DJI Avata Explorer Combo Dron

0 ocjena - Napišite recenziju
Artikal trenutno nije dostupan.
Za više informacija kliknite na chat ili pozovite Call centar na broju 19933
BESPLATNA DOSTAVA

ZA SVE GRADOVE U CRNOJ GORI

KLIKNITE OVDJE
36 RATA
47.47
MULTICOM Finansiranje

Kupovina na 6-36 rata bez učešća i kamate

24
MJESECA
MULTICOM GARANCIJA

Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača

NAČIN DOSTAVE
KAKO KUPITI NA RATE ?
Opis

DJI Avata Explorer Combo - DJI Goggles Integra + DJI RC Motion 2, 4K / 60fps 155 degree Super-Wide FOV - CP.FP.00000116.01

 

 

 

 

Nebo je vaše igralište

Kada kombinujete Avata sa naočarima i kontrolerom pokreta, let postaje dostupan svima. [1] Doživite uzbuđenje potpunog uranjanja uz sigurnost i kontrolu bez premca. Prihvatite svoju spontanost i uhvatite svijet oko sebe. Neki od nas su rođeni da lete.

 

DJI Open

Gdje se agilnost susreće s čvrstinom

Kompaktan i lagan, DJI Avata je okretan u uskim prostorima. Svaki aspekt njegovog dizajna napravljen je da budete hrabri. Ugrađeni štitnik propelera znači da ako Avata dođe u kontakt sa objektom, može se odbiti, ostati u zraku i može nastaviti letjeti.

 

DJI naočare Integra

Lagane DJI Goggles Integra imaju integrisani dizajn koji kombinuje traku za glavu i bateriju u jedno, oslobađajući se dosadnih kablova i omogućavajući vam da bez napora nosite i skinete naočare.

DJI Goggles Integra se može koristiti tokom punjenja i ostaće napajan kroz nekoliko letova dronom sa punom baterijom. Tako da možete nastaviti da letite cijeli dan.

 

DJI RC Motion 2

Imerzivna kontrola pokreta

Snažan i intuitivan DJI RC Motion 2 pruža praktičnu i brzu kontrolu, omogućavajući čak i početnicima da brzo uživaju u zabavi u kontroli leta zasnovanoj na pokretu.

Uz tehnologiju otkrivanja pokreta, možete kontrolirati smjer leta samo laganim okretanjem ručnog zgloba. U tandemu s džojstikom, možete se lako kretati, manevrirati i istraživati ​​nebo na potpuno jedinstven način.

Kada se koristi sa DJI Avata i DJI Goggles, pravac leta aviona će reagovati na pokrete vaše ruke, pružajući impresivno iskustvo leta kao da ste na sedištu pilota.

 

Višenamjenski i intuitivan

DJI RC Motion 2 je udoban za dugotrajnu upotrebu. 

Dugme za gas, dugme za režim, dugme za zaključavanje i mnoge druge funkcije DJI RC Motion 2 optimizovane su za upotrebu jednom rukom. Samo usmjeri i leti. 

Polijetanje, sletanje, ubrzavanje, skretanje, rikverc, udar udesno ili lijevo i još mnogo toga. Nesputan let je samo pritiskom na dugme.

 

Višesmjerna operacija

Kontrola nadmorske visine i pravca je još lakša uz nadograđeni džojstik DJI RC Motion 2. Polijetanje i slijetanje s preciznom preciznošću i bogatijim dinamičkim kretanjem, pa čak i rješavanje složenijih manevara leta kao što su strelovi lijevo i desno.

Ubrzavač ima novu funkciju unazad koja vam omogućava da letite unazad u teškim situacijama . Samo se vratite onako kako ste uleteli i izbegavajte usko polukružno okretanje. 

FN točkić olakšava podešavanje ISO, zatvarača i drugih parametara kamere. Brzo izvršite podešavanja bez podizanja ruke na naočare.

* Uvek vodite računa da se vaši letovi obavljaju bezbedno iu skladu sa lokalnim zakonima i propisima.

 

Savršeni paket

DJI Goggles 2 su kompaktne i ultra prenosive. Sklopiva antena i lagani dizajn čine ih lakim za odlaganje, udobnim za nošenje i pogodnim za dugotrajnu upotrebu. [2] Uz bateriju od dva sata i super-brzine punjenja, uvijek možete biti spremni za impresivan let.

 

1080p Micro-OLED ekrani

Osjetite svaki let uz DJI Avata i Goggles 2. Dva HD Micro-OLED ekrana nude zadivljujuću jasnoću i brzinu osvježavanja do 100 Hz. [3] Naočare predstavljaju gladak prijenos uživo preko cijelog ekrana pred vašim očima, stvarajući impresivan svijet neograničenog potencijala.

