Garmin Forerunner 935 black Smartwatch

0 ocjena - Napišite recenziju
Artikal trenutno nije dostupan.
Za više informacija kliknite na chat ili pozovite Call centar na broju 19933
BESPLATNA DOSTAVA

ZA SVE GRADOVE U CRNOJ GORI

KLIKNITE OVDJE
36 RATA
15.9
MULTICOM Finansiranje

Kupovina na 6-36 rata bez učešća i kamate

24 RATE
22.45
CRNOGORSKI TELEKOM

Za sve korisnike Telekom fiksne i mobilne mreže

TELEKOM ONLINE KUPOVINA
Kupite online i plaćajte na
12 ili 24 rate
uz mjesečni račun
24
MJESECA
MULTICOM GARANCIJA

Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača

NAČIN DOSTAVE
KAKO KUPITI NA RATE ?
Opis

GARMIN sat za trcanje Forerunner 935 vrhunski GPS sat za trčanje/triatlon s mjerenjem pulsa na poleđini - 010-01746-04

 

 

Vrhunski GPS sat za trčanje/triatlon s mjerenjem pulsa na poleđini

  • Ovaj udoban sat možete nositi cijeli dan, težak je svega 49 grama, a nudi napredne funkcije za multisport i trčanje
  • Ugrađeni barometar pruža podatke o promjeni nadmorske visine, a visinomjer i elektronički kompas pomažu vam da se držite smjera
  • Procjenjuje vaš status treniranja kako biste otkrili trenirate li nedovoljno ili ste pretrenirani, a pruža i dodatne funkcije praćenja performansi
  • Pruža naprednu dinamiku2 trčanja, biciklizma i plivanja, uključujući balans vremena dodira s tlom, duljinu koraka, omjer vertikalne oscilacije itd.
  • Trajanje baterije: do 2 tjedna kao sat, do 24 sata u GPS načinu rada, do 50 sati u UltraTrac™ načinu rada (uz mjerenje pulsa na zapešću) ili do 60 sati u UltraTrac™ načinu rada (bez mjerenja pulsa na zapešću)

 

 

Kome je stalo što Forerunner 935 daje precizne podatke kao što su dinamika trčanja, puls na zapešću, status treniranja, FTP i maksimalni VO2? Ozbiljnom sportašu poput vas koji je spreman biti bolji nego jučer. Ovaj vrhunski GPS sat za trčanje/triatlon pomaže vam precizno podesiti trening i vrijeme oporavka kako biste postali još boljim sportašem.

Odgovara vašem zapešću i modnom stilu

Forerunner 935 odlikuje se laganim i udobnim dizajnom pa ćete ovaj GPS sat za trčanje/triatlon rado nositi cijeli dan. Sat 935 kompatibilan je s našom linijom QuickFit™ remena koji se lako mijenjaju. Budući da za svaku prigodu postoji odgovarajući remen, sportski silikonski remen lako možete zamijeniti klasičnim kožnim remenom ili čak remenom od vrhunskog metala.

Garmin Forerunner 935 black Smartwatch

Pratite svoje performanse, treniranje i oporavak

Koliko je vaš trenutni plan treniranja zaista učinkovit? Forerunner 935 pomoći će vam u praćenju treniranja i oporavka kako biste se mogli bolje pripremiti za utrku ili ciklus treniranja. Status treniranja novi je alat za praćenje performansi koji automatski procjenjuje vaša zadnja vježbanja i indikatore performansi te vam na temelju toga pokazuje trenirate li produktivno, prema vrhuncu forme ili ste u fazi pretreniranosti. Novo mjerenje efekta anaerobnog vježbanja daje vam uvid u važnu dimenziju treniranja pa ćete otkriti kako treniranjem poboljšavate sposobnost pomicanja vlastitih granica. Možete čak i vidjeti ukupno opterećenje treniranja koje mjeri volumen vježbanja u zadnjih 7 dana i uspoređuje ga s optimalnim rasponom volumena za vašu razinu kondicije i s vašim zadnjim treninzima.

