Garmin Dezl 780LMT-D GPS Navigacija

0 ocjena - Napišite recenziju
Artikal trenutno nije dostupan.
Za više informacija kliknite na chat ili pozovite Call centar na broju 19933
BESPLATNA DOSTAVA

ZA SVE GRADOVE U CRNOJ GORI

KLIKNITE OVDJE
36 RATA
15.17
MULTICOM Finansiranje

Kupovina na 6-36 rata bez učešća i kamate

24 RATE
23.95
CRNOGORSKI TELEKOM

Za sve korisnike Telekom fiksne i mobilne mreže

TELEKOM ONLINE KUPOVINA
Kupite online i plaćajte na
12 ili 24 rate
uz mjesečni račun
24
MJESECA
MULTICOM GARANCIJA

Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača

NAČIN DOSTAVE
KAKO KUPITI NA RATE ?
Opis

GARMIN Dezl 780LMT-D Europe 7-inčni GPS navigacijski uređaj za kamione - 010-01855-10

 

 

GPS navigacijski uređaj za kamione s velikim zaslonom

  • Vrhunski 7-inčni navigacijski uređaj za kamione s magnetskim nosačem s napajanjem i besplatnim nadogradnjama lifetime karata1
  • Prilagođene rute za kamione2 pri čijoj se izradi u obzir uzima veličina, teret i težina kamiona, te upozorenja o visini nadolazećih mostova, oštrim zavojima, strmim nagibima i još mnogo toga
  • Uključuje besplatne prometne informacije u stvarnom vremenu putem digitalnih prometnih informacija ili aplikacije Smartphone Link te live usluge putem besplatne aplikacije Smartphone Link3
  • Jednostavno planiranje odmora s pravovremenim obavijestima i direktorijem usluga za kamione i prikolice koji se može pretraživati po marki ili pogodnostima (npr. "DKV" ili "tuševi")
  • Kontrolirajte dēzl 780 glasom i uživajte u Bluetooth® hands-free pozivima4, pametnim obavijestima3 i ugrađenoj Wi-Fi® tehnologiji koja omogućuje jednostavne nadogradnje karata i softvera bez računala
  • Funkcija Otprema i praćenje dispečerima omogućuje jednostavno slanje tekstnih poruka i adresa vozačima, kao i praćenje ruta od početka do kraja vožnje

 

 

Za vozače "velikih vozila za robu" koji žele odgovarajući navigacijski uređaj s velikim zaslonom, naš dēzl™ 780 LMT-D GPS navigacijski uređaj za kamione sa 7-inčnim zaslonom osjetljivim na dodir idealan je suputnik na cesti. Osim vrhunskih karata, navigacije s glasovnim upravljanjem i naprednih funkcija za povezivanje, uređaj dolazi i s magnetskim nosačem s napajanjem za sigurno pričvršćivanje koji se može lako skinuti kada izlazite iz kabine. Ostanite povezani, koncentrirani i na pravom putu na dugačkim putovanjima s pomoću uređaja dēzl™ 780 LMT-D

Da biste maksimalno iskoristili zaslon visoke rezolucije na kojem spajate dva prsta za zumiranje, dēzl™ 780 LMT-D isporučuje se s učitanim kartama koje sadržavaju upozorenja za uvjete na ruti za kamione, kao što su visine mostova, oštri zavoji, strmi nagibi i još mnogo toga, za većinu glavnih cesta i autocesta. Jednostavno unesite informacije o profilu vozila (mogu se unijeti podaci o visini, težini, duljini, širini i opasnom teretu) i pronađite rutu prikladnu za kamione koja odgovara veličini, teretu i težini vašeg kamiona2.