 

Podešavanje dioptrije

DJI Goggles 2 nude podešavanje dioptrije od +2,0 D do -8,0 D za optimizirano gledanje i udobnost. [4][5] Zaključajte dugme za podešavanje da fiksirate dioptriju na mestu i sprečite slučajne dodire tokom upotrebe ili skladištenja.

 

Epski pokreti zaslužuju epski snimak

 

Proboj u FPV vizualima

Opremljen CMOS senzorom od 1/1,7 inča, DJI Avata podržava 4K ultra-širokougaono snimanje sa otvorom blende f/2.8. Zajedno sa visokokvalitetnim performansama slike, pruža izuzetne vizuale koji će vašu publiku držati na rubu svojih mjesta.

 

155° Super-Wide FOV

Većina dronova sa kamerama nudi, u najboljem slučaju, 84° FOV. DJI Avata ubrzava stvari sa svojim super širokim FOV od 155°. [7] Ova proširena perspektiva je bliža onome što vidimo vlastitim očima, stvarajući impresivne, hiper-imerzivne vizuale.

 

Smooth Shooting

Održavajte svoje snimke stabilnim dok skačete i ronite uz RockSteady 2.0 i HorizonSteady. [8] Ove vodeće tehnologije otvaraju svijet kinematografskih mogućnosti smanjujući podrhtavanje kamere i osiguravajući glatki ultra-HD video.

 

RockSteady 2.0

RockSteady aktivno smanjuje podrhtavanje kamere u realnom vremenu.

 

HorizonSteady

HorizonSteady zaključava vaš snimak na ravnom horizontu za bioskopske efekte.

 

Agilan u sobi za uređivanje

Uronite u svijet boja snimajući u D-Cinelike modu. Učinite da vaš snimak postane popularan uz napredno ocjenjivanje boja u naknadnom montaži i pretvorite svoju kreaciju u remek-djelo.

 

Vaš robusni pratilac

 

Prenosiv i spreman za avanturu

Avata usvaja novi inovativni dizajn koji je napravljen sa praktičnošću na umu. Lakši je, kompaktniji i lakši za nošenje.

 

Be Bold. Letite daleko.

DJI Avata je čvrsta, tako da možete biti hrabri. Izdržljivi okvir smanjuje rizik od oštećenja, pružajući vam više mira. Novi aerodinamički dizajn sa kanalima optimizira energetsku efikasnost omogućavajući impresivno vrijeme leta do 18 minuta. [9]

 

Leti i istražuj

Ponovo otkrijte svoje okruženje uz potpunu slobodu i pronađite nevjerovatne načine za snimanje videa. Fleksibilnost DJI Avate u različitim scenarijima otvara svijet kreativnih mogućnosti.

 

Letite tamo gde drugi ne mogu

Snimite zaista jedinstvene snimke dok se pletete između grana, ispod mostova i kroz hodnike, snimajući na mjestima koja su ranije bila nepristupačna.

 

Turtle Mode

Ako Avata padne na leđa, aktivirajte mod kornjače s nekoliko jednostavnih dodira i gledajte kako se vraća u akciju.

 

Samopouzdanje rođeno iz sigurnosti

 

Sistem za detekciju prepreka prema dole

Uz ugrađeni štitnik propelera, Avata ima binokularni vid prema dolje i ToF infracrveni senzor za još veću sigurnost. Ovi senzori otkrivaju prepreke ispod i omogućavaju Avati da izvede let na maloj visini ili u zatvorenom prostoru. [10]

 

Ko je rekao da sigurnost nije zabavna?

Uživajte u iskustvu sa manje anksioznosti u letu. Dugme za kočenje u nuždi na kontroleru kretanja omogućava vam da se zaustavite na novčić pritiskom na dugme. A uz podršku za RTH, dobijate dodatnu zaštitu kada je baterija prazna ili signal nestane.

 

Let na malim visinama

Isprobajte Avatin let na malim visinama i sigurno klizite primamljivo blizu tla. [11] Ovo, u kombinaciji sa super širokim FOV, stvara uzbudljivu, jedinstvenu perspektivu. 

 

Zaustavite i lebdite

Dodirnite dugme kočenja u nuždi ako naiđete na situaciju koja zahteva naglo zaustavljanje. Avata će lebdjeti na mjestu, smanjujući rizik od potencijalnih nesreća.

 

Prijenos na koji se možete osloniti

Avata ima DJI-jev vodeći O3+ video prenos i 2T2R omnidirekcione antene za nenadmašnu stabilnost i odziv tokom leta. Uživajte u oštrom i glatkom prikazu u realnom vremenu u svojim naočalama, čak i u okruženjima sa smetnjama.

