PetKit LED Pet Scissor Artikal

0 ocjena - Napišite recenziju
Artikal trenutno nije dostupan.
Za više informacija kliknite na chat ili pozovite Call centar na broju 19933
BESPLATNA DOSTAVA

ZA SVE GRADOVE U CRNOJ GORI

KLIKNITE OVDJE
6 RATA
3.17
MULTICOM Finansiranje

Kupovina na 6-36 rata bez učešća i kamate

MULTICOM GARANCIJA

Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača

NAČIN DOSTAVE
KAKO KUPITI NA RATE ?
Opis

PetKit LED Pet Scissor - makaze za nokte za kućne ljubimce sa LED osvjetljenjem

 

 

Petkit makaze za nokte sa LED svjetlom

Podrezivanje kandži kućnim ljubimcima često je prilično izazov. Sada će postati lakše nego ikada prije! Makaze marke Petkit opremljene su LED svjetlom kako bi se izbjeglo oštećenje krvnih žila i ugrađenom turpijom za izjednačavanje kandži nakon podrezivanja. Štaviše, ošišane kandže idu u poseban kontejner, što vam olakšava održavanje stvari u redu. Makaze su takođe izuzetno oštre, izdržljive i jednostavne za korištenje.

 

PetKit LED Pet Scissor Artikal

 

Ugrađeno LED svjetlo

Ako ste vlasnik kućnog ljubimca, sigurno znate da prilikom podrezivanja kandži svom ljubimcu morate biti vrlo oprezni da ne oštetite krvne žile. Ove makaze će vam olakšati zadatak! Ugrađeno LED svjetlo će vam omogućiti da lako locirate krvne žile kako biste izbjegli njihovo rezanje. Ovo je fantastično rješenje kako za početnike, tako i za one koji godinama brinu o svojim ljubimcima.

 

PetKit LED Pet Scissor Artikal

 

Jedan rez je dovoljan

Izrežite kandže svojim ljubimcima bez puno truda. Oštrice makaza su izrađene od izdržljivog nehrđajućeg čelika. Takođe su neverovatno oštri. Njihov dizajn je prilagođen obliku kandži vašeg ljubimca, što će vam omogućiti da ih još lakše i preciznije podrezujete. Više ne morate da ulažete previše truda - sa Petkitom možete skratiti kandže vašeg ljubimca jednim rezom, izbegavajući da ih istovremeno lomite.

 

Lako ostanite organizovani

Kandže kućnih ljubimaca razbacane po podu su prošlost. Petkit makaze opremljene su posebnim spremnikom u koji idu izrezane kandže. Više ne morate da brinete o neredu - sada lako možete održavati red u svom kućnom kozmetičkom salonu za kućne ljubimce!

 

Udobnost upotrebe

Makaze su nevjerovatno lake i udobne za korištenje. Neklizajuća ručka s ugodnom na dodir, imitirajuća tekstura kože čini da proizvod dobro leži u ruci i ne ispada. Štaviše, čvrsta opruga omogućava brzo i jednostavno šišanje kandže. Osim toga, metalna brava sprječava da se makaze slučajno rasklope.

 

Dugo vrijeme rada

Za napajanje proizvoda potrebne su 3 LR44 baterije. Dozvoljavaju mu da radi čak i cijelu godinu! Tako da ih ne morate prečesto mijenjati. Nakon jedne promjene baterije makaze će vam služiti iznenađujuće dugo.



Zagarantovana sva prava i obaveze sadržane u Zakonu o zaštiti potrošača

Specifikacije
Ime LED makaze za nokte
Težina 144g
Dimenzije 14,8x4,8x2,3 cm
Materijal ABS, nerđajući čelik
Napajanje 3x LR44 baterija
Pogodan za Mačke i psi
ARTIKLI SLIČNE CIJENE
 
 
Zašto da odaberete nas ?
  • Multicom preporuka Vesna Ivanović

    " Sve sto objavljujete na stranici je upravo onako kako ga reklamirate. Kontaktirala sam ANU iz Niksica,u vezi baterije za "Vivax" telefon,njena profesionalnost i ljubaznost su na zavidnom nivou,pa sam ... "

    Vesna Ivanović
    Izvor: Facebook
  • Multicom preporuka Güntekin Noyan

    " That was my first e-shopping experience here in Montenegro. They are super fast, super replying and customer-friendly. They kept their promise of delivery as agreed even in these hard quarantine days.... "

    Güntekin Noyan
    Izvor: Facebook
  • Multicom preporuka Srdjan Grujic

    " Veoma ljubazni, precizni, znaju svoj posao. Povoljne cijene i dobra ponuda. Topla preporuka! "

    Srdjan Grujic
    Izvor: Facebook
16 GODINA
PRIJATELJSKOG ODNOSA
DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU
PLAĆANJE PO PRIJEMU
100% SIGURNO ONLINE PLAĆANJE