Foreo Luna 3 (sensitive skin) Artikal

0 ocjena - Napišite recenziju
Artikal trenutno nije dostupan.
Za više informacija kliknite na chat ili pozovite Call centar na broju 19933
BESPLATNA DOSTAVA

ZA SVE GRADOVE U CRNOJ GORI

KLIKNITE OVDJE
36 RATA
7.57
MULTICOM Finansiranje

Kupovina na 6-36 rata bez učešća i kamate

MULTICOM GARANCIJA

Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača

NAČIN DOSTAVE
KAKO KUPITI NA RATE ?
Opis

FOREO Luna 3 (sensitive skin) aparat za profesionalno čišćenje i učvršćivanje lica - Tip aparata:Masažer za lice - Napajanje: Baterije - Boja: ljubičasta

 

 

 

LUNA 3 je vrhunski dodatak nezi vaše kože. Novi, poboljšani dizajn donosi znatno duže i mekše silikonske dodirne tačke. Koju god od 16 brzina soničnih pulsacija odaberete, za samo minut ukloniće nečistoće, bakterije i toksine nagomilane tokom dana, koji na koži mogu prouzrokovati nepravilnosti ako ih na vreme ne uklonite. Ukoliko povežete svoj uređaj s FOREO aplikacijom, ciljana masaža lica učiniće vašu kožu neverovatno blistavom i zategnutom.

 

SENSITIVE SKIN

 

Suvoća Mnogi proizvodi namenjeni hidrataciji i čišćenju sadrže sastojke koji isušuju kožu. Zato obratite pažnju na spisak sastojaka i birajte one koji čuvaju hidrolipidnu barijeru kože LUNA 3 za osetljivu kožu podstiče dublju apsorpciju aktivnih sastojaka i rezultat će biti odličan.

Crvenilo ili osećaj peckanja i napetosti Vaša koža sklona je reakciji na mnoge proizvode Informišite se o proizvodima namenjenim nezi osetljive kože i svakako ih isprobajte na malom delu kože Nežna LUNA 3 za osetljivu kožu pomoći će sastojcima da prodru dublje

Mitiseri Ovaj tip kože ne voli grubo trljanje lica kako biste otvorili pore i rešili se štetnih uzročnika mitisera. Ali to će rešiti LUNA 3 i super nežna eksfolijacija, uz pomoć silikonskih pulsacija i ultra mekih silikonskih dodirnih tačaka.

Bore i borice Osetljiva koža ne voli čestu eksfolijaciju koja je samo jedan od načina sprečavanja vidljivosti sitnih bora. LUNA 3 za osetljivu kožu, u kombinaciji sa hidratantnim proizvodima, pomoći će vam da sasvim nežno masirate i eksfolirate problematične delove lica čuvajući pritom vlažnost u dubinskim slojevima kože.

 

 

Revolucionarni uređaj za negu kože za čistu kožu, mladalački sjaj i trajne efekte.

 

Foreo Luna 3 (sensitive skin) Artikal

 

 

Jednokratna investicija za doživotne rezultate

Jednostavan za upotrebu, pouzdan i izdržljiv, LUNA ™ 3 pruža nježno, ali efikasno dubinsko čišćenje i trenutni izgled podmlađene kože. Ultra-higijenske silikonske čekinje uparene sa T-Sonic ™ masažom za duboko uživanje, stručno uklanjaju do 99,5% nečistoća* istovremeno pružaju profesionalnu pripremu za poboljšanu apsorpciju vaše omiljene nege kože. Kada budete svježi i čisti, okrenite svoj vodootporni LUNA ™ 3 za učvršćujuću masažu kanališući pulsacije niže frekvencije dublje u kožu za trajni učinak učvršćivanja.

 

Foreo Luna 3 (sensitive skin) Artikal

Foreo Luna 3 (sensitive skin) Artikal

Foreo Luna 3 (sensitive skin) Artikal

 

Glatka mekoća

LUNA ™ 3 smanjuje pojavu pora, podstičući proizvodnju elastina i kolagena, za gladak, svjež izgled*

 

 

Mladalački sjaj

Nježna T-Sonic ™ masaža pomaže poboljšanju mikrocirkulacije kože za dobro oksigeniran, zdrav sjaj iznutra prema van*

*98% korisnika navodi svjetliju, blistavu kožu i zdravijeg izgleda

 

 

Dubinsko čišćenje

LUNA ™ 3 uklanja do 99,5%* prljavštine, ulja, ostataka šminke, istovremeno uklanjajući nečistoće zarobljene duboko u porama.

 

 

Odmah lift

Pulsacije niske frekvencije pomažu da se opuste tačke napetosti mišića lica, izglađujući izgled finih linija i bora za podizanje izgleda

 

 

Savršena priprema

Nježno uklanja mrtve ćelije kože kako bi osigurao dublju apsorpciju aktivnih sastojaka za njegu kože* i glatkije nanošenje šminke.

