Deerma DEM-XS100 Dispenzer za tecni sapun

0 ocjena - Napišite recenziju
Artikal trenutno nije dostupan.
Za više informacija kliknite na chat ili pozovite Call centar na broju 19933
DOSTAVA ZA SAMO 2 €

ZA SVE GRADOVE U CRNOJ GORI

KLIKNITE OVDJE
6 RATA
4.63
MULTICOM Finansiranje

Kupovina na 6-36 rata bez učešća i kamate

MULTICOM GARANCIJA

Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača

NAČIN DOSTAVE
KAKO KUPITI NA RATE ?
Opis

Deerma Hand Wash Basin XS100 - dozer sapuna

 

 

Deerma XS100 dozator sapuna

Jeste li znali da se veliki broj bakterija i virusa nalazi na standardnim dozatorima za sapun? Dakle, kako biste ograničili svoj kontakt sa štetnim agensima, dobra je ideja koristiti uređaje bez dodira. Na taj način možete bolje brinuti o svom zdravlju. Deerma XS100 je kompaktni infracrveni dozator sapuna sa vremenom odziva od samo 1,4 sekunde. Možete ga montirati na zid ili postaviti na radnu ploču. Bežičan i vodootporan, pogodan je za mnoge primjene. Kapacitet mu je 250 ml. Možete ga napuniti ne samo sapunom, već i dezinfekcijskim sredstvom za ruke, na primjer

 

Deerma DEM-XS100 Dispenzer za tecni sapun

 

Jednostavan, siguran rad bez dodira

Dozator je opremljen infracrvenim senzorom sa dometom detekcije do 10 cm. Više ne morate dodirivati ​​uređaj i riskirati kontakt s bakterijama. Samo ispružite ruku i sapun se automatski oslobađa. XS100 dozira pribl. 1,5 g tečnosti - optimalna količina za temeljno pranje ili dezinfekciju ruku. Uz Deerma izbjegavate ne samo štetne tvari, već i potrošene proizvode za čišćenje!

 

Montirajte ga kako želite

Postoje 2 načina za montiranje dozatora. Možete ga jednostavno postaviti na radnu površinu ili sudoper - zahvaljujući svojoj kompaktnoj veličini, neće zauzimati previše prostora. S druge strane, na stražnjoj strani dispenzera postoji posebna rupa koja vam omogućava da ga montirate na zid - na taj način uštedite još više prostora!

 

 

Možete ga dopuniti raznim preparatima

XS100 je dizajniran da vam omogući da u njega sipate različite vrste tečnosti. Pruža pouzdano doziranje, bilo da ga punite običnim sapunom ili sredstvom za dezinfekciju koje ne zahtijeva ispiranje. Ovo čini uređaj idealnim za razne primjene. Možete ga koristiti ne samo u kućnom kupatilu, već i u kancelariji, na primjer.

 

Veliki kapacitet - praktičnost upotrebe

Da biste napunili sapun ili tečnost za dezinfekciju, ne morate da rastavljate dozator. XS100 je opremljen praktičnim poklopcem. Samo ga otvorite i ulijte odgovarajuću količinu proizvoda - potrebno je samo nekoliko trenutaka. Ne morate brinuti o dopunjavanju prečesto. Sa kapacitetom od 250ml, možete koristiti dozator oko 200 puta nakon jednog dopunjavanja - tako da će sigurno zadovoljiti potrebe vas i vaše porodice.

 

Savršeno osmišljen dizajn

Dozator je mali, praktičan i izdržljiv. Zahvaljujući bežičnom dizajnu i kompaktnoj veličini, možete ga koristiti gotovo bilo gdje. Nećete biti ograničeni prekratkim kablom, nedostatkom prostora ili zauzetim utičnicama. Posuda za sapun je prozirna, što vam omogućava da brzo provjerite preostalu količinu tekućine. Uređaj je izrađen od ABS plastike što ga čini izdržljivim i vodootpornim. Takođe se vrlo lako čisti. Tako da možete bezbrižno koristiti XS100 gdje god želite - također u kuhinji ili kupatilu.

 

Deerma DEM-XS100 Dispenzer za tecni sapun



Zagarantovana sva prava i obaveze sadržane u Zakonu o zaštiti potrošača

Specifikacije
Brand Deerma
Ime Umivaonik za ruke
Model DEM-XS100
Nazivni napon 3V
Nazivne snage 2.5W
Kapacitet 250ml
Neto težina 350g
Napajanje AA baterije (nisu uključene)

 

Zašto da odaberete nas ?
  • Multicom preporuka Mirko Stojadinovic

    " Ljubaznost , kvalitet, brzina i profesionalnist. Kupio sam klimu poslije dva sata bilo je sve zavrseno i postavljeno. Hvala "

    Mirko Stojadinovic
    Izvor: Facebook
  • Multicom preporuka Jadranka Bogavac

    " Jedini u Cnoj Gori koji zaista ispostuju dogovoreno.Kupovali smo u par navrata, uredjaji rade po par godina vec bez ikakvog kvara, bez greske.Sve preporuke, najbolji su. "

    Jadranka Bogavac
    Izvor: Facebook
  • Multicom preporuka Мишо Савовић

    " Preporuka I od mene. Toliko inovativan sajt. Ljubazni zaposleni. Od meraka da kupimo bas kod njih. :) "

    Мишо Савовић
    Izvor: Facebook
16 GODINA
PRIJATELJSKOG ODNOSA
DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU
PLAĆANJE PO PRIJEMU
100% SIGURNO ONLINE PLAĆANJE