Braun 8325s (Black/Blue) Aparat za Brijanje

0 ocjena - Napišite recenziju
Artikal trenutno nije dostupan.
Za više informacija kliknite na chat ili pozovite Call centar na broju 19933
BESPLATNA DOSTAVA

ZA SVE GRADOVE U CRNOJ GORI

KLIKNITE OVDJE
36 RATA
9.47
MULTICOM Finansiranje

Kupovina na 6-36 rata bez učešća i kamate

24
MJESECA
MULTICOM GARANCIJA

Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača

NAČIN DOSTAVE
KAKO KUPITI NA RATE ?
Opis

Braun Serija 8 aparat za brijanje 8325s (Black/Blue) - AutoSense tehnologija - Tehnologija Soničnih vibracija - Li-lon bateriju za dugotrajnije brijanje (60 min), 100% je vodootporan

 

 

 

 

Nova generacija Braun-a - električni brijač Serije 8, 8325s

 

 

Braun  8325s (Black/Blue) Aparat za Brijanje

 

Braun električni brijač nove generacije, za precizno brijanje i lagodan tretman kože. Precizno brijanje: električan brijač Serije 8 inteligentno se prilagođava gustini vaše brade i brijanje se odvija precizno, čak i u najtežim zonama. Čuva vašu kožu i ima 10 000 zvučnih vibracija, klizi po vašoj koži i obezbeđuje maksimalan komfor. Wet&Dry tehnologija.

 

Sada sa 20% više baterije. Braun brijači su dizajnirani, konstruisani i napravljeni u Nemačkoj. Precizna glava za brijanje hvata više dlaka u jednom potezu, čak i u najtežim delovima. 30.000 oštrica obrije svaku dlaku do približno 0,05 mm.

 

Za besprekorno brijanje. Sonic tehnologija omogućava da se brijač lako kreće po vašoj koži, za blago brijanje i ugodan osećaj. Naša najnaprednija Li-Ion baterija sada traje 20% duže. Jedno punjenje - mesec dana brijanja. 

 

Integrisani precizni trimer za kožu lako se izbori sa teže dostupnim područjima (npr. nozdrve). Očistite Seriju 8 lako pod vodom. Uz brijanje koristite penu ili gel za osvežavajući osećaj na koži.

 

 

Braun  8325s (Black/Blue) Aparat za Brijanje


Zakonska garancija: 24 mjeseca/i

Zagarantovana sva prava i obaveze sadržane u Zakonu o zaštiti potrošača


Specifikacije
Boja: Crna/Siva
Funkcije: - AutoSense tehnologija očitava karakteristike i prilagođava rad vašoj bradi. - Tehnologija Soničnih vibracija za unapređeno klizanje po površini kože.
Karakteristike: - Najbolji dizajn, pametna tehnologija uz jedinstveni i precizni brijač koji pruža nežnost vašoj koži. - Glava brijača se sastoji od “3+1 komponente”, a to su dvostruka OptiFoil™ mrežica koja savršeno prianja na kožu dok srednji trimer podiže i odstranjuje polegnute dlake na nepristupačnim konturama lica i zaštite za kožu koja čini kožu glatkom i daje vam osećaj savršenog brijanja. - Trimer za preciznost - Izvlači se iz zadnjeg dela aparata za brijanje i obezbeđuje lako i precizno oblikovanje zulufa. - 8D Pokretna glava brijača - Glava koja se može okretati u 8 različitih smerova za potpunu fleksibilnost čak i na nezgodnim konturama lica. -Višestruko fiksiranje glave brijača - Može da fiksira glavu brijača u pet različitih položaja kako bi brijanje bilo što preciznije a nepristupačne konture lica glatko obrijane. - 32bit čip - Kontroliše i reguliše elektroniku brijača, kao i funkcije napajanja brijača na efikasan način 13 puta u sekundi. - LED ekran - Pokazuje status baterije, kada je potrebna zamena mrežice, nivo čistoće i da li je putna bravica zaključana ili ne.
Vodo-otpornost: Da
Oprema: 1 x Brijač 1 x Futrolu za brijač
ARTIKLI SLIČNE CIJENE
 
Braun CoolTec CT2s Braun CoolTec CT2s

199.00 168.0 €

 
POPULARNI ARTIKLI
 
Xiaomi Shaver S101 Xiaomi Shaver S101

39.00 31.0 €

Xiaomi S301 Xiaomi S301

65.00 45.0 €

Xiaomi Shaver S700 Xiaomi Shaver S700

139.00 109.0 €

 
Zašto da odaberete nas ?
  • Multicom preporuka Dragana Đokić

    " Zadovoljna. <3 Ljubazni, odgovaraju na svaki upit. Kupila sam Lenovo Vibe K 5 i super je. (: "

    Dragana Đokić
    Izvor: Facebook
  • Multicom preporuka Stefan Čelan

    " Profesionalnost, ljubaznost, jako povoljne cijene i brza dostava :) "

    Stefan Čelan
    Izvor: Facebook
  • Multicom preporuka Güntekin Noyan

    " That was my first e-shopping experience here in Montenegro. They are super fast, super replying and customer-friendly. They kept their promise of delivery as agreed even in these hard quarantine days.... "

    Güntekin Noyan
    Izvor: Facebook
16 GODINA
PRIJATELJSKOG ODNOSA
DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU
PLAĆANJE PO PRIJEMU
100% SIGURNO ONLINE PLAĆANJE