Puluz PU5041B Oprema za Foto Aparate

0 ocjena - Napišite recenziju
Artikal trenutno nije dostupan.
Za više informacija kliknite na chat ili pozovite Call centar na broju 19933
BESPLATNA DOSTAVA

ZA SVE GRADOVE U CRNOJ GORI

KLIKNITE OVDJE
12 RATA
5.16
MULTICOM Finansiranje

Kupovina na 6-36 rata bez učešća i kamate

MULTICOM GARANCIJA

Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača

NAČIN DOSTAVE
KAKO KUPITI NA RATE ?
Opis

Puluz Foto studio LED 40cm PU5041B

 

 

Puluz PU5041B foto studio je savršen za fotografisanje proizvoda i više. Uz njegovu pomoć možete pravilno izložiti odabrane predmete kao što su nakit, igračke, gadgeti ili dodaci. Proizvod također pruža odličan kvalitet LED rasvjete. Nudi 3 režima osvetljenja i 10 nivoa osvetljenosti koje možete izabrati. Opremljen je USB kablom koji vam omogućava da ga napajate. Naći ćete i zamjenjive dvostrane pozadine (6 komada) u 12 boja.

 

Puluz PU5041B Oprema za Foto Aparate

 

 

Optimalno osvetljenje

Ako se bavite fotografijom, sigurno znate koliko je važno pravilno svjetlo. Zbog toga je šator brenda Puluz opremljen visokokvalitetnom LED lampom, koju odlikuje visok indeks prikaza boja do 90. Rasvjetu možete prilagoditi i svojim očekivanjima. Postoje 3 načina rada - bijelo svjetlo, meko svjetlo i toplo svjetlo. Uređaj također omogućava podešavanje svjetline u 10 koraka od 0% do 100%. Postavke možete promijeniti pomoću daljinskog upravljača integriranog u kabel.

 

 

Mnogo mogućnosti

Da li često fotografišete pametnim telefonom? Ili koristite kameru? Foto studio Puluz će raditi u gotovo svakoj situaciji! Takođe možete fotografisati iz različitih perspektiva - sa prednje ili odozgo, kroz dodatni otvor. Komplet također uključuje specijalnu mekanu tkaninu koja će vam pomoći da fotografišete visoko reflektirajuće objekte. Unutar šatora nalazi se reflektirajuća tkanina koja osigurava ravnomjernu disperziju svjetlosti.

 

Puluz PU5041B Oprema za Foto Aparate

 

 

Dvostrane, šarene pozadine

Vodite računa o optimalnoj ekspoziciji subjekata koje fotografišete. Kako bi vam pomogli da istaknete ono što je najljepše u odabranim temama, uključene su zamjenjive pozadine u 12 boja. Opcije uključuju crno-bijelu, sivu i zlatnu, žutu i narandžastu, crvenu i ružičastu, plavu i ljubičastu, te zelenu i smeđu. Odaberite pravu boju i učinite da vaši fotografisani predmeti izgledaju još bolje!

 

 

Bezbrižno napajanje

Proizvod je opremljen USB kablom koji omogućava napajanje sa 5V. Šator možete jednostavno povezati ne samo na običan mrežni punjač, ​​već i na powerbank ili čak na računar ili laptop. To vam daje više slobode pri snimanju - više se ne morate ograničavati na dostupne utičnice. Uređaj također osigurava sigurnost korištenja.

 

 

Prijenosni

Recite zbogom staroj, teškoj i glomaznoj fotografskoj opremi. Puluz PU41B foto studio je izuzetno lagan i prenosiv. Odlikuje se sklopivim dizajnom. Lako se može sklopiti ili rasklopiti - nije vam potreban nikakav dodatni alat. Njegov transport je olakšan priloženom torbom. Sve to znači da vas ovaj praktični foto studio može pratiti gotovo svuda.

 

 

U kutiji

  • Foto studio
  • Torba za nošenje
  • Crno/bijela pozadina
  • Siva / zlatna pozadina
  • Žuta/narandžasta pozadina
  • Crvena/ružičasta pozadina
  • Plava/ljubičasta pozadina
  • Zelena/smeđa pozadina
  • Meka tkanina


Zagarantovana sva prava i obaveze sadržane u Zakonu o zaštiti potrošača

Specifikacije

 

Brand Puluz
Model PU41B
Materijal Oxford tkanina, aluminijumska folija, PVC, ABS, PE
Broj LED perli 160
Model LED perli 2835
Osvetljenost 25lm
Temperatura boje 3200-6500K
Podešavanje svjetline 10-level
CRI Oko 90
voltaža 5V
Potrošnja energije 0,4-11W
Dimenzije 40x40x40cm
Zašto da odaberete nas ?
  • Multicom preporuka Deniza Dervović

    " Dostava u rekordnom roku (opština Rožaje); ljubazni operateri; kupljeni uređaj odličan (mobilni telefon). Sve pohvale i preporuke! "

    Deniza Dervović
    Izvor: Facebook
  • Multicom preporuka Vuk Marko Kapisoda

    " Ljubazni, predusretljivi i sto je najbitnije pruzaju vrlo kvalitetno i realno savetovanje. Kompjuter je dosao sa vec postavljenim softverima prema mojim potrebama. Njihov izbor softvera je bio kao moj... "

    Vuk Marko Kapisoda
    Izvor: Facebook
  • Multicom preporuka Darko Vukić

    " Svaka čast. Sve pohvale. Vrlo ljubazni, susretljivi, pristupačni i odgovorni! "

    Darko Vukić
    Izvor: Facebook
16 GODINA
PRIJATELJSKOG ODNOSA
DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU
PLAĆANJE PO PRIJEMU
100% SIGURNO ONLINE PLAĆANJE