Garmin Forerunner 935 black Smartwatch

Analizirajte svoju tehniku

Olakšavamo vam dobivanje podataka koje trebate kako biste poboljšali svoju kondiciju. Neka Forerunner 935 mjeri najvažnije parametre trčanja2 pomoću kojih možete analizirati svoje performanse. Biomehanička mjerenja kao što su kadenca, duljina koraka, vrijeme i balans vremena dodira s tlom, vertikalna oscilacija i omjer vertikalne oscilacije ključni su parametri za razumijevanje vlastite kondicije koji vam omogućuju da na dan utrke izvučete maksimum iz svojih mogućnosti. Ova su mjerenja dostupna uz dodatnu kompatibilnu traku s monitorom za mjerenje pulsa na prsima2 ili kompaktan senzor dinamike trčanja koji jednostavno pričvrstite na pojas hlača. Osim toga iskoristite puni potencijal funkcija koje vam pomažu u biciklističkim treninzima i čak u treninzima plivanja. Forerunner 935 u vodi bilježi podatke o udaljenosti, tempu, broju zaveslaja i mnoge druge.

Garmin Forerunner 935 black Smartwatch

Dulje trajanje baterije

Zahvaljujući bateriji u koju se možete pouzdati, uređaj će ostati uključen dulje od trajanja vašeg najdužeg vježbanja, čak i usred najtežeg triatlona ili ultramaratona. Forerunner 935 opremljen je baterijom koja traje do 24 sata u GPS načinu rada i do 60 sati u načinu rada za uštedu energije UltraTrac. Kada uređaj upotrebljavate svaki dan samo kao pametni sat, jedno punjenje baterije bit će dovoljno za do 2 tjedna rada.

Trčanje, sprint, plivanje, biciklizam, triatlon

Vaša rutina nikada nije samo rutina. Forerunner 935 omogućuje vam jednostavan prijelaz između aktivnosti zahvaljujući ugrađenim profilima aktivnosti za trčanje (u zatvorenom i na otvorenom), biciklizam (u zatvorenom i na otvorenom), plivanje (na bazenu i otvorenim vodama), cross-country skijanje, veslačke sportove, terensko trčanje, planinarenje, vježbe snage i mnoge druge aktivnosti.

Kod kombiniranih vježbanja i duatlonskih i triatlonskih utrka pomoću funkcije automatskog multisporta sportove možete promijeniti samo jednim pritiskom gumba. 935 kompatibilan je s naprednim vježbanjem trčanja, bicikliranja, pa čak i plivanja u bazenu. Stvorite vlastita prilagođena vježbanja i besplatno ih preuzimajte u online fitness zajednici Garmin Connect. Zatim prethodna vježbanja pregledajte u aplikaciji ili ih podijelite s obiteljima i prijateljima kako biste se dodatno motivirali.

Garmin Forerunner 935 black Smartwatch

Pametnije povezivanje

Pametne obavijesti na vašem zapešću tek su početak. Kad se upari s kompatibilnim pametnim telefonom, 3, Forerunner 935 također vam omogućuje automatski prijenos na Garmin Connect i pristup zvučnim odzivnicima, upravljanju glazbom itd. Omogućite svojim najdražima da prate vaša trčanja i vožnje u stvarnom vremenu zahvaljujući funkciji LiveTrack ili pomoću funkcije GroupTrack pratite vožnju svojih prijatelja dok ste u pokretu.  935 također omogućuje prijenos podataka u oblak i iz njega, i to uz brzu Wi-Fi® vezu.

Slušajte svoje srce

Mjerenje pulsa na zapešću jednostavan je izbor kad se želite kretati bez ograničenja na dan utrke, ali Forerunner 935 pruža vam i mogućnost dobivanja mnogo više podataka ako stavite kompatibilnu traku sa senzorom za mjerenje pulsa na prsima. Traka sa senzorom za mjerenje pulsa na prsima (kao što je HRM-Run ili HRM-Tri) omogućuje vam pristup naprednim funkcijama kao što je laktatni prag i test stresa na temelju varijabilnosti pulsa (HRV).

Garmin Forerunner 935 black Smartwatch

Bez brige se uputite izvan dometa

Uz Forerunner 935 možete ići kamo god vas aktivnosti odvedu zahvaljujući prijemniku signala GPS i GLONASS sustava koji vas može bolje pratiti u zahtjevnijim okruženjima nego što je to moguće samo uz GPS. A ugrađeni barometar pruža vam podatke o nadmorskoj visini u stvarnom vremenu. Koje aktivnosti 935 može pratiti? Više nego što možete zamisliti! Triatlonski sportovi tek su početak, tu je i ugrađena podrška za planinarenje, veslanje, golf, skijanje, uspravno veslanje na dasci za surfanje i još mnogo aktivnosti.