Izrada prilagođenih ruta za kamione

dēzl 780 opremljen je detaljnim kartama Europe koje uključuju ograničenja za kamione poput visina mostova, opasnih zavoja, ograničenja težine i još mnogo toga, kao i relevantne podatke za većinu glavnih cesta i autocesta. Jednostavno unesite informacije o profilu vozila (mogu se unijeti podaci o visini, težini, duljini, širini i opasnom teretu) i pronađite rutu prikladnu za kamione koja odgovara veličini, teretu i težini vašeg vozila. Dodatnu praktičnost pružaju jednostavni profili kamiona, s kojima jednim dodirom gumba mijenjate veličinu prikolice.

Garmin Dezl 780LMT-D GPS Navigacija

Garmin Dezl 780LMT-D GPS Navigacija

Garmin Dezl 780LMT-D GPS Navigacija

Besplatne live usluge

Što se događa na cesti pred vama? Smartphone Link besplatna je mobilna aplikacija koja vaš dēzl 780 povezuje s vašim iPhone® uređajem ili pametnim telefonom sa sustavom Android. Nakon uparivanja dēzl može pristupiti informacijama u stvarnom vremenu3 poput informacija o prometu, sigurnosnim kamerama ili vremenu i još mnogo toga.

Garmin Dezl 780LMT-D GPS Navigacija

Upravljajte glasom

Praktična navigacija s glasovnom aktivacijom omogućuje vam upravljanje navigacijskim uređajem za kamione dēzl 780 LMT-D jednostavnim glasovnim naredbama, tako da vam ruke mogu ostati na upravljaču, a oči sigurno usredotočene na cestu.

Garmin Dezl 780LMT-D GPS Navigacija

Ostanite u tijeku uz ugrađeni Wi-Fi

Budući da dēzl 780 sadrži ugrađeni Wi-Fi, možete jednostavno nadograđivati karte i softver. Kada nova nadogradnja postane dostupna, a vi ste povezani na Wi-Fi mrežu, automatski ćete primiti obavijest na zaslonu. Tada jednostavno pritisnite Wi-Fi gumb na zaslonu da biste nadogradili podatke bez potrebe povezivanja dēzl uređaja s računalom. Nakon toga ćete ponovo biti spremni da krenete na put.

Prednosti Bluetooth tehnologije

Sinkronizirajte pametni telefon ili tablet s omogućenom Bluetooth tehnologijom s uređajem dēzl 780 za bežično primanje i upućivanje poziva zahvaljujući ugrađenom mikrofonu i zvučniku. Telefon možete držati u džepu ili na upravljačkoj ploči i telefonirati hands-free dok ste potpuno koncentrirani na cestu. Možete primati i prilagodljive pametne obavijesti4 za pozive, tekstne poruke, upozorenja aplikacija i još mnogo toga, a sve će vam se pojavljivati na zaslonu vašeg navigacijskog uređaja.

Garmin Dezl 780LMT-D GPS Navigacija

Jednostavno planiranje odmora

Radi što jednostavnijeg života na cesti, dēzl 780 navigacijski uređaj za kamione omogućava jednostavno planiranje odmora s pravovremenim obavijestima koje vam pomažu da maksimalno iskoristite svako zaustavljanje. Pronađite točke interesa koje vole profesionalni vozači kamiona kao što su hrana, gorivo, mjesta za odmor, tuševi, bankomati, Wi-Fi i još mnogo toga. Odmorišta za kamione možete pretraživati i filtrirati po željenoj ponudi, npr. tuševi, benzinske crpke, Wi-Fi i praonice kamiona.

Garmin Dezl 780LMT-D GPS Navigacija

Zapisnik povijesti servisa

dēzl 780 ima i zapisnik povijesti servisa u koji možete bilježiti datume i vrstu obavljenih servisa. To je praktičan način za bilježenje podataka o broju prijeđenih kilometara na gumama, tlaku u gumama, zamjeni ulja i guma i drugih podataka.

