Tessan TPS03 Produzni Kabal

0 ocjena - Napišite recenziju
Artikal trenutno nije dostupan.
Za više informacija kliknite na chat ili pozovite Call centar na broju 19933
DOSTAVA ZA SAMO 2 €

ZA SVE GRADOVE U CRNOJ GORI

KLIKNITE OVDJE
6 RATA
4.83
MULTICOM Finansiranje

Kupovina na 6-36 rata bez učešća i kamate

MULTICOM GARANCIJA

Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača

NAČIN DOSTAVE
KAKO KUPITI NA RATE ?
Opis

Tessan TPS03 produžni kabl - Snaga: 3600 W - Napon: 230 V - Amperaža: 16 A - Boja: Bijela - USB-A izlaz: 5V 3A (2.4A po portu) - Zaštita od prenapona - Dimenzije: 16,1 x 11,4 x 11,4 cm - 6975799312129

Tessan TPS03 produžni kabl

Uživajte u praktičnijem punjenju i napajanju za svoje uređaje. TESSAN TPS03 utikač je savršen za kućnu i kancelarijsku upotrebu. Omogućava korištenje do 8 mrežnih utičnica i 3 USB-A porta, a zahvaljujući svom promišljenom dizajnu, zauzima malo prostora. Također jamči sigurnost upotrebe - opremljen je pouzdanom zaštitom od prenapona. Još jedna prednost su 4 gumena jastučića koji sprečavaju klizanje po površini stola ili stola.

Tessan TPS03 Produzni Kabal

IZDVAJAMO:

Tessan TPS03 Produzni Kabal

Povežite do 11 uređaja istovremeno

Sa TPS03 mrežnim konektorom možete povezati do 11 uređaja istovremeno. Tako možete istovremeno puniti svoje pametne telefone i bežične slušalice, kao i napajati laptope, lampe ili stolne ventilatore. Možete koristiti do 8 mrežnih utičnica i 3 USB-A porta, koji inteligentno prilagođavaju trenutne parametre potrebama povezanih uređaja, osiguravajući brzo, ali sigurno punjenje. Uz pomoć TESSAN-a možete zaboraviti ograničenja!

Tessan TPS03 Produzni Kabal

Olakšajte sebi uštedu energije

Uvjerite se da utičnica radi samo kada vam je zaista potrebna. TPS03 ima ugrađen mali prekidač koji vam omogućava da jednostavno uključite i isključite uređaj. Ovako možete uštedjeti struju! Uređaj je opremljen i posebnim svjetlosnim indikatorom. Ovo daje informacije o statusu trake - kada je napajanje uključeno, svijetli mekim svjetlom.

Tessan TPS03 Produzni Kabal

Bezbedan za upotrebu

Za proizvodnju trake korištena je izdržljiva plastika otporna na plamen, što je čini vrlo izdržljivom i otpornom na oštećenja. Odlikuje ga i visokokvalitetni kabl od bakrene žice (16 A), koji garantuje efikasno i sigurno punjenje i napajanje. TPS03 takođe ima posebnu zaštitu od prenapona (1700 J). To znači da ne morate da brinete o udarima groma i naponima struje.

Tessan TPS03 Produzni Kabal

Ne zauzima previše prostora

Zaboravite velike, nepraktične trake - model TPS03 je dizajniran da ne zauzima previše prostora. Njegove dimenzije su samo oko 16,1 x 11,4 x 11,4 cm, tako da savršeno staje na manji radni sto ili sto. Osim toga, neklizajući jastučići na dnu osiguravaju da uređaj ostane na mjestu.

 
 



Zagarantovana sva prava i obaveze sadržane u Zakonu o zaštiti potrošača

Specifikacije

Model

TPS03

Boja

Bijela

Amperaža

16 A

Napon

230 V

Snaga

3600 W

Frekvencija

50-60 Hz

USB-A izlaz

5V 3A (2.4A po portu)

Zaštita

Zaštita od prenapona

Dimenzije

16,1 x 11,4 x 11,4 cm

ARTIKLI SLIČNE CIJENE
 
 
Zašto da odaberete nas ?
  • Multicom preporuka Vladimir Cerovic

    " Vrhunski izbor opreme po povoljnim cijenama, uz kvalitetnu uslugu. Sve preporuke. "

    Vladimir Cerovic
    Izvor: Facebook
  • Multicom preporuka Vuk Marko Kapisoda

    " Ljubazni, predusretljivi i sto je najbitnije pruzaju vrlo kvalitetno i realno savetovanje. Kompjuter je dosao sa vec postavljenim softverima prema mojim potrebama. Njihov izbor softvera je bio kao moj... "

    Vuk Marko Kapisoda
    Izvor: Facebook
  • Multicom preporuka Marina Balsa Djikanovic

    " Jutros odlučili da kupimo Philips tv 55’ambilight.U toku dana završeni svi papiri i dostavljen na kućnu adresu,bez obzira na situaciju i nevrijeme.Izuzetno profesionalno,kulturno i operativno osoblje ... "

    Marina Balsa Djikanovic
    Izvor: Facebook
16 GODINA
PRIJATELJSKOG ODNOSA
DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU
PLAĆANJE PO PRIJEMU
100% SIGURNO ONLINE PLAĆANJE