Yvolution YV101186 Biciklo

0 ocjena - Napišite recenziju
Artikal trenutno nije dostupan.
Za više informacija kliknite na chat ili pozovite Call centar na broju 19933
BESPLATNA DOSTAVA

ZA SVE GRADOVE U CRNOJ GORI

KLIKNITE OVDJE
36 RATA
3.77
MULTICOM Finansiranje

Kupovina na 6-36 rata bez učešća i kamate

MULTICOM GARANCIJA

Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača

NAČIN DOSTAVE
KAKO KUPITI NA RATE ?
Opis

Yvolution Y Velo Flippa Ride-on run bike (YV101186) 4 u 1 gurajući tricikl za balansiranje bicikla - Funkcija 'Twist and Flip' se pretvara u dva točka - Roditeljska potisna šipka - Pedale koje se mogu skinuti mogu se odložiti ispod sedišta - Tapacirano sjedište i volan podesivo po visini

 

 

 

4-u-1 dječiji trickl 

 

Y Velo Flippa ide u korak s vašim djetetom. Jednostavno 'okrenite i prevrnite' da transformišete ovaj tricikl za djecu u bicikl za ravnotežu na dva točka za nekoliko sekundi. Skinite pedale i spremno je za rad.

 

Četiri načina vožnje Y Velo Flippa

  • 1. Y Velo Flippa način guranja tricikla pruža lako upravljanje tako da ih možete voditi dok pronalaze noge i navikavaju se na osjećaj vožnje Flippa tricikla
  • 2. Pomozite svojoj djeci da vježbaju svoje vještine i pretvorite ih u male trkače. Tricikl će im pružiti udobnost tri točka, a istovremeno će im omogućiti da steknu samopouzdanje i vještine upravljanja koje će ih pratiti tokom budućih dana vožnje biciklom.
  • 3. Pretvorite Tlippa tricikl u bicikl za ravnotežu s ručkom za guranje. Preklapanjem zadnja dva točka i ponovnim umetanjem roditeljske ručke pomoći ćete svojoj djeci da napreduju s tricikla na bicikl sa povjerenjem da su mama ili tata tu da ih drže stabilnima.
  • 4. Konačno, kada vaši mališani steknu više samopouzdanja, uklonite roditeljsku ručku i pretvorite Y Velo Flippa u balans bicikl kako bi vaša djeca mogla napredovati do sljedećeg koraka vožnje bicikla.

 

'Twist and Flip' dizajn

Roditelji jednostavno mogu pritisnuti dugme i okrenuti dva zadnja točka prema unutra. Ova akcija bez napora pretvorit će Y Velo Flippa iz tricikla u balans bicikl za nekoliko sekundi.

 

Uklonjive Pedale

Pedale Y Velo Flippa ne samo da se mogu ukloniti, već se mogu i uredno spremiti ispod sjedišta bicikla tako da ih možete ukloniti i ponovo pričvrstiti u pokretu ovisno o tome kako vaš mališan želi da se vozi.

 

Podesivo sjedište i upravljač

Željeli smo osigurati da Y Velo Flippa potraje vašem mališanu što je duže moguće, omogućavajući im da se maksimalno zabave od svog bicikla. Podesivo sjedalo omogućava triciklu da balansira da bi bicikl mogao rasti zajedno s vašom moštom. Y Velo Flippa je pogodna za djecu uzrasta od 2 do 5 godina i do 44 lbs (20 kg).

 

Dizajniran za sigurnost

Sigurnost nam je od najveće važnosti kada dizajniramo našu ponudu dječjih bicikala, a Y Velo Flippa ima veće kotače i veći razmak od tla kako bi osigurao sigurnije iskustvo vožnje, kao i olakšao vašim mališanima kretanje po neravninama površine. Dizajn na tri kotača, i kao tricikl i sa stražnjim kotačima okrenutim zajedno za ravnotežni biciklistički način, jamči veću stabilnost za početnike koji tek treba da savladaju umjetnost dobrog balansa.

 

 

Yvolution YV101186 Biciklo

 

Yvolution YV101186 Biciklo

 

Yvolution YV101186 Biciklo

 

 



Zagarantovana sva prava i obaveze sadržane u Zakonu o zaštiti potrošača

Specifikacije

Karakteristike

Boja proizvoda Crveni
Preporučena dob (min) 2 god.
Preporučena dob (maks.) 5 god.
Vrsta pogona Push & Pedal
Kočioni sistem Ručna kočnica
Broj točkova 3 kotača
Smjer pedaliranja Naprijed/nazad
Uklonjiva ručka Y
Maksimalna težina tereta 20 kg

Težina i dimenzije

Širina 500 mm
Visina 550 mm
Dužina 770 mm
ARTIKLI SLIČNE CIJENE
 
 
POPULARNI ARTIKLI
 
 
Zašto da odaberete nas ?
  • Multicom preporuka Stefan Čelan

    " Profesionalnost, ljubaznost, jako povoljne cijene i brza dostava :) "

    Stefan Čelan
    Izvor: Facebook
  • Multicom preporuka Marina Balsa Djikanovic

    " Jutros odlučili da kupimo Philips tv 55’ambilight.U toku dana završeni svi papiri i dostavljen na kućnu adresu,bez obzira na situaciju i nevrijeme.Izuzetno profesionalno,kulturno i operativno osoblje ... "

    Marina Balsa Djikanovic
    Izvor: Facebook
  • Multicom preporuka Luka Šćepanović

    " Sigurno u top 5 najprofesionalnijih firmi kod nas. Pocevsi od sajta pa do ponude, kvaliteta proizvoda itd. Osoblje daleko najljubaznije! Uvjek maksimalno prijatni i spremni da izadju u susret i da vam... "

    Luka Šćepanović
    Izvor: Facebook
16 GODINA
PRIJATELJSKOG ODNOSA
DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU
PLAĆANJE PO PRIJEMU
100% SIGURNO ONLINE PLAĆANJE