Garmin Dezl 780LMT-D GPS Navigacija

Otprema i praćenje

dēzl™ 780 isporučuje se s učitanim jednostavnim rješenjem za nadzor kamiona3 s pomoću kojih upravitelji voznih parkova mogu jednostavno pratiti vozače i komunicirati s njima, npr. slanjem tekstne poruke s adresom za isporuku. Vozač može odabrati adresu unutar tekstne poruke i lako izraditi rutu do odredišta.

Garmin Dezl 780LMT-D GPS Navigacija

Garmin Dezl 780LMT-D GPS Navigacija

Dodajte pomoćnu kameru

Priključite Garmin pomoćnu kameru (prodaje se odvojeno) i vidite što se nalazi iza vašeg kamiona dok vozite unatrag. dēzl 780 navigacijski uređaj za kamione kompatibilan je s Garmin BC 35 bežičnom pomoćnom kamerom. Kada su upareni, na zaslonu za navigaciju dēzl uređaja prikazuje se snimka koju odašilje kamera.

Jednostavna navigacija

Osim vrhunskih karata i velikog zaslona koji lako možete vidjeti s milo kojeg mjesta u kabini, dēzl 780 se isporučuje i s iznimno jakim zvučnicima iz kojih možete jasno čuti govorne upute skretanje-po-skretanje, čak i kada s ceste dolazi buka.

Uključeni planer puta omogućuje vam izradu ruta s više zaustavljanja te planiranje i spremanje budućih putovanja. Također postoji i jednostavno oblikovanje ruta s kojim možete dodati točku na karti dodirivanjem zaslona, tako da uvijek možete prilagoditi rutu da uključuje željene ceste, gradove ili lokacije.

Aktivna pomoć za trake daje vam glasovne upute tijekom vožnje i prikazuje jarke strelice na zaslonu koje vam ukazuju na odgovarajuću traku u kojoj se morate nalaziti za sljedeće skretanje ili izlaz s autoceste. photoReal prikaz križanja u boji prikazuje realistične grafike nadolazećih križanja tako da se možete lakše snaći kada dođete do njih. Osim toga, Bird’s Eye prikaz križanja daje detaljnu sliku križanja autocesta iz zraka. Zaslon za navigaciju dēzl uređaja također prikazuje vašu trenutačnu brzinu, ograničenje brzine, cestu ili ulicu po kojoj vozite i očekivano vrijeme dolaska na odredište.

Garmin Dezl 780LMT-D GPS Navigacija

Garmin Dezl 780LMT-D GPS Navigacija

 


Zakonska garancija: 24 mjeseca/i

Zagarantovana sva prava i obaveze sadržane u Zakonu o zaštiti potrošača



Više detalja o artiklu mozete pronaći na web stranici proizvođača na ovoj adresi


Specifikacije

 

Dimenzije

19,9 x 12,2 x 2,4 cm

Veličina ekrana, W x V

15,2 x 8,9 cm, dijagonala 17,7 cm

Rezolucija ekrana, Š x V

1024 x 600 piksela

Tip ekrana

6,95-inčni IPS ekstremno širok ekran, boja TFT, sa ekskluzivnim ekranom osetljivim na dodir

težina

437 g

Baterija

Punjiva litijum-jonska baterija

Trajanje baterije

1+ sati

Magnetni nosač

da

Memorijske kartice

Preloaded Street Maps

da

Uključuje ažuriranja kartica

da

Kartice podataka

1 priključak za memorijsku karticu

Memorija i napajanje

Ovaj USB uređaj za masovno spremanje podataka kompatibilan je sa sustavom Windows® 7 ili novijim i Mac® OS X 10.11 ili novijim.

