Multicom Retail se bavi prodajom isključivo novih i originalnih mobilnih telefona koji dolaze u fabričkom pakovanju, sa fiskalnim računom i garancijom od 24 mjeseca. Svi telefoni u našoj ponudi imaju ovlašćene servise u Crnoj Gori. Vršimo dostavu za sve gradove.

Tesla SmartPhone telefon 6.2 grey

DOSTAVA ZA SAMO 2 €

za sve gradove u CG

kliknite ovdje

Kliknite na sliku da je uvećate

Maloprodajna cijena
152
Gotovina (MP-15%)
129.00 €
Specijalna WEB cijena
99.00 €
NAPOMENA: WEB Cijena važi isključivo za online poručivanje. Uređaje nakon porudžbine možete preuzeti i platiti po WEB cijeni u našim poslovnicama a možemo ih i isporučiti na Vašu adresu.
Sve cijene su sa uračunatim PDV-om. Za virmansko i jednokratno plaćanje karticom važe gotovinske cijene.
Poručite telefonom
Ostali načini
KUPITE ARTIKAL I PLAĆAJTE U RATAMA NA NEKI OD SLEDEĆIH NAČINA
3 RATE
45.15
6 RATA
23.44
12 RATA
12.68

Uslovi: Zaposleni u firmama sa kojima imamo ugovor za kupovinu na rate. Spisak firmi možete pogledati klikom na ovaj link

Procedura: Iz računovodstva firme uzimate potvrdu za kupovinu na rate a zatim je zajedno sa ličnom kartom i čekom/listingom od zadnje plate donosite u našu poslovnicu, potpisujete račun i preuzimate robu

3 RATE
45.15
6 RATA
23.44
12 RATA
12.68

Uslovi: Penzioneri do 70 godina starosti iz Podgorice, Nikšića, Danilovgrada i Cetinja

Procedura: Iz naše poslovnice uzimate izjavu koju ovjeravate u fondu PIO a zatim je zajedno sa ličnom kartom i čekom/listingom od zadnje penzije vraćate u našu poslovnicu, potpisujete račun i ugovor o prodaji i preuzimate robu

Vrsta kartice
Relax
3 RATE
43
6 RATA
21.5
12 RATA
10.75
Premium
45.58
23.44
12.15
45.58
23.44
12.15
Libero
45.58
23.44
12.15

Uslovi: Svi kupci koji posjeduju neku od navedenih kartica

Procedura: Vršimo naplatu u našoj poslovnici i odmah preuzimate robu a mjesečne rate se odbijaju od sledećih plata u skladu sa ugovorom koji imate sa bankom

Uslovi: Svi stalno zaposleni građani Crne Gore

Procedura: Izdajemo predračun na ime kupca a kupac sa predračunom ide u neku od poslovnih banaka (gdje prima platu) i podnosi zahtjev za potrošački kredit. Nakon odobrenja kredita (1-3 dana) dolazite sa ugovorom o kreditu i preuzimate opremu.

Redovna dostava
2
Rok za poručivanje: bilo kada
Dostavljamo za 24h-48h
Gradovi: Svi gradovi
Plaćanje: pri preuzimanju
Express dostava
3
Rok za poručivanje: do 13h
Dostavljamo za 1-2h
Gradovi: Podgorica i Nikšić
Plaćanje: pri preuzimanju
Dostava istog dana
5
Rok za poručivanje: do 13h
Dostava istog dana
Gradovi: Nikšić, Danilovgrad, Cetinje, Tivat, Kotor, Budva, Bar, Ulcinj
Lično preuzimanje
Poslovnica Podgorica:
Rok za poručivanje: do 19h
Preuzmite nakon 20 minuta
Poslovnica Nikšić:
Rok za poručivanje: bilo kada
Preuzmite nakon 30 minuta
Ukoliko poručujete više artikala plaća se samo jedna dostava ili je dostava besplatna. Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti na chat-u.
Specifikacije

Tesla Smartphone 6.2 Grey, 5" OGS 1280x720 ekran, Octa-core procesor, 3GB RAM memorije, 32GB skladišta,  zadnja kamera 13MP + prednja kamera 5MP, baterija 2850mAh

 

Novi Tesla Smartphone 6.2 donosi elegantan izgled sa kućištem od brušenog aluminijuma, snažne performanse uz Octa Core 64-bit procesor i 3GB RAM-a, kao i odlične fotografije uz Samsung 13MP i 5MP kamere.

