Primbebe Latitud Kolica

0 ocjena - Napišite recenziju
Artikal trenutno nije dostupan.
Za više informacija kliknite na chat ili pozovite Call centar na broju 19933
BESPLATNA DOSTAVA

ZA SVE GRADOVE U CRNOJ GORI

KLIKNITE OVDJE
36 RATA
11.4
MULTICOM Finansiranje

Kupovina na 6-36 rata bez učešća i kamate

MULTICOM GARANCIJA

Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača

NAČIN DOSTAVE
KAKO KUPITI NA RATE ?
Opis

Primbebe Latitud model kolica je upravo za one koji zele moderan stil i nešto potpuno drugacije i inovativno

 

Latitud model kolica je upravo za one koji žele moderan stil i nešto potpuno drugačije i inovativno. Kolica su namijenjena najzahtjevnijim roditeljima. Na laganoj aluminijskoj konstrukciji vrlo jednostavno postavite autosjedalicu ili košaru/sportski dio, te laganim potezom ručke okrenite za 360 stupnjeva, bez "vađenja" iz konstrukcije. Model dolazi u različitim modernim bojama koje će zadovoljiit svačiji ukus. Važno je spomenuti da je materijal na kolicima izrađen prema Oeko-Tex® Standard 100 što znači da je potpuno sigurno za vaše dijete jer ne sadrži supstance niti kemikalije koje mogu iritirati kožu ili izazvati alergije tek rođenog djeteta Košara/sportski dio: -Košara Primebebe osigurat će udobnost i sigurnost djeteta. Košara je obložena dodatnim prozorčićima na bočnim stranama sa ugrađenim mrežicama, radi lakšeg protoka zraka u ljetnim danima. -Sportski dio se sastavlja iz košare na način da potezom dvaju remenčića napravite sjedeći dio te ručkicom koja je sa vanjske strane namještate položaj za leđa. Uz sportski dio dolazi dodatni perivi jastučić koji je dvostrani- za zimsko i ljetno vrijeme. Zimska strana jastučića zadržava toplinu tijela te na taj način grije tijelo vašeg djeteta, dok je ljetna strana napravljena od prozračnog materijala koji se ne zagrijava. Krović na kolicima ima dodatno prednje sjenilo koje se može namjestiti prema naprijed radi dodatne zaštite djeteta od vjetra ili sunca. Ukoliko želite maknuti sjenilo, okrenite ga prema unutrašnjosti krovića ili ga u potpunosti skinite. Na vrhu krovića se nalazi prozorčić kako bi dijete lakše vidjelo vas, a i vi njega. Dio gdje dijete drži nogice je podesivo u tri položaja. Autosjedalica: Latitud model kolica su kompatibilna sa Latitud i Maxi Cosi autosjedalicom. Konstrukcija/rama: Latitud aluminijska konstrukcija je vrlo lagana za korištenje. Visina ručke je podesiva u tri položaja. Izuzetno je lagano rukovati kolicima zahvaljujući prednjim kotačima koji su manji, opremljeni sa amortizerima i okreću se za 360 stupnjeva, dok stražnji veći kotači smanjuju vibraciju pri vožnji te olakšavaju prelazak preko neravnih površina. Sklapanje konstrukcije se vrši jednim potezom u manju dimenziju, te se vrlo jednostavno stavljaju u prtljažnik automobila. Na donjem dijelu konstrukcije se nalazi prostrana shopping košara U setu je uključeno: -košara -sportsko sjedalo -aluminijski okvir/rama -prostrana shopping košarica -odvojiv dodatni dvostrani jastučić -adapteri za autosjedalicu Garancija na Primebebe kolica je 12mj Rasklopljena kolica: (VxŠxD): 118 x 63 x 76cm Sklopljena kolica: (VxŠxD): 35 x 63 x 76cm



Zagarantovana sva prava i obaveze sadržane u Zakonu o zaštiti potrošača

Specifikacije
ARTIKLI SLIČNE CIJENE
 
 
POPULARNI ARTIKLI
 
 
Zašto da odaberete nas ?
  • Multicom preporuka Darko Vukić

    " Svaka čast. Sve pohvale. Vrlo ljubazni, susretljivi, pristupačni i odgovorni! "

    Darko Vukić
    Izvor: Facebook
  • Multicom preporuka Güntekin Noyan

    " That was my first e-shopping experience here in Montenegro. They are super fast, super replying and customer-friendly. They kept their promise of delivery as agreed even in these hard quarantine days.... "

    Güntekin Noyan
    Izvor: Facebook
  • Multicom preporuka Marina Balsa Djikanovic

    " Jutros odlučili da kupimo Philips tv 55’ambilight.U toku dana završeni svi papiri i dostavljen na kućnu adresu,bez obzira na situaciju i nevrijeme.Izuzetno profesionalno,kulturno i operativno osoblje ... "

    Marina Balsa Djikanovic
    Izvor: Facebook
16 GODINA
PRIJATELJSKOG ODNOSA
DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU
PLAĆANJE PO PRIJEMU
100% SIGURNO ONLINE PLAĆANJE