DJI Mavic 3 Enterprise Dron

0 ocjena - Napišite recenziju
Artikal trenutno nije dostupan.
Za više informacija kliknite na chat ili pozovite Call centar na broju 19933
BESPLATNA DOSTAVA

ZA SVE GRADOVE U CRNOJ GORI

KLIKNITE OVDJE
36 RATA
117.17
MULTICOM Finansiranje

Kupovina na 6-36 rata bez učešća i kamate

24
MJESECA
MULTICOM GARANCIJA

Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača

NAČIN DOSTAVE
KAKO KUPITI NA RATE ?
Opis

DJI Mavic 3 Enterprise (CP.EN.00000411.01) - 4K / 30fps video 20MP CMOS Wide, 12MP 56x Hybrid Zoom, 45 min max flight time

 

 

DJI Mavic 3 Enterprise

Lagani, kompaktni i moćni Mavric 3E omogućava visoko efikasne misije mapiranja i geodetskog pregleda bez potrebe za zemaljskim kontrolnim tačkama, kao i hibridni zum od 56x, što ga čini idealnim za inspekcijske misije. Sa velikom veličinom piksela, intervalom zatvarača snimanja od 0,7 s i vremenom leta od 45 minuta, može preći do 16 km² u jednom danu.

Kombinujte sa RTK modulom za centimetar precizne podatke mapiranja.

 

Dizajniran za prenosivost

Sa težinom od samo 915 g, Mavric 3E je lagan i prenosiv s dugim vijekom trajanja baterije koja vam i dalje pruža do 45 minuta leta. 

 

Senzorska kamera visoke klase

Snažna Hasselblad kamera koja se koristi u M3E ima iste specifikacije kao i M3, samo uz dodatak mehaničkog zatvarača. M3E je također više fokusiran na kvalitetu modeliranja, efikasnost mapiranja i jasnoću, tako da ne uključuje Hasselblad rješenje prirodne boje. M3E integriše široku kameru kao i tele kameru za podršku u višestrukim situacijama snimanja. 

 

Širokougaona kamera od 20 MP ima CMOS senzor od 4/3 inča, žižnu daljinu ekvivalentnu 24 mm, veliku veličinu piksela od 3,3 um koja pruža produženo vrijeme rada i inteligentni način rada pri slabom osvjetljenju koji poboljšava performanse drona u mračnim okruženjima. Kamera takođe koristi mehanički zatvarač da spreči zamućenje pokreta i podržava brzo snimanje u intervalima od 0,7 sekundi. 

 

Tele kamera od 12 MP ima CMOS senzor od 1/2 inča, žižnu daljinu od 162 mm i podržava hibridni zum do 56x. 

 

Poboljšan prenos i sigurnost

4 antene, 2 predajnika i 4 prijemnika omogućavaju domet od 9-15 kilometara kada letite u području sa niskim smetnjama, i domet od 1,5-3 kilometra čak i u područjima sa jakim smetnjama. 

Svesmjerno otkrivanje prepreka se isporučuje korištenjem višestrukih širokokutnih senzora vida koji rade zajedno sa računarskim motorom drona i DJI APAS sistemom 5.0 kako bi osjetili i izbjegli prepreke na njihovoj putanji leta. Dron takođe uključuje naprednu RTH (povratak kući) postavku koja više ne mora da se penje na zadatu visinu da bi pronašla optimalnu rutu nazad do svoje matične tačke. DJI-jev Air Sense softver povećava vaš mir jer prima ADS-B signale od tradicionalnih aviona u okolini kako bi povećao vašu svijest i upozorio vas na bilo kakav vazdušni saobraćaj u blizini. 

Povrh funkcija sigurnosti letenja, DJI Mavic 3 Enterprise ima niz sigurnosnih i privatnih funkcija za zaštitu integriteta vaših fotografija, video zapisa, evidencije letova i drugih osjetljivih podataka. Local Data Mode dodatno zaustavlja aplikaciju za kontrolu leta DJI Pilot 2 da šalje ili prima bilo kakve podatke preko interneta kada je aktivirana.

 

Pametan kontroler

DJI RC Pro Enterprise ima 5,5-inčni ekran visoke svjetline od 1000 nita za smanjenje odsjaja sunca, pored ugrađenog mikrofona i 3-satno trajanje baterije, koja se može puniti čak i kada je u radu . 

 

Kompatibilan softver

Kompletan softverski paket omogućava M3E da radi punim potencijalom sa alatima za prikupljanje podataka, mapiranje i upravljanje letom. To uključuje DJI Pilot 2 koji je ugrađen u daljinski upravljač za poboljšanu efikasnost pilotiranja i sigurnost leta, DJI Flighthub 2 za live streaming, postavljanje medija i planiranje misije i DJI Terra za 2D/3D rekonstrukciju. 

 

 

 

 

 


Zakonska garancija: 24 mjeseca/i

Zagarantovana sva prava i obaveze sadržane u Zakonu o zaštiti potrošača


Specifikacije

Opremljen 4/3 CMOS 20MP širokougaonom kamerom i zoom kamerom, te pruža uslugu zamjene s niskim troškovima za slučajna oštećenja.

– Kompaktan i prenosiv

– Maksimalno vrijeme leta 45 minuta

– 4/3 CMOS široka kamera

– 56× hibridni zum

– 640×512 px Termalna kamera

– DJI O3 Enterprise Transmission

– Pozicioniranje na centimetarskom nivou sa RTK

– Zvučnik velike jačine

ARTIKLI SLIČNE CIJENE
 
 
POPULARNI ARTIKLI
 
DJI MINI 3 PRO (DJI RC) DJI MINI 3 PRO (DJI RC)

1149.00 1049.0 €

DJI MINI 3 PRO DJI MINI 3 PRO

980.10 899.0 €

DJI MINI 3 + DJI RC DJI MINI 3 + DJI RC

813.10 659.0 €

DJI MINI 3 + DJI RC-N1 DJI MINI 3 + DJI RC-N1

579.30 499.0 €

 
Zašto da odaberete nas ?
 • Multicom preporuka Vuk Marko Kapisoda

  " Ljubazni, predusretljivi i sto je najbitnije pruzaju vrlo kvalitetno i realno savetovanje. Kompjuter je dosao sa vec postavljenim softverima prema mojim potrebama. Njihov izbor softvera je bio kao moj... "

  Vuk Marko Kapisoda
  Izvor: Facebook
 • Multicom preporuka Jadranka Bogavac

  " Jedini u Cnoj Gori koji zaista ispostuju dogovoreno.Kupovali smo u par navrata, uredjaji rade po par godina vec bez ikakvog kvara, bez greske.Sve preporuke, najbolji su. "

  Jadranka Bogavac
  Izvor: Facebook
 • Multicom preporuka Deniza Dervović

  " Dostava u rekordnom roku (opština Rožaje); ljubazni operateri; kupljeni uređaj odličan (mobilni telefon). Sve pohvale i preporuke! "

  Deniza Dervović
  Izvor: Facebook
14 GODINA
PRIJATELJSKOG ODNOSA
DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU
PLAĆANJE PO PRIJEMU
100% SIGURNO ONLINE PLAĆANJE