Prilagođavanje i povezivanje

GPS sat za trčanje/triatlon Forerunner 935 automatski se sinkronizira s uslugom Garmin Connect, našom besplatnom online fitness zajednicom u kojoj možete pratiti svoj napredak i dijeliti ga putem društvenih mreža. Prijavite se na Garmin Connect putem računala ili preuzmite aplikaciju Garmin Connect™ Mobile na kompatibilan pametni telefon. Uređaj možete prilagoditi i podatkovnim poljima, besplatnim izgledima sata iz aplikacije NUUN te čak i aplikacijama kao što su Uber i Accuweather, a sve to dostupno je u Connect IQ™ trgovini.

Garmin Forerunner 935 black Smartwatch   Garmin Forerunner 935 black Smartwatch   Garmin Forerunner 935 black Smartwatch

Još nekoliko dodataka

Baš kao i vi, Forerunner 935 intenzivno radi cijeli dan. Ovaj sat postat će vaš partner za oporavak zahvaljujući funkcijama za cjelodnevno praćenje aktivnosti¹ koje broje korake i kalorije te prate kako spavate. Kompatibilan je i s našom linijom Varia uređaja za sigurnost biciklista, uključujući stražnji radar, pametna svjetla za bicikle i Varia Vision zaslon za prikaz informacija u vidnom polju. Svoj biciklistički komplet upotpunite našim mjeračima snage sa senzorima u pedalama Vector 2 (senzori u obje pedale) i 2S (senzor u jednoj pedali). Vector 2 besprijekorno se može upariti s vašim Forerunner satom i pokazati vam podatke o snazi, kadenci, balansu lijevo/desno i dinamici bicikliranja kako biste saznali gdje i kako stvarate snagu.

Neka svaki dan bude izazov

Uz funkciju Strava Live Segments dodatno se motivirajte da budete bolji nego jučer. Strava Premium članovi mogu sinkronizirati segmente za trčanje i biciklizam sa satom 935 kako bi dobili povratne informacije u stvarnom vremenu tijekom aktivnosti. Tu su i upozorenja za početak i kraj segmenata, pregled poretka vodećih korisnika, a možete i pratiti usporedbu trenutnog rezultata i osobnog rekorda.

Garmin Forerunner 935 black Smartwatch

Od plana do izvedbe uz TrainingPeaks

Ništa nije bolje od savršeno izvedenog vježbanja. Uz TrainingPeaks Connect IQ aplikaciju možete otvarati svoj dnevni plan vježbanja izravno na Forerunner 935 satu. Zatim prepustite uređaju da vas vodi kroz vježbanje u stvarnom vremenu i zadaje vam ciljeve za intenzitet i trajanje intervala izravno iz aplikacije TrainingPeaks. Nakon što završite s vježbanjem, automatski ga sinkronizirajte s aplikacijom TrainingPeaks kako biste vidjeli detaljnu analizu svojih performansi i izmjerili napredak prema svojem cilju.

Snaga trčanja

Svom treniranju dodajte podatke o snazi tako što ćete na svoj kompatibilni sat preuzeti aplikaciju Running Power iz trgovine Connect IQ. Aplikacija Running Power razvijena u Garmin laboratorijima pristupa mjerenjima poput tempa, vertikalne oscilacije, nagiba te čak lokalne brzine vjetra kako bi odredila koliko snage primjenjujete na tlo pri trčanju. Kad znate koliko snage trošite iz minute u minutu i iz kilometra u kilometar, možete bolje odrediti tempo i tako izbjeći prebrzo umaranje. Najbolji dio? Ako već posjedujete odgovarajuće Garmin uređaje, dodavanje podataka o snazi pri trčanju potpuno je besplatno. Potreban vam je samo fēnix® 5 / fēnix 5S / fēnix 5X, fēnix Chronos, Forerunner® 935 i jedan od ova tri dodatka: HRM-Run™HRM-Tri™ ili Running Dynamics Pod. Posjetite stranicu Znanost trčanja kako biste saznali više.

