VAŠ SMO NOVI AUTORIZOVANI APPLE PRODAVAC

Pogledajte kompletnu ponudu

DJI Mavic 3 Classic (DJI RC-N1) Dron

0 ocjena - Napišite recenziju
Artikal trenutno nije dostupan.
Za više informacija kliknite na chat ili pozovite Call centar na broju 19933
BESPLATNA DOSTAVA

ZA SVE GRADOVE U CRNOJ GORI

KLIKNITE OVDJE
36 RATA
59.31
MULTICOM Finansiranje

Kupovina na 6-36 rata bez učešća i kamate

24
MJESECA
MULTICOM GARANCIJA

Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača

NAČIN DOSTAVE
KAKO KUPITI NA RATE ?
Opis

DJI Mavic 3 Classic + DJI RC-N1, 4 / 3 CMOS Hasselblad Camera 20MP, 5.1K Video, 46 min flight time - CP.MA.00000597.01

 

 

 

 

Sa snažnim performansama letenja i kamerom Hasselblad, Mavic 3 Classic pruža apsolutnu esenciju vrhunske slike. Ponesite ga u bilo koju avanturu kako biste stvorili nezaboravan posao. Kultni švedski brend Hasselblad dizajnirao je i napravio kameru za snimanje iz zraka L2D-20c samo za seriju Mavic 3, ugraðujući 4/3 CMOS profesionalne razine u nevjerojatno kompaktan prostor. Rigorozni Hasselblad standardi primjenjuju se i na performanse hardvera i na softverske algoritme, dovodeći kvalitetu slike na potpuno novu razinu. Uključuje novi DJI RC s ugraðenim HD zaslonom od 5,5 inča za jasno gledanje pri jakom svjetlu i unaprijed instaliranu aplikaciju DJI Fly.

 


 

DJI Mavic 3 Classic (DJI RC-N1)

 

Sa snažnim performansama leta i Hasselblad kamerom, Mavic 3 Classic pruža apsolutnu suštinu vodećeg snimanja. Ponesite ga u bilo koju avanturu i stvorite nezaboravan rad.

 

DJI Mavic 3 Classic (DJI RC-N1)

DJI Mavic 3 Classic (DJI RC-N1)

 

Ikonični švedski brend Hasselblad dizajnirao je i napravio L2D-20c vazdušnu kameru samo za Mavic 3 seriju, ugrađujući profesionalni 4/3 CMOS u neverovatno kompaktan prostor. Rigorozni Hasselblad standardi se primenjuju i na hardverske performanse i na softverske algoritme, dovodeći kvalitet slike na potpuno novi nivo.

 

 

DJI Mavic 3 Classic (DJI RC-N1)

DJI Mavic 3 Classic (DJI RC-N1)

 

Hasselblad Natural Color Solution (HNCS)

 

Baš kao i druge Hasselblad kamere, objektiv L2D-20c usvaja rigorozne standarde i ima svaki piksel senzora kalibriran, s ugrađenim HNCS. Ovo daje živopisne, prirodne boje jednostavnim pritiskom na okidač, omogućavajući vam da snimite pejzaže koji oduzimaju dah bez komplikovanog uređivanja ili unapred podešenih boja.

 

DJI Mavic 3 Classic (DJI RC-N1)

 

Više vremena leta

 

Mavic 3 Classic je kompatibilan sa baterijama serije Mavic 3, omogućavajući 40 minuta lebdenja i 46 minuta leta, [2] osiguravajući više vremena za kreiranje i manje vremena za brigu o nivou baterije.

 

 

DJI Mavic 3 Classic (DJI RC-N1)

 

DJI Mavic 3 Classic (DJI RC-N1)

 

Svesmjerno prepoznavanje prepreka

 

Uz APAS 5.0, prilikom letenja, Mavic 3 Classic neprekidno osjeća objekte u svim smjerovima i zaobilazi [3] ih brzo i glatko. Čak i novi piloti mogu letjeti samopouzdano i bezbedno i kreirati glatke snimke čak iu komplikovanim scenarijima.

