Garmin Vivoactive 3 crna Smartwatch

0 ocjena - Napišite recenziju
Artikal trenutno nije dostupan.
Za više informacija kliknite na chat ili pozovite Call centar na broju 19933
BESPLATNA DOSTAVA

ZA SVE GRADOVE U CRNOJ GORI

KLIKNITE OVDJE
36 RATA
7.25
MULTICOM Finansiranje

Kupovina na 6-36 rata bez učešća i kamate

24 RATE
11.45
CRNOGORSKI TELEKOM

Za sve korisnike Telekom fiksne i mobilne mreže

TELEKOM ONLINE KUPOVINA
Kupite online i plaćajte na
12 ili 24 rate
uz mjesečni račun
24
MJESECA
MULTICOM GARANCIJA

Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača

NAČIN DOSTAVE
KAKO KUPITI NA RATE ?
Opis

Garmin Vivoactive 3 crni GPS pametni sat s ugrađenim sportskim aplikacijama, senzorom pulsa na poleđini i beskontaktnim plaćanjem putem funkcije Garmin Pay - 010-01769-03

 

 

GPS pametni sat s ugrađenim sportskim aplikacijama, senzorom pulsa na poleđini i beskontaktnim plaćanjem putem funkcije Garmin Pay™

  • Prvi nosivi Garmin uređaj koji podržava Garmin Pay™, čime kupcima omogućuje plaćanje putem sata1
  • Personalizirajte svoj sat pomoću tisuća besplatnih izgleda sata, aplikacija i widgeta iz naše Connect IQ™ trgovine
  • Više od 15 unaprijed učitanih GPS aplikacija i aplikacija za sportove u zatvorenom, uključujući jogu, trčanje, plivanje i još mnogo toga
  • Pratite svoju razinu kondicije uz procjenu maksimalne vrijednosti VO2 i kondicijske dobi, a uz to možete pratiti i kako se nosite sa stresom2
  • Iskoristite funkcije povezivosti3 kao što su pametne obavijesti, automatski prijenosi na Garmin Connect™, LiveTrack i još mnogo toga
  • Trajanje baterije: do 7 dana kao pametni sat; 13 sati u GPS načinu rada

 

Od igranja do plaćanja, vívoactive 3 je idealan pametni sat za vaš aktivni život. Omogućuje vam jednostavno mobilno plaćanje putem sata, a uz više od 15 učitanih sportskih aplikacija možete sami odabrati način na koji se želite dovesti u formu. Ugrađeni GPS omogućuje vam bilježenje udaljenosti, tempa, lokacije i drugih parametara tijekom aktivnosti na otvorenom.

Plaćajte na svoj način

vívoactive 3 je naš prvi nosivi uređaj koji podržava Garmin Pay. Uz kompatibilne banke omogućuje vam da kod kuće ostavite ne samo telefon, nego i novčanik, a piće nakon vježbanja možete platiti izravno na svom zapešću. Možete ga upotrebljavati na svim mjestima na kojima je moguće beskontaktno plaćanje karticom1. To znači da možete dobiti tu jutarnju kavu s mlijekom nakon trčanja čak i ako ste novčanik ostavili u ormariću ili ste ga jednostavno zaboravili. Samo ga dodirnite i krenite.

Garmin Vivoactive 3 crna Smartwatch

Još više sportova

Uz više od 15 prethodno učitanih sportskih aplikacija lako je pronaći zabavan način za održavanje aktivnosti. Krenite na golf teren, u vožnju biciklom, na sat joge ili se okušajte u uspravnom veslanju na dasci za surfanje. Zahvaljujući ugrađenom GPS-u, vívoactive 3 na otvorenom prati pojedinosti vaše odabrane aktivnosti, bez veze s telefonom. Ovaj je sat vaš savršeni suigrač za najmanje desetak raznih aktivnosti, od snowboardinga do plivanja.

Garmin Vivoactive 3 crna Smartwatch

Savršeno pristaje vama i vašim aktivnostima

Ovaj sat možete nositi na otvorenom u svim vremenskim uvjetima. Osim što s njim možete plivati i tuširati se6, njegov zaslon Garmin Chroma Display lako se čita čak i na izravnoj sunčevoj svjetlosti, a smješten je ispod iznimno dugotrajnog stakla. Opremljen je i sučeljem Side Swipe, koje omogućuje brzo pomicanje kroz izbornike i widgete. Možete odabrati kako ga želite nositi neovisno o tome koristite li se za pomicanje palcem ili kažiprstom. Udoban, praktičan i uočljiv – vívoactive 3 jednostavno dobro pristaje.

Preuzmite i stvorite vježbanja

Osmislite svjež raspored vježbanja koji vam daje energiju. Stvorite vlastita prilagođena vježbanja za trčanje, biciklizam, kardio vježbe ili vježbe snage i preuzmite ih na svoj sat. Pametni sat vívoactive tada će moći pratiti vaše vježbe, ponavljanja, setove i vrijeme odmora.