 

 

 

Foreo Luna 3 (sensitive skin) Artikal

 

 

 

Napravljen od ultrahigijenskog plišanog silikona i kroz najnovija tehnološka dostignuća, LUNA ™ 3 kombinuje T-Sonic ™ pulsacije, učvršćujuću masažu lica i duge i meke dodirne tačke sa programiranim rutinama i potpunom personalizacijom vaših tretmana lica.

 

Foreo Luna 3 (sensitive skin) Artikal

 

 

Foreo Luna 3 (sensitive skin) Artikal

 

 

KORAK 1

 

Registrujte uređaj

Preuzmite aplikaciju FOREO i slijedite upute za otključavanje LUNA ™ 3 prije prve upotrebe.

 

 

KORAK 2

 

Nanesite sredstvo za čišćenje

Navlažite lice i nanesite uobičajeno sredstvo za čišćenje lica. Za optimalne rezultate preporučujemo FOREO mikro-pjenu za čišćenje. Navlažite LUNA ™ 3 i pritisnite univerzalno dugme da uključite svoj uređaj.

 

 

KORAK 3

 

Cleanse

Klizite uređajem kružnim pokretima po licu 1 minut, dok ga ugrađeni tajmer ne isključi. Isperite i osušite lice.

 

 

KORAK 4

 

Učvršćujuća masaža

Nanesite FOREO Serum Sérum Serum na čistu, suhu kožu. Slijedite upute u aplikaciji FOREO da aktivirate željenu rutinu masaže za učvršćivanje. Uživajte!



Zagarantovana sva prava i obaveze sadržane u Zakonu o zaštiti potrošača


Više detalja o artiklu mozete pronaći na web stranici proizvođača na ovoj adresi


Specifikacije
Tip aparata: Masažer za lice
Napajanje: Baterije
Boja: Ljubičasta
Funkcije i karakteristike: 4 moda masaže:- Eyes on the Prize Dvominutna masaža koja koristi kombinaciju jakih i slabih pulsacija namenjenih učvršćivanju kože oko očiju.- Nothing but Neck Dvominutna masaža koja učvršćuje kožu vrata i dekoltea.- Contour Crazy Ova četverominutna masaža definiše konture obraza i vilice.- Mouth Magic Ublažite bore oko usana pomoću ove dvominutne masaže.Upotreba: 1. Povežite svoj LUNA 3 uređaj s FOREO Appom putem bluetootha(kako biste otljučali uređaj pre prvog korišćenja) 2. Navlažite lice, na LUNA 3 uređaj nanesite omiljeno sredstvo za umivanje i pritisnite dugme za start 3. Čistite lice kružnim pokretima sve dok tajmer ne isključi uređaj 4. Isperite uređaj, osušite lice preškirom i nastavite sa uobičajenom negom
ARTIKLI SLIČNE CIJENE
 
Foreo Luna Mini 3 (midnight) Foreo Luna Mini 3 (midnight)

199.0 €

Foreo UFO MINI 2 (Fuchsia) Foreo UFO MINI 2 (Fuchsia)

199.0 €

Foreo UFO Mini 2 (Mint) Foreo UFO Mini 2 (Mint)

199.0 €

Foreo UFO (Fuchsia) Foreo UFO (Fuchsia)

259.00 239.0 €

Foreo UFO (Mint) Foreo UFO (Mint)

259.00 239.0 €

Foreo UFO (Pearl Pink) Foreo UFO (Pearl Pink)

259.00 239.0 €

 
POPULARNI ARTIKLI
 
InFace CF-07E InFace CF-07E

39.0 €

InFace MS2000 pro p InFace MS2000 pro p

25.0 €

InFace CF-03D (grey) InFace CF-03D (grey)

22.0 €

InFace CF-03D (Pink) InFace CF-03D (Pink)

22.0 €

 
Zašto da odaberete nas ?
  • Multicom preporuka Vesna Ivanović

    " Sve sto objavljujete na stranici je upravo onako kako ga reklamirate. Kontaktirala sam ANU iz Niksica,u vezi baterije za "Vivax" telefon,njena profesionalnost i ljubaznost su na zavidnom nivou,pa sam ... "

    Vesna Ivanović
    Izvor: Facebook
  • Multicom preporuka Luka Šćepanović

    " Sigurno u top 5 najprofesionalnijih firmi kod nas. Pocevsi od sajta pa do ponude, kvaliteta proizvoda itd. Osoblje daleko najljubaznije! Uvjek maksimalno prijatni i spremni da izadju u susret i da vam... "

    Luka Šćepanović
    Izvor: Facebook
  • Multicom preporuka Bilja Manigoda

    " Nasa omiljena radnja u gradu! kod njih ne razmisljas da li je nesto u garanciji ili nije, jer maksimalno ispostuju kupca uvijek! Sve preporuke! "

    Bilja Manigoda
    Izvor: Facebook
16 GODINA
PRIJATELJSKOG ODNOSA
DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU
PLAĆANJE PO PRIJEMU
100% SIGURNO ONLINE PLAĆANJE