 

Android Marshmallow
Operativni sistem Android Marshmallow donosi brojne prednosti. App standby funkcija obezbeđuje produženu autonomiju baterije, a privatnost korisnika unapređena je još boljom kontrolom aplikacija prilikom dodjeljivanja dozvola za pristup ličnim podacima. Jedna od novih opcija je i uvid u količinu RAM-a koju je „zauzela“ neka od aplikacija, a tu je i Google Now opcija koja omogućava napredno pretraživanje na najjednostavniji način. Jednim pritiskom na Home taster Smartphone-a 6.2, i ceo sijvet vam je na dohvat ruke.

Odličan, a zaštićen ekran
OGS (One glass solution) ekran izrađen je uz pomoć tehnologije koja bi se mogla opisati kao “vrhunska slika bez mnogo posrednika”, jer uklanjanjem dodatnog sloja stakla i redukovanjem debljine ekrana, ovo rešenje obezbeđuje nestvarno jasan prikaz i značajno redukuje refleksiju. Uz to, podešavanja ekrana preko MiraVision opcije omogućiće vam da podesite boje po sopstvenoj želji ili potrebi.

Ekran mobilnog telefona često je izložen oštećenjima i neophodna da mu je dodatna zaštita. Zbog toga je za Tesla Smartphone 6.2 obezbeđena odlična DragonTrail zaštita ekrana u kombinaciji sa fabrički zaljepljenom zaštitnom folijom. S obzirom da se radi o IPS ekranu sa odličnom reprodukcijom boja, automatskim prilagođavanjem osvjetljenja i oštrim prikazom, zaista bi bila šteta da se izloži i najmanjem oštećenju.

Dual SIM, 4G, odlična baterija
Tesla Smartphone 6.2 podržava 4G vezu za najbrže internet iskustvo i upotrebu dvije kartice na istoj ili različitim mrežama. Zahvaljujući tome, možete istovremeno da koristite i privatni i poslovni broj, a ako putujete u inostranstvo, uz svoju karticu možete da koristite i lokalnu, kako ne biste plaćali previsoke cijene rominga.

Lakoća rada
Danas se od telefona očekuje sve više i više, i zbog toga je u Tesla Smartphone 6.2 ugrađen hardver za najzahtevnije korisnike. Snažan 64-bitni procesor sa osam jezgara i odlična grafička kartica omogućavaju vam da ne razmišljate o tome da li vaš telefon može da pokrene neku aplikaciju. 3GB RAM-a i odlično optimizovani Android Marshmallow obezbeđuju glatko otvaranje više aplikacija u isto vrijeme, i to uz maksimalno očuvanu privatnost.

Metalno tijelo i kompaktna izrada
Znamo da se ne odvajate od telefona i učinili smo sve da bude što komforniji za upotrebu. Metalno tijelo pruža dodatni osjećaj kompaktnosti i sigurnosti, obezbjeđujući udobno držanje i upotrebu bez žrtvovanja funkcionalnosti. 

Multimedijalno uživanje
Tesla Smartphone 6.2 je kao stvoren za uživanje u multimedijalnim sadržajima, zahvaljujući vrhunskom ekranu i kvalitetnom i adekvatno glasnom zvuku. Za uživanje u privatnosti, tu su slušalice sa mikrofonom, a na raspolaganju vam je i 32 GB prostora za snimanje video materijala i muzike, uz mogućnost proširenja putem mikro SD kartice do 32GB, opciono u SIM 2 slotu.
 

 

PREMIUM SERVIS
U slučaju kvara koji nije nastao fizičkim oštećenjem ili pogresnim rukovanjem, servis će svaki telefon popraviti u roku od najvise 5 radnih dana (zakonski rok je inače 15 dana) a ako za tim ima potrebe kupac će dobiti drugi uređaj na korišćenje dok je njegov na servisu servisu.

 

 

 

Specifikacije

 

Proizvođač Tesla
Veličina ekrana 5.0"
Smart Da
Interna memorija 32 GB
Operativni sistem Android
Procesor Octa Core
RAM 3 GB
Rezolucija glavne kamere 13 MP
Rezolucija ekrana 720 x 1280
Rezolucija prednje kamere 5 MP
Rezolucija video snimka glavne kamere 1080p
Dual SIM Da
Boja Siva
 
 

Zakonska garancija: 24 mjeseca/i

Zagarantovana sva prava i obaveze sadržane u Zakonu o zaštiti potrošačaViše detalja o artiklu mozete pronaći na web stranici proizvođača na ovoj adresi


Zašto da odaberete nas ?