Baseus TZCCZX-01 Oprema za telefone

0 ocjena - Napišite recenziju
Artikal trenutno nije dostupan.
Za više informacija kliknite na chat ili pozovite Call centar na broju 19933
DOSTAVA ZA SAMO 3 €

ZA SVE GRADOVE U CRNOJ GORI

KLIKNITE OVDJE
6 RATA
6.5
MULTICOM Finansiranje

Kupovina na 6-36 rata bez učešća i kamate

MULTICOM GARANCIJA

Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača

NAČIN DOSTAVE
KAKO KUPITI NA RATE ?
Opis

Baseus Superme Car charger, USB, USB-C, 100W + USB-C cable (black)

 

 

Baseus TZCCZX-01 punjač za auto sa USB-C kablom

Vaš telefon ili laptop su se ispraznili tokom putovanja? Sada to više nije problem! Baseus auto punjač je opremljen sa 2 porta - USB-C i USB, što vam omogućava brzo punjenje do 2 uređaja u isto vrijeme! Njegova maksimalna snaga dostiže 100W. Proizvod je kompatibilan sa većinom vozila sa  utičnicom za upaljač 12V-24V, a zahvaljujući korištenim tehnološkim rješenjima osigurava sigurnost korištenja. Punjač je opremljen i praktičnim digitalnim displejom. U kompletu ćete pronaći i USB-C na USB-C kabl za brzo punjenje.

 

Baseus TZCCZX-01 Oprema za telefone

 

Brzo punjenje 2 uređaja istovremeno

Nema više čekanja da se jedan uređaj napuni prije nego što povežete drugi. TZCCZX-01 punjač je opremljen USB-C (max 100W) i USB (max 30W) portovima. Zajedno mogu puniti maksimalnom snagom od 65W + 30W. Jednostavno povežite laptop i telefon na njih, na primjer, da biste uživali u njihovom brzom punjenju!

 

U trenu će napuniti vaš laptop ili pametni telefon

Punjač je kompatibilan sa najpopularnijim protokolima brzog punjenja kao što su PPS, PD3.0, QC3.0, SCP, FCP i AFC na primjer. Tako da vaši uređaji mogu ponovo biti u funkciji za tren oka! Potrebno je samo oko 153 minute da se MateBook X Pro potpuno napuni. U slučaju Mate 40 Pro, to će trajati samo oko 74 minuta!

 

Sigurnost upotrebe

Ne morate brinuti da ćete oštetiti svoje uređaje. Baseus punjač za automobile opremljen je dvostrukim čipom koji pruža efikasnu zaštitu od prekomjerne struje, prenapona i kratkog spoja, između ostalog. Novi, poboljšani sistem odvođenja toplote dodatno ga štiti od pregrijavanja i garantuje efikasnije punjenje. Vaši uređaji su također zaštićeni od prekomjernog punjenja.

 

Dobijte praktičan pristup informacijama uz ugrađeni ekran

Uređaj prati napon baterije, izlazni napon i izlaznu snagu u realnom vremenu. Relevantne vrijednosti su prikazane na lako čitljivom digitalnom ekranu punjača, tako da u svakom trenutku možete provjeriti da li sve radi kako treba. Prikaz se ažurira svakih 5 sekundi. Ovo osigurava da uvijek imate pristup najnovijim informacijama.

 

Široka kompatibilnost i pouzdane performanse

Punjač ćete uspješno koristiti u većini vozila koja imaju utičnicu za upaljač , od automobila do kamiona. Njegovi pozlaćeni konektori vam omogućavaju da smanjite otpor i poboljšate osjetljivost. Uređaj se savršeno uklapa u namjensku utičnicu, a njegovi posebno dizajnirani, produženi, neklizajući elementi osiguravaju pouzdanu vezu i izuzetnu stabilnost – čak ni udarne rupe, rupe na cesti, neravnine ili naglo kočenje neće mu predstavljati prijetnju.

 

Uključen praktičan kabl

Iskoristite puni potencijal punjača i uživajte u brzom punjenju svojih uređaja. Priloženi USB-C na USB-C kabl radi sa do 100W snage. Takođe je opremljen najsavremenijim E-Marker čipom. Omogućava vam brzo punjenje ne samo pametnih telefona i tableta, već i laptopa! Dužina od 1m pružit će vam neusporedivu udobnost korištenja. Više ne morate kupovati dodatne kablove!

 



Zagarantovana sva prava i obaveze sadržane u Zakonu o zaštiti potrošača

Specifikacije

 

Brand Baseus
Ime Punjač za automobil Superme Display
Model TZCCZX-01
Materijal Plastika + metal
Unos DC 12-24V
USB izlaz 5V-4.5A, 4.5 V-5A, 5V-3A, 9V-3A, 12V-2.5A, 20V-1.5A
USB-C izlaz 5V-3A, 9V-3A, 12V-3A, 15V-3A, 20V-5A
Total output 65W+30W
Boja Crna
Dimenzije Φ37x69mm
Težina Oko 39g
Vrsta kabla USB-C na USB-C
Dužina kabla 1 m
ARTIKLI SLIČNE CIJENE
 
Trust MAXO 65W Trust MAXO 65W

36.0 €

SWISSTEN 65010610 SWISSTEN 65010610

36.3 €

Samsung EE-D3000BBEGWW Samsung EE-D3000BBEGWW

39.9 €

Anker A2045L11 Anker A2045L11

40.9 €

 
Zašto da odaberete nas ?
  • Multicom preporuka Vladimir Cerovic

    " Vrhunski izbor opreme po povoljnim cijenama, uz kvalitetnu uslugu. Sve preporuke. "

    Vladimir Cerovic
    Izvor: Facebook
  • Multicom preporuka Jadranka Bogavac

    " Jedini u Cnoj Gori koji zaista ispostuju dogovoreno.Kupovali smo u par navrata, uredjaji rade po par godina vec bez ikakvog kvara, bez greske.Sve preporuke, najbolji su. "

    Jadranka Bogavac
    Izvor: Facebook
  • Multicom preporuka Vuk Marko Kapisoda

    " Ljubazni, predusretljivi i sto je najbitnije pruzaju vrlo kvalitetno i realno savetovanje. Kompjuter je dosao sa vec postavljenim softverima prema mojim potrebama. Njihov izbor softvera je bio kao moj... "

    Vuk Marko Kapisoda
    Izvor: Facebook
16 GODINA
PRIJATELJSKOG ODNOSA
DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU
PLAĆANJE PO PRIJEMU
100% SIGURNO ONLINE PLAĆANJE