Livall BH51T NEO GRAPHITE BLACK M 54-58 Oprema za elektricne skutere

0 ocjena - Napišite recenziju
Artikal trenutno nije dostupan.
Za više informacija kliknite na chat ili pozovite Call centar na broju 19933
DOSTAVA ZA SAMO 2 €

ZA SVE GRADOVE U CRNOJ GORI

KLIKNITE OVDJE
36 RATA
3.93
MULTICOM Finansiranje

Kupovina na 6-36 rata bez učešća i kamate

MULTICOM GARANCIJA

Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača

NAČIN DOSTAVE
KAKO KUPITI NA RATE ?
Opis

LIVALL HELMET BH51T NEO GRAPHITE BLACK M 54-58 - Prednja svetla upozorenja - Smart Lighting - Svetla upozorenja kočnice - Detekcija pada - Pritisnite Za SOS - Alarm protiv gubitka -  IPX4 Waterproof - Baterija: do 10Hrs - 180 dana standby - Micro USB punjenje

 

 

 

LIVALL BH51T Neo pametna biciklistička kaciga sa sobom donosi sve postojeće karakteristike svog prethodnika, BH51T, uz dvije nove karakteristike za maksimalnu vidljivost: svijetle LED diode okrenute naprijed i svjetla upozorenja za automatsko kočenje.

 

Auto on/off LED svjetla daju vidljivost od 270 stepeni u uslovima slabog osvetljenja. Njegov podesivi sistem pristajanja i dizajn sa 12 ventilacionih otvora pružaju udobnu kacigu za sve vozače. Sa prednjim otvorom prekrivenim mrežicom kako bi se spriječilo da bube uđu u kosu. Ove inovacije čine BH51T Neo jednim od najboljih dizajna biciklističkih kaciga za urbanu vožnju.

Pametno osvjetljenje na prednjoj i stražnjoj strani kacige sastoji se od LED sijalica koje štede energiju i stvaraju zapanjujuće linearne šare kada se koriste za označavanje smjera biciklista, čime se upravlja putem daljinskog upravljača. Ova pametna svjetla za biciklističke kacige vide se u perspektivi od 270 stepeni od strane biciklista (drumski saobraćaj), što ih upozorava na njihovo prisustvo tokom dana i noći,

Jedna jedinstvena karakteristika je funkcija SOS upozorenja koja vozačima šalje lokaciju na Google mapi njihovim unaprijed odabranim kontaktima za hitne slučajeve ako osjeti da je korisnik pao s bicikla i ne može isključiti odbrojavanje upozorenja u roku od 90 sekundi. Održavanje veze porodice, prijatelja i voljenih u trenutku potrebe.

Za obim glave 57-61cm

 

 

PREDNJA LED SVJETLA I SVJETLA UPOZORENJA KOČNICE

Prednja upozoravajuća svjetla rade zajedno sa stražnjim svjetlima od 270°, kako bi zaštitili sigurnost korisnika u svim smjerovima. Kada ugrađeni senzor akcelerometra otkrije značajno usporavanje, prednja svjetla, zajedno sa stražnjim svjetlima će se aktivirati na 3 sekunde djelujući kao stop svjetla koja upozoravaju promet i pješake da usporavate.

BH51T NEO koristi induktivno LED osvjetljenje koje se automatski aktivira kada je mrak sa vidnim poljem od 270 stepeni. Pametno osvjetljenje integrira prilagodljivu tehnologiju kako bi osigurala vašu vidljivost u mračnim uvjetima. Upravljajte svijetlim LED pokazivačima smjera preko Bluetooth daljinskog upravljača.

 

 

DETEKCIJA PADA SA SOS UPOZORENJEM

U slučaju nesreće, funkcija SOS upozorenja šalje vozačima lokaciju na Google mapi na njihove unaprijed odabrane kontakte za hitne slučajeve. Kaciga osjeća da je vozač pao s bicikla i pokreće se odbrojavanje od 90 sekundi koje će, ako se ne otkaže, poslati upozorenje. Održavanje veze porodice, prijatelja i voljenih u trenutku potrebe. Ova funkcija zahtijeva da korisnikov pametni telefon ima omogućene GPS i 4G podatke.

*Imajte na umu da LIVALL ne može garantirati da će otkriti sve padove.



Zagarantovana sva prava i obaveze sadržane u Zakonu o zaštiti potrošača

Specifikacije
TEŽINA .904 KG
DIMENZIJE 32 × 24 × 18,5 CM
BOJA

GRAFIT CRNA, PJEŠČENJAK SIVA

VELIČINA

54 – 58 CM, 57 – 61 CM

ARTIKLI SLIČNE CIJENE
 
 
Zašto da odaberete nas ?
  • Multicom preporuka Bilja Manigoda

    " Nasa omiljena radnja u gradu! kod njih ne razmisljas da li je nesto u garanciji ili nije, jer maksimalno ispostuju kupca uvijek! Sve preporuke! "

    Bilja Manigoda
    Izvor: Facebook
  • Multicom preporuka Mirko Blagojevic

    " Sve pohvale za Multicom. Kupio sam dosta uredjaja do sad i mogu reci samo da sam zadovoljan i uslugom i cijenom i kvalitetom. Nedavno sam kupio TV TESLA 43" i prezadovoljan sam. "

    Mirko Blagojevic
    Izvor: Facebook
  • Multicom preporuka Deniza Dervović

    " Dostava u rekordnom roku (opština Rožaje); ljubazni operateri; kupljeni uređaj odličan (mobilni telefon). Sve pohvale i preporuke! "

    Deniza Dervović
    Izvor: Facebook
16 GODINA
PRIJATELJSKOG ODNOSA
DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU
PLAĆANJE PO PRIJEMU
100% SIGURNO ONLINE PLAĆANJE