Vivax SJ-150 Sokovnik

0 ocjena - Napišite recenziju
Artikal trenutno nije dostupan.
Za više informacija kliknite na chat ili pozovite Call centar na broju 19933
BESPLATNA DOSTAVA

ZA SVE GRADOVE U CRNOJ GORI

KLIKNITE OVDJE
36 RATA
3.22
MULTICOM Finansiranje

Kupovina na 6-36 rata bez učešća i kamate

24
MJESECA
MULTICOM GARANCIJA

Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača

NAČIN DOSTAVE
KAKO KUPITI NA RATE ?
Opis

Sokovnik SJ-150 - Slow Juicer je nova generacija sokovnika koja zadržava više vitamina i antioksidanata pomoću tehnologije kompresije s malom brzinom vrtnje vijka - Low Speed Technology System - voće i povrće se u ovom sokovniku cijedi što omogućuje soku da zadrži svoju prirodnu boju, okus, hranjive tvari i vitamine. Ima snagu 150 W. Broj okretaja u minuti 80. 2 posude, četka za čišćenje Boja: bijela sa zelenim detaljima

 

Današnji životni stil najbolje se može opisati kao stresan i ubrzan, jedemo sve više brze, rafinirane hrane i pijemo gazirane, umjetne sokove. Da li uz ovakav način prehrane naše tijelo može ostati zdravo i snažno? Osjećate umor, razdražljivost, nemate energije, vaša koža prerano stari?

Jedna od najefikasnjih metoda detoksikacije su prirodni, svježe cijeđeni sokovi. Poznato je da naše tijelo apsorbira više hranjivih sastojaka iz soka, nego iz krutih namirnica jer svi hranjivi sastojci odlaze direktno u krv I istoga trena vas ispunjavaju energijom, vitaminima, mineralima i enzimima  koji su potrebni za normalan rad organizma.

Sokove je jednostavno napraviti, ne zahtijevaju puno vremena niti posebne kulinarske vještine  a po kvaliteti su neusporedivi sa industrijskim sokovima. Za izradu soka, osim voća i povrća potreban vam je i kvalitetan sokovnik. 

Vivax slow juicer SJ-150 je vaš najbolji izbor  jer pomoću njega možete cijediti sve vrste povrća, od korjenastog do lisnatog, voće, orašaste plodove, pa čak  i sjemenke. Vivax SJ-150 sokovnik je tiši od ostalih konvencionalnih sokovnika tako da  se sokovi mogu pripremati u bilo koje doba dana ili noći, kada god poželite. Sokovnik je izrazito jednostavan za korištenje,  u predviđeni ulazni otvor ubacuju se  sastojci koji ne moraju biti jako sitno narezani, dovoljno ih je narezati samo na veličinu otvora. Uređaj ima i dva izlazna otvora, kroz jedan izlazi sok, a kroz drugi suhi ostaci pulpe. 

Njegova prednost je, za razliku od tradicionalnih centrifugalnih  sokovnika, da  voće i povrće ne melje nego cijedi i na taj se način dobiva  maksimum od svakog sastojka. Uz to prednost Vivax SJ-150 sokovnika je i  cijeđenje orašastih plodova poput badema, oraha i drugih sjemenki što može biti izuzetno korisno ljubiteljima mlijeka od badema. 

Uprkos velikom broju dijelova, sokovnik se lako rastavlja i sastavlja. Lako se čisti, a ostaci pulpe samo se  ispiru plod mlazom vode. Jako je stabilan i ne klizi. Ako ste ljubitelj prirodnih sokova u vašoj kuhinji svakako bi se trebao naći Vivax SJ-150 sokovnik. Uz pomoć Vivax SJ-150 sokovnika  dobit ćete sok  prepun vitamina u kojemu nema mrvica, ostataka kore ni pulpe.

 

 

 

  • Brand
    Vivax
  • Tip proizvoda
    CE - Mikser
  • Snaga [W]
    150
  • Ostalo
    Sokovnik SJ-150 - Slow Juicer je nova generacija sokovnika koja zadržava više vitamina i antioksidanata pomoću tehnologije kompresije s malom brzinom vrtnje vijka - Low Speed Technology System - voće i povrće se u ovom sokovniku cijedi što omogućuje soku da zadrži svoju prirodnu boju, okus, hranjive tvari i vitamine. Ima snagu 150 W. Broj okretaja u minuti 80. 2 posude, četka za čišćenje Boja: bijela sa zelenim detaljima
  • Boja
    bijela

Zakonska garancija: 24 mjeseca/i

Zagarantovana sva prava i obaveze sadržane u Zakonu o zaštiti potrošača


Specifikacije
ARTIKLI SLIČNE CIJENE
 
Tefal ZE370138 Tefal ZE370138

49.0 €

BEKO BKK2145 BEKO BKK2145

130.70 112.0 €

BEKO SJA3209BX BEKO SJA3209BX

164.10 149.0 €

 
POPULARNI ARTIKLI
 
Bosch MES4000 Bosch MES4000

279.0 €

Bosch MES3500 Bosch MES3500

199.0 €

Bosch MES25A0 Bosch MES25A0

179.0 €

Tesla CJ301BX Tesla CJ301BX

39.60 36.0 €

Gorenje JC400E Gorenje JC400E

62.00 49.0 €

 
Zašto da odaberete nas ?
  • Multicom preporuka Dragana Đokić

    " Zadovoljna. <3 Ljubazni, odgovaraju na svaki upit. Kupila sam Lenovo Vibe K 5 i super je. (: "

    Dragana Đokić
    Izvor: Facebook
  • Multicom preporuka Deniza Dervović

    " Dostava u rekordnom roku (opština Rožaje); ljubazni operateri; kupljeni uređaj odličan (mobilni telefon). Sve pohvale i preporuke! "

    Deniza Dervović
    Izvor: Facebook
  • Multicom preporuka Vesna Ivanović

    " Sve sto objavljujete na stranici je upravo onako kako ga reklamirate. Kontaktirala sam ANU iz Niksica,u vezi baterije za "Vivax" telefon,njena profesionalnost i ljubaznost su na zavidnom nivou,pa sam ... "

    Vesna Ivanović
    Izvor: Facebook
16 GODINA
PRIJATELJSKOG ODNOSA
DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU
PLAĆANJE PO PRIJEMU
100% SIGURNO ONLINE PLAĆANJE