Garmin DriveSmart 51LMT-S Europe GPS Navigacija

0 ocjena - Napišite recenziju
Artikal trenutno nije dostupan.
Za više informacija kliknite na chat ili pozovite Call centar na broju 19933
BESPLATNA DOSTAVA

ZA SVE GRADOVE U CRNOJ GORI

KLIKNITE OVDJE
36 RATA
6.3
MULTICOM Finansiranje

Kupovina na 6-36 rata bez učešća i kamate

24 RATE
9.95
CRNOGORSKI TELEKOM

Za sve korisnike Telekom fiksne i mobilne mreže

TELEKOM ONLINE KUPOVINA
Kupite online i plaćajte na
12 ili 24 rate
uz mjesečni račun
24
MJESECA
MULTICOM GARANCIJA

Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača

NAČIN DOSTAVE
KAKO KUPITI NA RATE ?
Opis

Garmin DriveSmart 51LMT-S Europe, ucitana karta Europe, dozivotna nadogradnja karte, 5 ekran, Garmin Traffic live, Bluetooth za hands-free pozivanje i navigacija sa glasovnom aktivacijom, Upozorenja za vozace, notifikacije sa pametnog telefona - 010-01680-17

 

 

Napredna navigacija s pametnim funkcijama

  • Intuitivan GPS navigacijski uređaj s funkcijama povezivanja i svijetlim 5.0-inčnim kapacitivnim dodirnim zaslonom
  • Sadrži prethodno učitane lifetime karte1 pritisnite ovdje da biste vidjeli pokrivenost
  • Pruža usluge u stvarnom vremenu2 poput prometnih informacija u stvarnom vremenu i podataka za parkiranje u stvarnom vremenu3
  • Bluetooth® pozivi4, pametne obavijesti5 i navigacija s glasovnom aktivacijom6
  • Ugrađena Wi-Fi® tehnologija za jednostavnu nadogradnju karata i softvera
  • Uključuje lifetime ažuriranja podataka o sigurnosnim kamerama

Garmin DriveSmart 51LMT-S Europe GPS Navigacija

Ostanite povezani u vožnji uz Garmin DriveSmart, navigacijski uređaj opremljen brojnim pametnim funkcijama, korisnim upozorenjima za vozača i jednostavnim uputama. Od hands-free poziva i prometnih informacija u stvarnom vremenu do ugrađene Wi-Fi tehnologije i još mnogo toga – budućnost se nalazi u vašem Garmin uređaju. Gledajte ispred sebe i vozite.

Live usluge za vaš Drive uređaj

Pobijedite zastoje u prometu pomoću alternativnih ruta koje štede vrijeme ili ih u potpunosti izbjegnite. A zatim, zahvaljujući informacijama u stvarnom vremenu, provedite manje vremena tražeći parking. Kako biste dobili upozorenja o prometu, relevantne upute za ponovnu izradu rute i najnoviju vremensku prognozu, preuzmite aplikaciju Smartphone Link koja vaš Garmin DriveSmart uređaj povezuje s vašim kompatibilnim pametnim telefonom. Smanjite stres parkiranja pregledavanjem cijena i trenutačnog stanja dostupnosti za javno parkiranje na ulici dok se približavate odredištu. Aplikacija Smartphone Link također omogućuje LiveTrack2 koji vozačima omogućuje dijeljenje lokacije kako bi njihovi prijatelji mogli pratiti gdje se nalaze bez obzira obavljaju li poslove po gradu ili odlaze na dugo putovanje.

Garmin DriveSmart 51LMT-S Europe GPS Navigacija

Uistinu pametno povezivanje

Kad sinkronizirate pametni telefon koji podržava Bluetooth s Garmin DriveSmart uređajem, dobivate odlične funkcije koje vam omogućuju da ostanete povezani bez skidanja ruku s upravljača. Uživajte u hands-free pozivima i primajte prilagodljive pametne obavijesti na zaslon navigacijskog uređaja. To znači da možete vidjeti obavijesti o dolaznim pozivima, tekstne poruke i podsjetnike na događaje iz kalendara, a da više ne morate ni posegnuti za svojim telefonom.

Garmin DriveSmart 51LMT-S Europe GPS Navigacija

Navigacija s glasovnom aktivacijom

Trebaju vam upute? Samo izgovorite riječ. Garmin DriveSmart sadrži navigaciju s glasovnom aktivacijom koja reagira na vaše naredbe i zatim vas navigira do odredišta. (Samo na modelu s kartom cijele Europoe

Ostanite u tijeku uz Wi-Fi

Budući da navigacijski uređaj Garmin DriveSmart sada sadrži ugrađenu Wi-Fi tehnologiju, možete jednostavno nadograđivati karte i softver. Kada postane dostupna nova nadogradnja, a vi ste povezani na bežičnu kućnu mrežu, automatski ćete primiti obavijest na zaslonu. Tada možete priključiti uređaj u bilo koju utičnicu i ostaviti da se nadogradi putem Wi-Fi mreže dok se puni. Nakon toga ćete ponovo biti spremni da krenete na put.

Garmin DriveSmart 51LMT-S Europe GPS Navigacija

Upozorenja za vozača: upoznajte se s okolinom

Kako bi potaknuo sigurniju vožnju i povećao svjesnost o situaciji, Garmin DriveSmart uređaj daje upozorenja za vozača na oštre zavoje, promjene brzine, pružne prijelaze i prijelaze za životinje. Uz to, navigacijski vas uređaj upozorava kada vozite u krivom smjeru jednosmjernom ulicom te vas upozorava na škole i školske zone koje se nalaze u blizini. Primajte obavijesti o kamerama za prolazak kroz crveno svjetlo ili kamerama za mjerenje brzine koje se nalaze u blizini7 te čak primajte upozorenja na umor8 koja predlažu moguća mjesta za odmor nakon višesatne vožnje.

