Deerma F600 (Black) Artikal

0 ocjena - Napišite recenziju
Artikal trenutno nije dostupan.
Za više informacija kliknite na chat ili pozovite Call centar na broju 19933
DOSTAVA ZA SAMO 2 €

ZA SVE GRADOVE U CRNOJ GORI

KLIKNITE OVDJE
12 RATA
4.81
MULTICOM Finansiranje

Kupovina na 6-36 rata bez učešća i kamate

MULTICOM GARANCIJA

Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača

NAČIN DOSTAVE
KAKO KUPITI NA RATE ?
Opis

Deerma Ultrazvučni ovlaživač zraka F600 crne boje za optimalan nivo ovlaživanja vazduha - Kapacitet 5l

 

 

 

Sa F600 ćete dobiti optimalan nivo ovlaživanja vazduha u svom domu i pobrinuti se za zdravlje sebe i svojih najmilijih. Uređaj ima veliki rezervoar za vodu (5l) i omogućava vam da prilagodite stepen vlaženja vazduha prema vašim potrebama. Dodirni panel sa displejom će vam pružiti informacije o radu uređaja, a funkcija rasporeda će vam omogućiti da personalizujete rad F600. Osim toga, moderan, moderan dizajn uređaja uklopit će se u gotovo svaki interijer i bit će jedinstven ukras prostorije.

 

Deerma F600 (Black) Artikal

 

Pouzdana pomoć u brizi o vašoj dobrobiti

Vrlo mnogo faktora utiče na vaše zdravlje - to su temperatura i vlažnost vazduha. Vrijedi biti toga svjesni i voditi računa o optimalnim uslovima u mjestima gdje najčešće boravite. Deerma ovlaživač zraka omogućit će vam to - uz njegovu pomoć osigurat ćete zdravu, pravilno vlažnu sredinu u kojoj ćete ugodno i sigurno provoditi vrijeme.

 

Deerma F600 (Black) Artikal

 

 

Dizajniran posebno za vas

Promišljen dizajn ovlaživača čini ga izuzetno učinkovitim i sigurnim u isto vrijeme. Specijalni premaz efikasno sprečava kontaminaciju i rast bakterija. Tako možete biti sigurni da je ispuštena vodena magla savršeno pročišćena i sigurna za zdravlje.

 

Iznenađujuće jednostavan rad

Rukovanje ovlaživačem je izuzetno jednostavno. Sve što treba da uradite je da sipate vodu u specijalni rezervoar, navrnite poklopac i pritisnete dugme za uključivanje. To je sve što je potrebno za uživanje u vlažnom zraku! Takođe ne morate da brinete o potrebi čestih promena vode - kapacitet rezervoara je čak 5 l, što omogućava višesatni intenzivan rad. Potrebno je samo jednom dnevno dopuniti vodu!

 

Deerma F600 (Black) Artikal

 

Brzo provjerite informacije koje vas zanimaju

Rad uređaja je olakšan pametnim panelom osjetljivim na dodir s digitalnim ekranom koji je pogodan za oči. Pomoću njega možete provjeriti sobnu temperaturu u realnom vremenu. Također možete odabrati način rada ovlaživača koji vas zanima. Panel osjetljiv na dodir će vas oduševiti osjetljivošću tipki - njihovo vrijeme odziva je zaista munjevito.

 

Ovlaživač zraka po vašoj mjeri

Deerma F600 ovlaživač zraka možete jednostavno prilagoditi svojim potrebama. Kada legnete u krevet, možete uključiti noćni režim, koji će isključiti ekran - nepotrebno svjetlo neće ometati vaš san. Također imate opciju da postavite raspored rada uređaja do 12 sati - ovlaživač će se automatski isključiti nakon postavljenog vremena. Također možete odlučiti o snazi ​​raspršene magle. Slobodno se prebacujte između tri dostupna nivoa i prilagodite količinu vode koja se distribuira prema vašim željama. Deerma F600 vam pruža puno mogućnosti - isprobajte ih sve!

 

Opusti se

Ovo nije kraj prednostima Deerma ovlaživača. Uređaj je opremljen posebnom fiokom u koju možete dodati nekoliko kapi omiljenog mirisnog ulja. Zahvaljujući tome ispunit ćete sobu ugodnom aromom i pobrinuti se za svoju dobrobit.

 

Univerzalni dizajn

Ono što još karakteriše Deerma F600 ovlaživač je njegov minimalistički, stilski dizajn. Uređaj je izrađen od izdržljive ABS plastike, a njegova glatka površina čini čišćenje bez problema. Skrivena ispod poklopca ovlaživača, zgodna ručka vam omogućava da slobodno nosite rezervoar za vodu - na primjer, da ga operete. Prozirni indikator nivoa vode vam omogućava da brzo vidite koliko je vode preostalo i da li je uskoro trebate dopuniti. Sa svojom crno-zlatnom završnom obradom, Deerma F600 može postati elegantan i praktičan dodatak svakom interijeru. Sigurno će se savršeno naći i u vašem domu!

 



Zagarantovana sva prava i obaveze sadržane u Zakonu o zaštiti potrošača

Specifikacije

 

Proizvođač

Deerma

Model

F600

Nazivni napon

220-240V~50/60Hz

Nazivne snage

25 W

Dimenzije

210 × 210 × 330 mm

Kapacitet rezervoara

5 l

Boja

crna

Aromaterapija

Da

ARTIKLI SLIČNE CIJENE
 
 
POPULARNI ARTIKLI
 
 
Zašto da odaberete nas ?
  • Multicom preporuka Srdjan Grujic

    " Veoma ljubazni, precizni, znaju svoj posao. Povoljne cijene i dobra ponuda. Topla preporuka! "

    Srdjan Grujic
    Izvor: Facebook
  • Multicom preporuka Vladimir Cerovic

    " Vrhunski izbor opreme po povoljnim cijenama, uz kvalitetnu uslugu. Sve preporuke. "

    Vladimir Cerovic
    Izvor: Facebook
  • Multicom preporuka Vesna Ivanović

    " Sve sto objavljujete na stranici je upravo onako kako ga reklamirate. Kontaktirala sam ANU iz Niksica,u vezi baterije za "Vivax" telefon,njena profesionalnost i ljubaznost su na zavidnom nivou,pa sam ... "

    Vesna Ivanović
    Izvor: Facebook
16 GODINA
PRIJATELJSKOG ODNOSA
DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU
PLAĆANJE PO PRIJEMU
100% SIGURNO ONLINE PLAĆANJE