Dnevno praćenje kondicije i stresa

Zahvaljujući Elevate tehnologiji mjerenja pulsa na zapešću2, vívoactive 3 omogućuje vam praćenje ključnih aspekata vaše kondicije i stresa kako biste vidjeli kako vaše tijelo reagira u različitim okolnostima. Na primjer, može procijeniti vaš maksimalni VO2 i kondicijsku dob, odnosno dva pokazatelja fizičke kondicije koja se mogu poboljšati s vremenom i redovitim vježbanjem. Također prati i vašu varijabilnost pulsa (HRV) koja se upotrebljava za izračun i praćenje vaše razine stresa. vívoactive 3 može vas osvijestiti o tome kad fizički i emocionalni uzroci izazivaju povećanje vaše razine stresa kako biste mogli pronaći način da se opustite. 

Garmin Vivoactive 3 crna Smartwatch

Uvijek povezani

Budući da ne možete pauzirati život, ostanite povezani pomoću pametnog sata vívoactive 3 za vrijeme igranja ili vježbanja. Kad ga uparite s kompatibilnim pametnim telefonom, moći ćete primati tekstualne poruke i odgovarati5 na njih te vidjeti ažuriranja društvenih medija, e-poštu i još mnogo toga izravno na zapešću. Pronađite svoj telefon, upravljajte glazbom i upotrebljavajte funkciju LiveTrack kako bi vaši prijatelji mogli pratiti vaše aktivnosti. Vaše će se dovršene aktivnosti čak automatski prenositi na našu Garmin Connect online fitness zajednicu.

Garmin Vivoactive 3 crna Smartwatch

Dijelite i natječite se

Sinkronizacija aktivnosti s uslugom Garmin Connect predstavlja puno više od načina pohrane podataka. Garmin Connect je uspješna online zajednica u kojoj se aktivni ljudi povezuju i natječu pridruživanjem izazovima, međusobno se potiču na uspjeh te čak dijele svoje uspješne trenutke putem društvenih medija. Usluga Garmin Connect besplatna je i dostupna na internetu ili vašem pametnom telefonu putem aplikacije Garmin Connect Mobile.

Garmin Vivoactive 3 crna Smartwatch

Praćenje menstrualnog ciklusa

S pomoću funkcije za praćenje menstrualnog ciklusa u aplikaciji Garmin Connect bolje ćete razumjeti svoje tijelo. Upotrebljavajte je za praćenje ciklusa, praćenje fizičkih i emocionalnih simptoma i unos osobnih bilješki. Funkcija će vas savjetovati i o treniranju i prehrani tijekom svake faze ciklusa. Na zapešće ćete uz aplikaciju Connect IQ™primati ažuriranja, ali i podsjetnike na mjesečnicu, pojedinosti o ciklusu i simptome koje ste unijeli za taj dan.

 

 

 

 

MATERIJAL OD KOJEG JE IZRAĐEN OBJEKTIV

Corning® Gorilla® Glass 3

MATERIJAL OD KOJEG JE IZRAĐEN OKVIR

stainless steel

MATERIJAL KUÆIšTA Polimer ojačan vlaknima ili nehrđajući čelik
REMENI ZA BRZO SKIDANJE Da (20 mm, industrijski standard)
MATERIJAL REMENA Silikon
VELIČINA KUĆIŠTA, ŠXDXV

43,4 x 43,4 x 11,7 mm
Opseg 127 &ndash 204 mm

ZASLON OSJETLJIV NA DODIR DA
VELIČINA ZASLONA, Š X V Promjer 30,4 mm (1,2")
REZOLUCIJA ZASLONA, Š X V 240 x 240 piksela
VRSTA ZASLONA Čitljiv na sunčevoj svjetlosti, transflektivan, MIP memorija (memory-in-pixel)
TEŽINA 43,0 g
TRAJANJE BATERIJE GPS način rada: do 13 satiPametni način rada: do 7 dana
VODOOTPORAN Plivanje, 5 ATM
ZASLON U BOJI DA
UGRAĐENA MEMORIJA 7 mjerenih aktivnosti, podaci za 14 dana praćenja aktivnosti

Zakonska garancija: 24 mjeseca/i

Zagarantovana sva prava i obaveze sadržane u Zakonu o zaštiti potrošača



Više detalja o artiklu mozete pronaći na web stranici proizvođača na ovoj adresi


Specifikacije
ARTIKLI SLIČNE CIJENE
 
 
Zašto da odaberete nas ?
  • Multicom preporuka Güntekin Noyan

    " That was my first e-shopping experience here in Montenegro. They are super fast, super replying and customer-friendly. They kept their promise of delivery as agreed even in these hard quarantine days.... "

    Güntekin Noyan
    Izvor: Facebook
  • Multicom preporuka Vuk Marko Kapisoda

    " Ljubazni, predusretljivi i sto je najbitnije pruzaju vrlo kvalitetno i realno savetovanje. Kompjuter je dosao sa vec postavljenim softverima prema mojim potrebama. Njihov izbor softvera je bio kao moj... "

    Vuk Marko Kapisoda
    Izvor: Facebook
  • Multicom preporuka Mirko Blagojevic

    " Sve pohvale za Multicom. Kupio sam dosta uredjaja do sad i mogu reci samo da sam zadovoljan i uslugom i cijenom i kvalitetom. Nedavno sam kupio TV TESLA 43" i prezadovoljan sam. "

    Mirko Blagojevic
    Izvor: Facebook
16 GODINA
PRIJATELJSKOG ODNOSA
DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU
PLAĆANJE PO PRIJEMU
100% SIGURNO ONLINE PLAĆANJE