Sennheiser GSP 602 (Plave) Gaming slusalice

0 ocjena - Napišite recenziju
Artikal trenutno nije dostupan.
Za više informacija kliknite na chat ili pozovite Call centar na broju 19933
BESPLATNA DOSTAVA

ZA SVE GRADOVE U CRNOJ GORI

KLIKNITE OVDJE
36 RATA
5.86
MULTICOM Finansiranje

Kupovina na 6-36 rata bez učešća i kamate

MULTICOM GARANCIJA

Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača

NAČIN DOSTAVE
KAKO KUPITI NA RATE ?
Opis

Sennheiser GSP 602 zatvorene akustične gaming slušalice - Dizajniran za takmičarske igrače - Zatvoren akustični dizajn i ergonomski jastučići za uši za pasivno prigušivanje buke - Izuzetan audio realizam - Ruka nosača za podizanje i isključivanje se prilagođava za najbolji položaj za prijem glasa - Podesiva traka za glavu sa kontaktnim pritiskom za dugotrajnu udobnost

 

 

 

Dizajniran da pruži konkurentsku prednost

Stvorene za strastvene igrače koji traže samo najbolje alate za svoje igranje, GSP 602 zatvorene akustične slušalice pružaju visoku audio vjernost i izuzetan audio realizam, omogućavajući vam da čujete svaki detalj i reagujete još brže za bolje performanse igre.



Vlasnička inženjerska tehnologija rezultira pretvaračima koji daju visoku audio vjernost, izuzetan realizam i akustičnu jasnoću za precizne detalje i brže reakcije. Komunikacija u igri za diskusije o strategiji u hodu je poboljšana fleksibilnom ručkom mikrofona koja se prilagođava za najbolju poziciju za preuzimanje glasa i pogodno se podiže za isključivanje zvuka. Dizajn pasivnog smanjenja buke minimizira pozadinsku buku i poboljšava akustičnu jasnoću.

Ergonomski dizajn, promišljen izbor materijala i pomno testiranje kvaliteta pružaju izvanrednu izdržljivost i pouzdanost, kao i udobnost za duge sesije igranja.

 

Ključne karakteristike

Zatvorene akustične slušalice za igre
Zatvoren akustični dizajn i ergonomski jastučići za uši dizajnirani za najbolje akustičko zatvaranje čine odlično pasivno prigušivanje buke. Isključite bučno okruženje i ometanja kada stavite GSP 602 za izoštren fokus na igru.

 

Vlasnički sistem zvučnika
Naša napredna tehnologija i vlasnički transduktori daju konkurentne akustične performanse koje pojačavaju ivice. Izuzetna zvučna jasnoća za precizne audio signale i detalje čini to impresivnim iskustvom igre koje samo jedinstveni audio realizam može donijeti.

 

Mikrofon sa fleksibilnom polugom
Čvrsti mikrofon sa fleksibilnom polugom se prilagođava za najbolju poziciju za prijem glasa i pogodno se podiže za isključivanje zvuka. Dizajn pasivnog smanjenja buke minimizira pozadinsku buku i poboljšava akustičnu jasnoću kako bi se osigurala bolja timska komunikacija.

 

Podesiva udobnost
Podstavljena traka za glavu ima funkciju podesivog pritiska za prilagodljivo pristajanje. Čvrsti metalni zglob automatski postavlja pod uglom čašice za uši, a jastučići za uši od dvostrukog materijala održavaju uši hladnim, osiguravaju pasivno prigušivanje buke i osiguravaju udobnost tokom dugih igranja.

 

Intuitivna kontrola jačine zvuka
Ugrađeni kotačić za jačinu zvuka na desnoj čašici za uho omogućava brza podešavanja u hodu tokom igranja. Nema potrebe da izlazite iz igre da biste podesili glasnoću zvuka.

 

Izrađen da traje
Visokokvalitetni materijali pažljivo su odabrani i testirani na izdržljivost i pouzdanost. Čvrsta metalna šarka izdržava ponovljene pokrete za održivu dugovječnost. Jastučići za uši i poklopci su dizajnirani da se mogu zamijeniti, a rezervni dijelovi su dostupni u trgovini.

 

Kompatibilan sa više platformi
Radi na PC-u, PS4, PS5 (3,5 mm žičana veza), Xbox One, Xbox Series X/S (3,5 mm žičana veza), Nintendo Switch i Mac®



Zagarantovana sva prava i obaveze sadržane u Zakonu o zaštiti potrošača

Specifikacije
ARTIKLI SLIČNE CIJENE
 
 
POPULARNI ARTIKLI
 
 
Zašto da odaberete nas ?
  • Multicom preporuka Nebojša Orlandić

    " Vrlo profesionalan odnos sa kupcima, tacnost za svaku pohvalu, sve u svemu prepopucujem svima koji zele da budu ispostovani maksimalno. "

    Nebojša Orlandić
    Izvor: Facebook
  • Multicom preporuka Darko Vukić

    " Svaka čast. Sve pohvale. Vrlo ljubazni, susretljivi, pristupačni i odgovorni! "

    Darko Vukić
    Izvor: Facebook
  • Multicom preporuka Dragana Đokić

    " Zadovoljna. <3 Ljubazni, odgovaraju na svaki upit. Kupila sam Lenovo Vibe K 5 i super je. (: "

    Dragana Đokić
    Izvor: Facebook
16 GODINA
PRIJATELJSKOG ODNOSA
DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU
PLAĆANJE PO PRIJEMU
100% SIGURNO ONLINE PLAĆANJE