Praćenje menstrualnog ciklusa

S pomoću funkcije za praćenje menstrualnog ciklusa u aplikaciji Garmin Connect bolje ćete razumjeti svoje tijelo. Upotrebljavajte je za praćenje ciklusa, praćenje fizičkih i emocionalnih simptoma i unos osobnih bilješki. Funkcija će vas savjetovati i o treniranju i prehrani tijekom svake faze ciklusa. Na zapešće ćete uz aplikaciju Connect IQ8 primati ažuriranja, ali i podsjetnike na mjesečnicu, pojedinosti o ciklusu i simptome koje ste unijeli za taj dan.

 

 


Zakonska garancija: 24 mjeseca/i

Zagarantovana sva prava i obaveze sadržane u Zakonu o zaštiti potrošača



Više detalja o artiklu mozete pronaći na web stranici proizvođača na ovoj adresi


Specifikacije
MATERIJAL OD KOJEG JE IZRAĐEN OBJEKTIV

staklo

MATERIJAL OD KOJEG JE IZRAĐEN OKVIR

polimer ojačan vlaknima

MATERIJAL KUÆIšTA polimer ojačan vlaknima
QUICKFIT REMENI ZA SAT

da (22 mm)

MATERIJAL REMENA

silikon

VELIČINA KUĆIŠTA, ŠXDXV

47 x 47 x 13,9 mm

ZASLON U BOJI
VELIČINA ZASLONA, Š X V 30,5 mm
REZOLUCIJA ZASLONA, Š X V Promjer 240 piksela
VRSTA ZASLONA čitljiv na sunčevoj svjetlosti, transflektivan, MIP memorija (memory-in-pixel)
TEŽINA 49 g
TRAJANJE BATERIJE Do 2 tjedna kao sat, do 24 sata u GPS načinu rada, do 50 sati u UltraTrac™ načinu rada (uz mjerenje pulsa na zapešću) ili do 60 sati u UltraTrac™ načinu rada (bez mjerenja pulsa na zapešću)
VODOOTPORAN Da (50m)
UGRAĐENA MEMORIJA 64 MB

Funkcije sata

FUNKCIJE SATA Uključuje datum i alarm
SINKRONIZACIJA VREMENA S GPS-OM
AUTOMATSKO LJETNO VRIJEME
ALARM NA SATU
MJERAČ VREMENA
ŠTOPERICA
VRIJEME IZLASKA/ZALASKA SUNCA

Praćenje zdravlja

MJERENJE PULSA NA ZAPEŠĆU (NEPREKIDNO, SVAKE SEKUNDE)
DNEVNI PULS U MIROVANJU
KONDICIJSKA DOB Da (20 mm, industrijski standard)
CJELODNEVNO PRAĆENJE STRESA
MJERAČ VREMENA ZA OPUŠTAJUĆE DISANJE
SPAVANJA
MENSTRUALNI CIKLUS Da (u aplikaciji Garmin Connect™ i opcionalnom widgetu Connect IQ™)

Senzori

OMOGUĆEN GPS
GLONASS
GALILEO
GARMIN ELEVATE MONITOR ZA MJERENJE PULSA NA ZAPEŠĆU
BAROMETARSKI VISINOMJER
ELEKTRONIČKI KOMPAS
ŽIROSKOP
BRZINOMJER (IZRAČUNAVA UDALJENOST KAD VJEŽBATE U ZATVORENOM BEZ UPOTREBE NOŽNOG SENZORA)
TERMOMETAR

Svakodnevne pametne funkcije

POVEZIVOST Bluetooth® Smart, ANT+®, Wi-Fi®
CONNECT IQ (MOGUĆNOST PREUZIMANJA IZGLEDA SATA, PODATKOVNIH POLJA, WIDGETA I APLIKACIJA)
PAMETNE OBAVIJESTI
KALENDAR
PROGNOZA
UPRAVLJANJE GLAZBOM
PRONAĐI MOJ TELEFON
FUNKCIJA "PRONAĐI MOJ SAT"
UPRAVLJANJE VIRB® KAMEROM
KOMPATIBILNOST S PAMETNIM TELEFONOM iPhone®, Android™, Windows®
KOMPATIBILNOST S APLIKACIJOM GARMIN CONNECT MOBILE

