ClicBot Standard Kit Edukativni setovi

0 ocjena - Napišite recenziju
Artikal trenutno nije dostupan.
Za više informacija kliknite na chat ili pozovite Call centar na broju 19933
BESPLATNA DOSTAVA

ZA SVE GRADOVE U CRNOJ GORI

KLIKNITE OVDJE
36 RATA
20.55
MULTICOM Finansiranje

Kupovina na 6-36 rata bez učešća i kamate

MULTICOM GARANCIJA

Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača

NAČIN DOSTAVE
KAKO KUPITI NA RATE ?
Opis

ClicBot Standard Kit - Ponude za izgradnju 30 službenih postavki robota - Sadrži STEM robota i za početnike i za naprednike - Oslobodite svoju kreativnost i izgradite još mnogo toga - Karakteristike: panorama, time-lapse, follow shot i još mnogo toga

 

 

U Clicbot STEM Coding Robot Standardni komplet omogućava da se izgradi 30 postavki robota. Komplet uključuje mozak, 6x zglobove, 3x kosture, 2x točkove, nosač, držač za telefon, 4x nožne senzore pritiska, 2x usisne čaše, USB tip C kabl, aplikaciju ClicBot Academy.

 

Ovaj komplet vam omogućava da napravite sve moguće sa početnim kompletom i više. Pomoću senzora pritiska na stopalima možete izgraditi svog četveronožnog ljubimca, a pomoću gumenjaka može se penjati i vertikalno.

 

ClicBot je napredni inteligentni robot za kodiranje, s ugrađenim funkcijama za obrazovanje i zabavu. Može vidjeti, osjetiti, čuti, razmišljati i komunicirati, dovodeći STEM učenje na viši nivo. Možete ga graditi i programirati na više načina i može se pohvaliti. Jedinstveni modularni dizajn ClicBot-a čini ga potpuno prilagodljivim, a raznolikost konfiguracija igranja ograničena je samo vašom maštom.

 

ClicBot je više od samo robota, on je pratilac kreativnog izražavanja, učenja i inovacija. Velike ideje počinju klikom! ClicBot je inteligentni robot dizajniran za djecu i odrasle s ugrađenim funkcijama za STEAM učenje i zabavu. Kroz aplikaciju ClicBot postoji niz programabilnih alata koji se lako koriste, postavke robotskog dizajna i značajke koje vam omogućavaju da podijelite svoje kreacije sa zajednicom.

 

ClicBot je kao najnoviji član vaše porodice. Sluša, razmišlja i čak reagira. Njegova ličnost je zarazna, a njegov razigrani dizajn čini ga još ljupkijim. Osim toga, on je angažirani učitelj koji zna kako učenje učiniti zabavnijim. Oslobodite svoju kreativnost i izgradite još mnogo toga. Pomoću držača telefona možete koristiti sjajne fotografske funkcije poput panorame, vremenskih krugova, slikovnog snimka i još mnogo toga.

 

Otkrijte robotizaciju bez kodiranja : ClicBot započinje super osnovno. Izgradite svog novog robota klikom zajedno. Možete snimiti sekvencu jednostavnim pritiskom na snimak. To je tako lako. Možete reproducirati tu sekvencu bez potrebe za kodom

 

Učenje kodiranja : Spremni za prelazak na viši nivo? ClicBot je u potpunosti programabilan sa prijateljskim interfejsom za kodiranje povuci i ispusti zasnovan na Googleovom Blockly. S tonama senzora možete učiniti da radi gotovo sve

 

Smart Assistant

ClicBot je tu da vam pomogne u bilo kojem zadatku koji imate pri ruci. Osim intuitivnog ekrana osjetljivog na dodir i sučelja, ClicBot ima ugrađenu kameru, mogućnosti prepoznavanja lica, senzore pokreta i svjetlosne zaslone koji mu omogućavaju da na vas reagira i komunicira s vama na različite načine.

 

HD pogled na svijet

Kombinacijom telefona pretvorite svoj ClicBot u Gopro! Snimite divne trenutke bilo kada i bilo gdje pomoću ClicBot-ovih držača telefona, fotografiranja i snimanja video zapisa. Svijet ClicBot-a možete doživjeti i putem njegovog sistema First-Person-View.

 

Smooth Moves

ClicBot-ov senzor pritiska Smart Foot omogućava mu upravljanje kretanjem i hodanje, klizanje po različitim terenima, od dnevne sobe sa tepisima do stjenovitih površina u moćnoj avanturi na otvorenom.

 

Jedinstvene sposobnosti penjanja na zid

Pazite da vaš ClicBot ide tamo gdje još nijedan robot nije krenuo jer koristi svoje usisne čašice za skaliranje prozora. Dizajn koji koristi pumpu sa negativnim pritiskom i magnetni ventil, ClicBot je u stanju da izvede impresivne podvige koji prkose gravitaciji!

 

Precizna navigacija

ClicBot-ov senzor udaljenosti koristi visoko preciznu infracrvenu sondu za mapiranje svoje okoline kako bi mogao prepoznati i izbjeći prepreke tokom kretanja.

 

 

ClicBot Standard Kit Edukativni setoviClicBot Standard Kit Edukativni setoviClicBot Standard Kit Edukativni setoviClicBot Standard Kit Edukativni setoviClicBot Standard Kit Edukativni setoviClicBot Standard Kit Edukativni setoviClicBot Standard Kit Edukativni setoviClicBot Standard Kit Edukativni setovi



Zagarantovana sva prava i obaveze sadržane u Zakonu o zaštiti potrošača

Specifikacije
ARTIKLI SLIČNE CIJENE
 
 
POPULARNI ARTIKLI
 
 
Zašto da odaberete nas ?
  • Multicom preporuka Dragana Đokić

    " Zadovoljna. <3 Ljubazni, odgovaraju na svaki upit. Kupila sam Lenovo Vibe K 5 i super je. (: "

    Dragana Đokić
    Izvor: Facebook
  • Multicom preporuka Darko Vukić

    " Svaka čast. Sve pohvale. Vrlo ljubazni, susretljivi, pristupačni i odgovorni! "

    Darko Vukić
    Izvor: Facebook
  • Multicom preporuka Bilja Manigoda

    " Nasa omiljena radnja u gradu! kod njih ne razmisljas da li je nesto u garanciji ili nije, jer maksimalno ispostuju kupca uvijek! Sve preporuke! "

    Bilja Manigoda
    Izvor: Facebook
16 GODINA
PRIJATELJSKOG ODNOSA
DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU
PLAĆANJE PO PRIJEMU
100% SIGURNO ONLINE PLAĆANJE