Garmin DriveSmart 51LMT-S Europe GPS Navigacija

Garmin DriveSmart 51LMT-S Europe GPS Navigacija

Dodatna navigacija na vašem Garmin pametnom satu

Kada ovaj navigacijski uređaj uparite s kompatibilnim Garmin pametnim satom (prodaje se zasebno), možete primati navigacijske upute na zapešće, čak i nakon što ste parkirali automobil i dok hodate prema odredištu. Na sat možete primati i korisna upozorenja za vozača. Ne morate brinuti o pronalaženju svog automobila na punom parkiralištu. Vaš pametni sat navigira vas pomoću kompasa od parkiranog vozila do odredišta i zatim natrag do vozila.

Putovanja su upravo postala još bolja zahvaljujući usluzi TripAdvisor®

Ako niste upoznati s nekim područjem, lijepo je imati nešto što vas može uputiti u pravom smjeru. Zbog toga donosimo TripAdvisor na vaš Garmin DriveSmart navigacijski uređaj. Pogledajte ocjene za točke interesa na putovanju poput hotela, restorana i turističkih atrakcija koje se nalaze na vašoj ruti ili u blizini vašeg odredišta. Prenoseći podatke s najvećeg svjetskog web-mjesta za putovanja izravno u vaš automobil pomažemo vam pronaći mjesta na kojima se možete zaustaviti, a koja će vaše cijelo putovanje učiniti dijelom odredišta. Uz to pronađite i nove turističke atrakcije pomoću ugrađenog alata Planer puta koji unosi zabavu u putovanja tako što predlaže zanimljiva mjesta na kojima možete stati na putu.

Garmin DriveSmart 51LMT-S Europe GPS Navigacija

Garmin DriveSmart 51LMT-S Europe GPS Navigacija

Prijateljsko navođenje pomoću funkcije Garmin Real Directions

Redefinirajte "govorne upute skretanje-po-skretanje" pomoću funkcije Garmin Real Directions. Naše lako razumljive upute za vožnju upotrebljavaju prepoznatljive orijentire, zgrade i signalizaciju uz izgovaranje naziva ulica te vas tako navode kao da vaš najbolji prijatelj sjedi na suvozačkom mjestu. Više se ne morate naprezati kako biste pročitali ulične natpise s velike udaljenosti. Slušajte dok vam funkcija Garmin Real Directions govori "Skrenite lijevo nakon benzinske postaje" ili "Skrenite desno nakon crvene zgrade". Nikad nije bilo jednostavnije slijediti upute.

Garmin DriveSmart 51LMT-S Europe GPS Navigacija

Radi s Garmin pomoćnom kamerom

Za potpuno navigacijsko rješenje, Garmin DriveSmart uređaj uparuje se s BC™ 30 Wireless Backup Camera (prodaje se odvojeno; preporučuje se profesionalna montaža). Kad se poveže, na zaslonu Garmin DriveSmart uređaja prilikom vožnje unatrag lako ćete vidjeti vozila, pješake i druge prepreke.

Izuzetno kvalitetne karte

Kvaliteta kartografskih podataka itekako može utjecati na to hoćete li pronaći odredište ili se izgubiti. Kartografski podaci tvrtke HERE izuzetno su kvalitetni i vašem Garmin uređaju omogućuju pružanje svih informacija koje su vam potrebne, i to u trenutku kad su vam najpotrebnije. Time se smanjuju frustracije tijekom vožnje jer se izbjegavaju zastoji prometa i smanjuje vrijeme provedeno u automobilu.

 

 


Zakonska garancija: 24 mjeseca/i

Zagarantovana sva prava i obaveze sadržane u Zakonu o zaštiti potrošača



Više detalja o artiklu mozete pronaći na web stranici proizvođača na ovoj adresi


Specifikacije
ARTIKLI SLIČNE CIJENE
 
 
POPULARNI ARTIKLI
 
Garmin Dezel LGV1010 Garmin Dezel LGV1010

1004.30 889.0 €

Garmin DriveSmart 55 MT-S Garmin DriveSmart 55 MT-S

291.60 229.0 €

Garmin Dezel LGV 710 Garmin Dezel LGV 710

641.30 459.0 €

Garmin EDGE 540 Bundle Garmin EDGE 540 Bundle

707.80 529.0 €

Garmin GPSMAP 67i Garmin GPSMAP 67i

738.10 649.0 €

Garmin inReach Messenger Garmin inReach Messenger

399.30 299.0 €

 
Zašto da odaberete nas ?
  • Multicom preporuka Dragana Đokić

    " Zadovoljna. <3 Ljubazni, odgovaraju na svaki upit. Kupila sam Lenovo Vibe K 5 i super je. (: "

    Dragana Đokić
    Izvor: Facebook
  • Multicom preporuka Vesna Ivanović

    " Sve sto objavljujete na stranici je upravo onako kako ga reklamirate. Kontaktirala sam ANU iz Niksica,u vezi baterije za "Vivax" telefon,njena profesionalnost i ljubaznost su na zavidnom nivou,pa sam ... "

    Vesna Ivanović
    Izvor: Facebook
  • Multicom preporuka Zoran Ubu Rakočević

    " Profesionalni i brzi. Bolje nisam sreo :-) Uz preporuku da, kad neko vec kupi komp kod vas, instalirate operativni sistem gratis. "

    Zoran Ubu Rakočević
    Izvor: Facebook
16 GODINA
PRIJATELJSKOG ODNOSA
DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU
PLAĆANJE PO PRIJEMU
100% SIGURNO ONLINE PLAĆANJE