Karakteristike kamere

Kompatibilnost sa pomoćnom kamerom

Da (BC ™ 35)

Navigacijske funkcije

Rukovodio Garmin Real Directions ™

da

Milioni Foursquare® interesantnih mesta

da

TripAdvisor® označava tačke interesa

da

Putanje kroz željene gradove / ulice

da

Govorna aktivacija Navigacija (upravljanje glasovnim komandom)

da

Ažurirajte informacije o saobraćaju

da

Prečnik (prikazuje prelazne znakove)

da

Bluetooth® pozivi

da

Pokazatelj ograničenja brzine (prikazuje ograničenje brzine za većinu cesta u SAD-u i Europi)

da

Napredne funkcije

Smart obaveštenja putem aplikacije Smartphone Link

da

Nadogradnje karata i softvera putem Wi-Fi® veze

da

Pristup uslugama uživo preko aplikacije

da

Upozorenja za vozače na oštrim krivinama, školskim zonama, kamerama brzine i prolasku crvene svetlosti itd.

da

Funkcije za kamione

Izrada specijalnih ruta za kamione

Da, pronađite rute za prevoz kamiona prilagođene veličini i težini vašeg kamiona.

Jednostavan kamionski profil

da

Direktorij usluga za kamione i prikolice

da

Tačke od interesa za kamione

da

Mogućnost letenja u IFTA gorivu

da

Upozorenja o povredi HOS-a

da

Priključak za slušalice / audio izlaz

da

Ograničenja brzine za kamione

da

Obaveštenja o granicama za kamione

da

Vreme izlaska sunca / sunca - prevoz robe

da

Označavanje kilometraže za kamione

da

Pored toga

Pored toga

  • Besplatni aktualni podaci o prometu i vremenskim uvjetima kada se koristite aplikacijom Smartphone Link na pametnom telefonu

  • Izrada prilagođenih ruta za kamione

  • Jednostavno planiranje odmora

  • Alat gore sa prometnim znacima i interesnim tačkama za kamione na ruti

  • Otprema i praćenje

ARTIKLI SLIČNE CIJENE
 
Garmin eTrex 32x Garmin eTrex 32x

299.00 279.0 €

Garmin inReach Messenger Garmin inReach Messenger

399.30 299.0 €

Garmin Dezel LGV 610 Garmin Dezel LGV 610

399.00 359.0 €

Garmin EDGE 540 Bundle Garmin EDGE 540 Bundle

707.80 529.0 €

Garmin GPSMAP 67i Garmin GPSMAP 67i

738.10 649.0 €

Garmin Dezel LGV1010 Garmin Dezel LGV1010

1004.30 889.0 €

 
POPULARNI ARTIKLI
 
Garmin 010-02858-10 Garmin 010-02858-10

188.80 169.0 €

Garmin DriveSmart 55 MT-S Garmin DriveSmart 55 MT-S

291.60 229.0 €

Garmin EDGE 540 Bundle Garmin EDGE 540 Bundle

707.80 529.0 €

Garmin Dezel LGV1010 Garmin Dezel LGV1010

1004.30 889.0 €

Garmin inReach Messenger Garmin inReach Messenger

399.30 299.0 €

 
Zašto da odaberete nas ?
  • Multicom preporuka Vuk Marko Kapisoda

    " Ljubazni, predusretljivi i sto je najbitnije pruzaju vrlo kvalitetno i realno savetovanje. Kompjuter je dosao sa vec postavljenim softverima prema mojim potrebama. Njihov izbor softvera je bio kao moj... "

    Vuk Marko Kapisoda
    Izvor: Facebook
  • Multicom preporuka Vladimir Cerovic

    " Vrhunski izbor opreme po povoljnim cijenama, uz kvalitetnu uslugu. Sve preporuke. "

    Vladimir Cerovic
    Izvor: Facebook
  • Multicom preporuka Marina Balsa Djikanovic

    " Jutros odlučili da kupimo Philips tv 55’ambilight.U toku dana završeni svi papiri i dostavljen na kućnu adresu,bez obzira na situaciju i nevrijeme.Izuzetno profesionalno,kulturno i operativno osoblje ... "

    Marina Balsa Djikanovic
    Izvor: Facebook
16 GODINA
PRIJATELJSKOG ODNOSA
DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU
PLAĆANJE PO PRIJEMU
100% SIGURNO ONLINE PLAĆANJE