 

DJI Mavic 3 Classic (DJI RC-N1)

DJI Mavic 3 Classic (DJI RC-N1)

 

 

Ekstremna preciznost

 

Visoko precizno pozicioniranje na nivou decimetra čini Mavic 3 Classic izuzetno stabilnim pri lebdenju. Ovo ne samo da osigurava jasnije snimke duge ekspozicije, već i pomaže u snimanju glatkijih video zapisa s timelapsom.

 

DJI Mavic 3 Classic (DJI RC-N1)

 

 

Napredno RTH

Uvijek završite na visokoj toni uz Advanced RTH. Ova ažurirana funkcija automatskog povratka omogućava Mavic 3 Classic da automatski odredi optimalnu rutu natrag do svoje početne tačke i brzo je izvrši. Mavic 3 Classic može letjeti do određene visine, a zatim pronaći sigurnu i efikasnu rutu nazad do svoje matične tačke, kombinujući prednosti naprednog RTH i tradicionalnog RTH, omogućavajući korisnicima da odaberu najbolju opciju u skladu sa svojim okruženjem.

 

Tempomat

Kontrolirajte Mavic 3 Classic da letite u bilo kojem smjeru bez stalnog pritiska na kontrolne palice. Ovo ne samo da čini let na velike udaljenosti lakšim, već i pomaže u smanjenju podrhtavanja tokom ručne kontrole radi lakšeg kretanja kamere.

 

Waypoint Flight

Funkcija Waypoint Flight donosi automatsko iskustvo leta na nove visine. Mavic 3 Classic može automatski planirati rutu leta na osnovu putnih tačaka koje je korisnik unaprijed postavio i može precizno ponavljati rute.

 

 

 

 

Korisne karakteristike za intuitivno kreiranje

 

DJI Mavic 3 Classic (DJI RC-N1)

 

 

LightCut

Bežično povežite Mavic 3 Classic na aplikaciju LightCut na vašem telefonu za brzi pregled klipova i uređivanje jednim dodirom zasnovano na AI bez potrebe za preuzimanjem snimaka, štedeći pohranu na telefonu. Isprobajte šablone napravljene posebno za MasterShots, koji vam omogućavaju da kreirate neverovatne video snimke iz vazduha koji impresioniraju i zadivljuju.

 


 


Zakonska garancija: 24 mjeseca/i

Zagarantovana sva prava i obaveze sadržane u Zakonu o zaštiti potrošača


Specifikacije
daljinski upravljač ili smartphone/tablet
30 km
46 min
Da
5120 x 2700 px
28,3 x 10,8 x 34,7 cm
895 g
ARTIKLI SLIČNE CIJENE
 
 
POPULARNI ARTIKLI
 
 
Zašto da odaberete nas ?
 • Multicom preporuka Dragana Đokić

  " Zadovoljna. <3 Ljubazni, odgovaraju na svaki upit. Kupila sam Lenovo Vibe K 5 i super je. (: "

  Dragana Đokić
  Izvor: Facebook
 • Multicom preporuka Mirko Blagojevic

  " Sve pohvale za Multicom. Kupio sam dosta uredjaja do sad i mogu reci samo da sam zadovoljan i uslugom i cijenom i kvalitetom. Nedavno sam kupio TV TESLA 43" i prezadovoljan sam. "

  Mirko Blagojevic
  Izvor: Facebook
 • Multicom preporuka Luka Šćepanović

  " Sigurno u top 5 najprofesionalnijih firmi kod nas. Pocevsi od sajta pa do ponude, kvaliteta proizvoda itd. Osoblje daleko najljubaznije! Uvjek maksimalno prijatni i spremni da izadju u susret i da vam... "

  Luka Šćepanović
  Izvor: Facebook
16 GODINA
PRIJATELJSKOG ODNOSA
DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU
PLAĆANJE PO PRIJEMU
100% SIGURNO ONLINE PLAĆANJE