 

1080p maksimalni kvalitet video prijenosa [12]

100 fps maksimalna brzina prijenosa video zapisa

30 ms najniže kašnjenje video prijenosa  [12]

10 km maksimalni domet video prijenosa  [13]

50 Mbps maksimalna brzina prijenosa video zapisa  [14]

H.265 kodiranje video prijenosa

* Kada koristite DJI Goggles 2 u otvorenom okruženju bez smetnji.

 

Ovladajte svojim pokretima

DJI Avata je kompatibilan sa više uređaja za daljinsko upravljanje od kojih svaki otključava različite mogućnosti. Simulator leta savršen je za izoštravanje vaših vještina ili isprobavanje naših različitih načina upravljanja koji će ponuditi obogaćene vizualne efekte i nove mogućnosti.

 

Ultimate Precision

Letite u ručnom režimu sa DJI FPV daljinskim upravljačem 2 da biste postigli napredne pokrete leta, stabilne efekte fotografije iz vazduha i raznovrsni vizuelni jezik za snimanje.  [15]

 

Praksa čini savršenim

Aplikacija DJI Virtual Flight primjenjiva je i na računare i na pametne telefone i sadrži niz simuliranih scenarija. [16] Možete vježbati u zatvorenom ili na otvorenom, usavršavati svoje vještine letenja i postati majstor pilot korak po korak.

 

U kutiji

1x DJI Avata dron
1x DJI Goggles Integra
1x DJI RC Motion 2
1x DJI Avata Intelligent Flight Baterija
3x DJI Avata propeleri (par)
1x DJI Avata adapter za napajanje
1x DJI Avata Gimbal Protector
1x Type-C to Type-C
1x Screwdriver
Screwdriver (M2x7)
1x USB-C OTG kabel
2x DJI naočale Integra okviri za naočale (par)
11x DJI naočale Integra korektivne leće (par)
1x DJI naočale Integra gornja traka za glavu
1x krpica za čišćenje sočiva
1x trakica


