Deerma F323 Artikal

0 ocjena - Napišite recenziju
Artikal trenutno nije dostupan.
Za više informacija kliknite na chat ili pozovite Call centar na broju 19933
DOSTAVA ZA SAMO 2 €

ZA SVE GRADOVE U CRNOJ GORI

KLIKNITE OVDJE
6 RATA
8.17
MULTICOM Finansiranje

Kupovina na 6-36 rata bez učešća i kamate

MULTICOM GARANCIJA

Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača

NAČIN DOSTAVE
KAKO KUPITI NA RATE ?
Opis

Deerma Ultrazvučni ovlaživač zraka F323W za optimalan nivo vlažnosti - Kapacitet 5l

 

 

 

Deerma F323W ovlaživač zraka omogućit će vam da vodite računa o optimalnom nivou vlažnosti u vašem domu, a time i o svom zdravlju. Kapacitet njegovog rezervoara za vodu je 5 l, što osigurava dugo vreme rada uređaja. Pažnju privlači i savršeno osmišljen dizajn proizvoda, koji se ne ističe samo svojim stilskim karakterom, već garantuje sigurnost upotrebe i jednostavnost rada.

 

Deerma F323 Artikal

 

 

Optimalni nivo vlaženja

Količina magle koju distribuira uređaj je do 300 ml/h. Ovo je optimalna vrijednost koja će biti savršena za vaš dom. Dovoljno je velik da savršeno ovlaži zrak u odabranoj prostoriji, ali u isto vrijeme dovoljno mali da ne doprinosi stvaranju vlage na zidovima i namještaju. Takođe ne stvara neugodnu i štetnu vlagu. Nivo vlaženja možete podesiti pomoću točkića F323W.

 

 

Dizajniran da impresionira odličnim performansama

Šta čini da ovlaživač zraka emituje vodenu maglu tako savršene zapremine? Njegov pažljivo promišljen dizajn! Uređaj je opremljen izlazom u obliku kišobrana. Ima 8 otvora kroz koje se para ravnomjerno raspoređuje. Ovlaživač prska molekule vode veličine samo nekoliko mikrometara, što pomaže u sprječavanju mrlja na namještaju ili zidovima.

 

Deerma F323 Artikal

 

 

Radi čak i tokom dana

Jedna od najvećih prednosti ovlaživača je njegov rezervoar za vodu od 5 litara. Omogućava vam da uživate u impresivno dugom vremenu rada. Nakon što ga napunite i pokrenete uređaj, on može vlažiti zrak u vašem domu čak i cijeli dan - od jutra do mraka. Nezgrapno dopunjavanje vode čak i desetak puta dnevno neće biti vaš problem - Deerma F323W je performanse i praktičnost bez premca!

 

 

Uživajte u izuzetnoj jednostavnosti rada

Rad uređaja je fantastično jednostavan - lako ćete se nositi s njim. Sve što treba da uradite je da odvojite rezervoar i napunite ga vodom, a zatim ga vratite na pravo mesto. Kada to učinite, jednostavno okrenite dugme ovlaživača da biste počeli prskati vodenu maglu. Zauzvrat, kada u rezervoaru ponestane vode, uređaj će se automatski isključiti - nema potrebe da brinete da ćete ga oštetiti!

 

 

Moderan dizajn - bez curenja

Ovlaživač izgleda zaista odlično. Njegov moderan, minimalistički dizajn čini ga savršenim za svaku prostoriju i savršeno će upotpuniti njen aranžman. Štaviše, tehnologija ultrazvučnog zavarivanja koja se koristi u procesu proizvodnje uređaja omogućila je optimalno kombinovanje baze F323W sa rezervoarom za vodu. Kao rezultat, možete koristiti ovlaživač bez brige o curenju.

 

 

 



Zagarantovana sva prava i obaveze sadržane u Zakonu o zaštiti potrošača

Specifikacije

 

Brand Deerma
Ime Deerma ovlaživač
Model F323W
voltaža 220-240V~50-60Hz
Snaga 25W
Kapacitet 5 l
Boja Siva
Nivo buke 36dB
ARTIKLI SLIČNE CIJENE
 
 
POPULARNI ARTIKLI
 
 
Zašto da odaberete nas ?
  • Multicom preporuka Mirko Blagojevic

    " Sve pohvale za Multicom. Kupio sam dosta uredjaja do sad i mogu reci samo da sam zadovoljan i uslugom i cijenom i kvalitetom. Nedavno sam kupio TV TESLA 43" i prezadovoljan sam. "

    Mirko Blagojevic
    Izvor: Facebook
  • Multicom preporuka Vuk Marko Kapisoda

    " Ljubazni, predusretljivi i sto je najbitnije pruzaju vrlo kvalitetno i realno savetovanje. Kompjuter je dosao sa vec postavljenim softverima prema mojim potrebama. Njihov izbor softvera je bio kao moj... "

    Vuk Marko Kapisoda
    Izvor: Facebook
  • Multicom preporuka Deniza Dervović

    " Dostava u rekordnom roku (opština Rožaje); ljubazni operateri; kupljeni uređaj odličan (mobilni telefon). Sve pohvale i preporuke! "

    Deniza Dervović
    Izvor: Facebook
16 GODINA
PRIJATELJSKOG ODNOSA
DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU
PLAĆANJE PO PRIJEMU
100% SIGURNO ONLINE PLAĆANJE