Funkcije za sigurnost i praćenje

LIVETRACK
GROUP LIVETRACK

Taktičke funkcije

DVOSTRUKE MREŽNE KOORDINATE

Funkcije za pra?enje aktivnosti

BROJAČ KORAKA
TRAKA PODSJETNIKA NA KRETANJE (PRIKAZUJE SE NA UREĐAJU NAKON ODREĐENOG RAZDOBLJA NEAKTIVNOSTI; HODAJTE NEKOLIKO MINUTA KAKO BISTE JE VRATILI NA POČETNE VRIJEDNOSTI)
AUTOMATSKI CILJ (UREĐAJ UČI O VAŠOJ RAZINI AKTIVNOSTI I ODREĐUJE CILJNI BROJ KORAKA U DANU)
IZRAČUN POTROŠENIH KALORIJA
BROJ KATOVA NA KOJE STE SE POPELI
PRIJEĐENA UDALJENOST
MINUTE INTENZIVNOG VJEŽBANJA
TRUEUP™
MOVE IQ™

Oprema za fitness/teretanu

DOSTUPNI PROFILI AKTIVNOSTI ZA TERETANU Indoor Rowing, Strength Training and Cardio Training
KARDIO VJEŽBE
VJEŽBE SNAGE
AUTOMATSKO PRAĆENJE PONAVLJANJA

Funkcije za trening, planiranje i analizu

ZONE PULSA
UPOZORENJA ZA PULS
KALORIJE NA TEMELJU PULSA
POSTOTAK MAKSIMALNOG PULSA
POSTOTAK REZERVE PULSA
VRIJEME OPORAVKA
AUTOMATSKI MAKSIMALNI PULS
TEST STRESA NA TEMELJU VARIJABILNOSTI PULSA (3 MINUTE MJERI PROMJENE VAŠEG PULSA DOK MIRNO STOJITE, NA TEMELJU ČEGA PROCJENJUJE RAZINU STRESA U RASPONU OD 1 DO 100, PRI ČEMU NIŽI REZULTAT UKAZUJE NA NIŽU RAZINU STRESA) da (s kompatibilnim dodacima)
HR BROADCAST (SLANJE PODATAKA O PULSU PUTEM ANT+ SENZORA NA UPARENE UREĐAJE)
GPS BRZINA I UDALJENOST
PRILAGODLJIVI ZASLON(I)
PRILAGODLJIVI PROFILI AKTIVNOSTI
AUTO PAUSE® (PAUZIRANJE I POKRETANJE MJERAČA VREMENA NA TEMELJU BRZINE)
INTERVALI VJEŽBANJA (POSTAVLJANJE INTERVALA VJEŽBANJA I ODMORA)
NAPREDNO VJEŽBANJE
PREUZIMANJE PLANOVA TRENINGA
AUTO LAP® (AUTOMATSKO POKRETANJE NOVOG KRUGA)
RUČNO OZNAČAVANJE DIONICE
PRILAGODLJIVA UPOZORENJA O DIONICAMA
PROCJENA MAKSIMALNE VRIJEDNOSTI VO2
STATUS TRENIRANJA (OMOGUĆUJE VAM DA SAZNATE TRENIRATE LI UČINKOVITO PRAĆENJEM PODATAKA O VAŠEM TRENIRANJU, UKLJUČUJUĆI MAKSIMALNI VO2 I ANAEROBNI PRAG, KOJE ZATIM USPOREĐUJE S NOVIM PODACIMA)
OPTEREĆENJE TRENIRANJA (KOMBINIRA PODATKE O PULSU I MAKSIMALNOM VO2 I TAKO OCJENJUJE INTENZITET VAŠEG VJEŽBANJA U PERIODU OD 28 DANA KAKO BISTE BILI SIGURNI DA SE NALAZITE U OPTIMALNOM RASPONU ZA POSTIZANJE SVOJIH CILJEVA)
EFEKT (AEROBNOG) VJEŽBANJA
EFEKT (ANAEROBNOG) VJEŽBANJA
PRILAGODLJIVA UPOZORENJA
ZVUČNI ODZIVNICI
VRIJEME ZAVRŠETKA
VIRTUAL PARTNER® (TRENIRAJTE S DIGITALNOM OSOBOM)
VIRTUAL RACER™
AUTOMATSKI MULTISPORT (PROMIJENITE SPORT JEDNIM PRITISKOM GUMBA)
VIŠE SPORTOVA
VODIČ KROZ STAZE
SEGMENTI (LIVE, GARMIN)
STRAVA FUNKCIJE (BEACON, LIVE SEGMENTI)
ZAKLJUČAVANJE DODIROM I/ILI GUMBOM
TIPKE PREČACA
AUTOMATSKO POMICANJE
POVIJEST AKTIVNOSTI NA SATU
PHYSIO TRUEUP