Zakonska garancija: 24 mjeseca/i

Zagarantovana sva prava i obaveze sadržane u Zakonu o zaštiti potrošača



Više detalja o artiklu mozete pronaći na web stranici proizvođača na ovoj adresi


Specifikacije

DJI AVATA DRONE

    • Elektronska osovina kotrljanja: Korekcija ekrana u realnom vremenu nije dostupna tokom snimanja, ali se može primijeniti na snimke snimljene dronom.
    • Opseg kontrole: Nagib: -80° do +65°
    • Mehanički domet: Nagib: -95° do 75°
    • Opseg ugaone vibracije: ±0,01°
    • Stabilizacija: jednoosovinska (nagib)
    • Maksimalna brzina kontrole: 60°/s
  • kamera:
    • Korekcija izobličenja: Podržava normalni režim, široki režim i ultra široki režim
    • EIS: Podržava RockSteady i HorizonStead (može se onemogućiti)
    • Video rezolucija:
      • Sa DJI FPV naočalama V2:
        • 4K@50/60fps
        • 2.7K@50/60/100/120fps
        • 1080p@50/60/100/120fps
      • Sa DJI Goggles 2:
        • 4K@50/60fps
        • 2.7K@50/60/100fps
        • 1080p@50/60/100fps
    • Režim fotografije: pojedinačni snimak
    • Ekvivalentna žižna daljina: 12,6 mm
    • Maksimalna veličina slike: 4000×3000
    • Maksimalna brzina video prijenosa: 150 Mbps
    • Podržani sistem datoteka:
      • exFAT (preporučeno)
      • FAT32
    • Brzina zatvarača:
      • Video: 1/8000-1/50 s
      • Fotografija: 1/8000-1/50 s
    • ISO raspon:
      • 100-25600 (Priručnik)
      • 100-6400 (automatski)
    • Senzor: 1/1,7-inčni CMOS
    • Opseg fokusa: 0,6 m do ∞
    • Žižna daljina: 2,34 mm
    • Efektivni pikseli: 48 MP
    • Format fotografije: JPEG
    • Video format: MP4
    • Objektiv: FOV: 155°
    • Način rada u boji:
      • Standard
      • D-Cinelike
    • Otvor blende: f/2.8
    • Režim fokusa: FF
  • VTX:
    • Kvalitet i kašnjenje prikaza uživo:
      • Sa DJI FPV naočalama V2:
        • 810p/120fps Kvalitet video prijenosa: Latencija video prijenosa je manja od 28 ms.
        • 810p/60fps Kvalitet prijenosa videa: Kašnjenje video prijenosa je manje od 40 ms.
      • Sa DJI Goggles 2:
        • 1080p/100fps Kvalitet prijenosa videa: Kašnjenje video prijenosa je samo 30 ms.
        • 1080p/60fps Kvalitet prijenosa videa: Kašnjenje video prijenosa je samo 40 ms.
    • Maksimalni domet video prijenosa: 10 km (FCC), 2 km (CE), 6 km (SRRC)
    • Frekvencija komunikacije: 2.400-2.4835 GHz (samo RX)
      • 5,725-5,850 GHz (RX i TX)
    • Maksimalna brzina prijenosa videa: 50 Mbps
    • Komunikacijski propusni opseg: Max 40 MHz
    • Audio prijenos: N/A
  • Senzorni sistem: 
    • Radno okruženje:
      • Difuzne reflektirajuće površine s jasnim uzorkom > 20% (kao što su zidovi, drveće ili ljudi)
      • Adekvatna rasvjeta (lux: > 15, normalni uslovi unutrašnjeg osvjetljenja)
    • Dolje (binokularni vid i ToF): ToF efektivna visina mjerenja: 10 m
    • Opseg lebdenja senzora vida: 0,5-20 m
    • Domet preciznog lebdenja: 0,5-10 m
  • Preporučene microSD kartice: 
    • Kingston Canvas React Plus U3 V90 A1 128GB microSDXC
    • Kingston Canvas React Plus U3 V90 A1 256GB microSDXC
    • Kingston Canvas React Plus U3 V90 A1 64GB microSDXC
    • Kingston Canvas Go! Plus U3 V30 A2 64GB microSDXC
    • Samsung PRO Plus V30 U3 V30 A2 256GB microSDXC
    • SanDisk Extreme Pro U3 V30 A1 32GB microSDXC
    • SanDisk Extreme U3 V30 A1 32GB microSDXC
    • Interna memorija: 20 Gb
  • Raspon radne temperature: -10° do 40° C (14° do 104° F)
  • Maksimalna otpornost na brzinu vjetra: 10,7 m/s (nivo 5)
  • Podržane SD kartice: microSD (do 256 GB)
  • Opseg tačnosti lebdenja
    • okomito:
      • ±0,1 m (sa vizualnim pozicioniranjem)
      • ±0,5 m (sa GNSS pozicioniranjem)
    • Horizontalno:
      • ±0,3 m (sa vizualnim pozicioniranjem)
      • ±1,5 m (sa GNSS pozicioniranjem)
  • Antene: Dual Antennas, 2T2R
  • GNSS: GPS + Galileo + BeiDou
  • Maksimalna udaljenost leta: 11,6 km
  • Snaga prijenosa (EIRP):
    • FCC: < 33 dBm
    • CE: < 14 dBm
    • SRRC: < 30 dBm

DJI GOGGLES INTEGRA

  • Ekran: 1080p Micro OLED (2)
  • Model: DJI Goggles Integra
  • Brzina osvježavanja: 100Hz
  • Težina: .89 lbs

DJI RC MOTION 2 KONTROLER

  • Kontrola: senzor pokreta
  • Težina: .36lb

DJI AVATA INTELLIGENT FLIGHT BATERIJA

  • Raspon temperature punjenja: 5° do 40° C (41° do 104° F)
  • Hemijski sistem: LiNiMnCoO2
  • Granica napona punjenja: 17 V
  • Kapacitet baterije: 2420 mAh
  • Brzina pražnjenja: Tipična: 7C
  • Energija: 35,71 Wh@0,5C
  • Težina: pribl. 162 g
  • Napon: 14,76 V
  • Tip: Li-ion
POPULARNI ARTIKLI
 
DJI  Air 3 (RC-N2) DJI Air 3 (RC-N2)

1408.40 1159.0 €

DJI Tello Boost Combo DJI Tello Boost Combo

158.30 149.0 €

DJI MINI 2 SE DJI MINI 2 SE

383.30 329.0 €

 
Zašto da odaberete nas ?
  • Multicom preporuka Darko Vukić

    " Svaka čast. Sve pohvale. Vrlo ljubazni, susretljivi, pristupačni i odgovorni! "

    Darko Vukić
    Izvor: Facebook
  • Multicom preporuka Srdjan Grujic

    " Veoma ljubazni, precizni, znaju svoj posao. Povoljne cijene i dobra ponuda. Topla preporuka! "

    Srdjan Grujic
    Izvor: Facebook
  • Multicom preporuka Мишо Савовић

    " Preporuka I od mene. Toliko inovativan sajt. Ljubazni zaposleni. Od meraka da kupimo bas kod njih. :) "

    Мишо Савовић
    Izvor: Facebook
16 GODINA
PRIJATELJSKOG ODNOSA
DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU
PLAĆANJE PO PRIJEMU
100% SIGURNO ONLINE PLAĆANJE