Funkcije za tr?anje

DOSTUPNI PROFILI ZA TRČANJE

Trčanje, trčanje u zatvorenom, terensko trčanje

VRIJEME, TEMPO I UDALJENOST NA TEMELJU GPS-A
DINAMIKA TRČANJA da (s kompatibilnim dodacima)
VERTIKALNA OSCILACIJA I OMJER VERTIKALNE OSCILACIJE (KOLIČINA "POSKAKIVANJA" DOK TRČITE I OMJER TROŠKA I KORISTI U ODNOSU NA DULJINU KORAKA) da (s kompatibilnim dodacima)
VRIJEME DODIRA S TLOM I BALANS (POKAZUJE KOLIKO STE VREMENA DOK TRČITE U DODIRU S TLOM, A KOLIKO U ZRAKU I OMOGUĆUJE VAM PROVJERU SIMETRIJE TRČANJA) da (s kompatibilnim dodacima)
DULJINA KORAKA (U STVARNOM VREMENU) da (s kompatibilnim dodacima)
KADENCA (PRUŽA BROJ KORAKA U MINUTI U STVARNOM VREMENU)
STANJE PERFORMANSI (NAKON ŠTO STE TRČALI 6 DO 20 MINUTA, VAŠA SE KONDICIJA U STVARNOM VREMENU USPOREĐUJE S VAŠOM PROSJEČNOM RAZINOM KONDICIJE)
LAKTATNI PRAG (ANALIZOM VAŠEG TEMPA I PULSA PROCJENJUJE TOČKU U KOJOJ SE VAŠI MIŠIĆI POČINJU BRZO UMARATI) da (s kompatibilnim dodacima)
VJEŽBANJE TRČANJA
PREDVIĐANJE UTRKE
SENZOR BRZINE/KADENCE

Funkcije za golf

UDALJENOST DO F/M/B (UDALJENOST DO PREDNJE, SREDNJE I STRAŽNJE STRANE GREENA)
UDALJENOST DO LAYUPOVA/DOGLEGOVA
IZMJERITE UDALJENOST UDARCA (IZRAČUNAVANJE TOČNE UDALJENOSTI ZA UDARCE IZ BILO KOJEG MJESTA NA TERENU) Automatski
DIGITALNI REZULTATI da
PRAĆENJE STATISTIKE (PUTTOVI PO RUNDI, UDARCI NA GREEN I FAIRWAY)
GARMIN AUTOSHOT™
RUČNO POZICIONIRANJE ZASTAVICE
OPASNOSTI I CILJEVI TERENA
KOMPATIBILNOST S TRUSWING™ SENZORIMA
MJERAČ VREMENA RUNDE / BROJAČ KILOMETARA

Funkcije za rekreaciju i aktivnosti na otvorenom

DOSTUPNI PROFILI ZA REKREACIJU NA OTVORENOM

Planinarenje, penjanje, skijanje, snowboarding, cross-country skijanje, uspravno veslanje na dasci za surfanje, veslanje, veslanje na ergometru, vodič skoka, taktičke aktivnosti

NAVIGACIJA OD TOČKE DO TOČKE
TRAG KRETANJA POPUT MRVICA KRUHA U STVARNOM VREMENU
NATRAG NA POČETAK
TRACBACK®
ULTRATRAC MODE
PROFIL NADMORSKE VISINE
UDALJENOST DO ODREDIŠTA
INDIKATOR TRENDA BAROMETARSKOG TLAKA
TERENSKO TRČANJE I AUTOMATSKI USPON
VERTIKALNA BRZINA
UKUPNI USPON/SILAZAK
KOMPATIBILNOST SA SOFTVEROM BASECAMP™
GPS KOORDINATE
SIGHT 'N GO
IZRAČUN POVRŠINE da (putem aplikacije Connect IQ™)
KALENDAR LOVA/RIBOLOVA da (putem aplikacije Connect IQ™)
PROJEKCIJA TOČKE
INFORMACIJE O SUNCU I MJESECU da (putem aplikacije Connect IQ™)

Funkcije za biciklizam

UPOZORENJE O VREMENU/UDALJENOSTI (AKTIVIRANJE ALARMA KADA DOSTIGNETE CILJ)
STAZE
DOSTUPNI BICIKLISTIČKI PROFILI

Biciklizam, sobni bicikl, brdski biciklizam

BICIKLISTIČKA DIONICA I MAKSIMALNA SNAGA U DIONICI (SA SENZOROM SNAGE)
UTRKIVANJE PROTIV AKTIVNOSTI
FTP (FUNKCIONALNI PRAG SNAGE) da (s kompatibilnim dodacima)
KOMPATIBILAN S VECTOR™ UREĐAJIMA
KOMPATIBILNO S MJERAČEM SNAGE (PRIKAZUJE PODATKE SNAGE IZ KOMPATIBILNIH MJERAČA SNAGE KOJI IMAJU ANT+™ DRUGIH DOBAVLJAČA)
KOMPATIBILNOST S VARIA VISION™ ZASLONOM (ZASLON KOJI SE MONTIRA NA GLAVU)
KOMPATIBILNOST S VARIA™ RADAROM (RADAR OKRENUT PREMA NATRAG)
KOMPATIBILNOST S VARIA™ SVJETLIMA
KADENCA (PRUŽA BROJ KORAKA U MINUTI U STVARNOM VREMENU)

da (ANT+® i Bluetooth® Smart senzori)

Funkcije za plivanje

DOSTUPNI PROFILI ZA PLIVANJE

Plivanje u bazenu, plivanje na otvorenim vodama

METRIKA PLIVANJA NA OTVORENOJ VODI (UDALJENOST, TEMPO, BROJ/BRZINA ZAVESLAJA, KALORIJE)
METRIKA PLIVANJA U BAZENU (DULJINE, UDALJENOST, TEMPO, BROJ/BRZINA ZAVESLAJA, KALORIJE)
PREPOZNAVANJE VRSTE ZAVESLAJA (NPR. SLOBODNI STIL)
BILJEŽENJE DRILL VJEŽBI
STANDARDNI MJERAČ VREMENA ODMORA (MJERI OD 0)
MJERAČ VREMENA ODMORA S UKLJUČENIM PONAVLJANJEM
POKRETANJE ODBROJAVANJA
VJEŽBANJE PLIVANJA
PULS (U STVARNOM VREMENU TIJEKOM ODMORA, STATISTIKA O INTERVALIMA I SESIJAMA TIJEKOM ODMORA TE AUTOMATSKO PREUZIMANJE PODATAKA O PULSU NAKON PLIVANJA) da (uz HRM-Tri™ i HRM-Swim™ senzore pulsa)

Funkcije za praćenje djece

IZAZOVI TOE-TO-TOE™ Da (opcionalna Connect IQ aplikacija)

Dodatno

DODATNO
  • Fiziološka mjerenja: da (vrijeme oporavka, laktatni prag, FTP, test stresa na temelju varijabilnosti pulsa, maksimalni VO2 za trčanje i biciklizam, predviđanje utrke, status treniranja, opterećenje treniranja, efekt anaerobnog vježbanja)
  • Dinamika trčanja (uz opcionalnu dodatnu opremu)
  • Stanje performansi
  • Sučelje: USB, Wi-Fi® i Bluetooth®
  • Funkcija za trčanje/hodanje: da
  • Postavljanje cilja / vremena završetka: da
  • Prilagođena upozorenja: da
  • Prilagodljiv zaslon dionice
  • Podrška za Connect IQ: da (izgledi sata, podatkovna polja, widgeti i aplikacije)
  • Bežično povezivanje: da
  • UltraTrac: da
Zašto da odaberete nas ?
  • Multicom preporuka Darko Vukić

    " Svaka čast. Sve pohvale. Vrlo ljubazni, susretljivi, pristupačni i odgovorni! "

    Darko Vukić
    Izvor: Facebook
  • Multicom preporuka Мишо Савовић

    " Preporuka I od mene. Toliko inovativan sajt. Ljubazni zaposleni. Od meraka da kupimo bas kod njih. :) "

    Мишо Савовић
    Izvor: Facebook
  • Multicom preporuka Péter Nagy

    " Great service, staff really forthcoming, can only recommend! "

    Péter Nagy
    Izvor: Facebook
16 GODINA
PRIJATELJSKOG ODNOSA
DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU
PLAĆANJE PO PRIJEMU
100% SIGURNO ONLINE PLAĆANJE