Multicom Retail se bavi prodajom isključivo novih i originalnih mobilnih telefona koji dolaze u fabričkom pakovanju, sa fiskalnim računom i garancijom od 24 mjeseca. Svi telefoni u našoj ponudi imaju ovlašćene servise u Crnoj Gori. Vršimo dostavu za sve gradove.

Wiko SmartPhone telefon U FEEL 4G SLATE

BESPLATNA DOSTAVA

za sve gradove u CG

kliknite ovdje

Wiko U FEEL 4G, SLATE, DUAL SIM, 5" IPS LCD 720 x 1280, 2.5D Glass, Quad-Core 1.3GHz, Cortex-A53, 3GB RAM, 16GB int, microSD slot, DUAL Cam: 13 MP, autofocus, LED flash + 5MP front + SELFIE FLASH, FingerPrint senzor - čitač otiska prstiju koji prepoznaje 5 otisaka, Baterija 2.500 Mah, Android™ 6.0

Za detaljan opis i specifikacije kliknite ovdje
Maloprodajna cijena
163
Gotovina (MP-15%)
138.50 €
Sve cijene su sa uračunatim PDV-om. Za virmansko i jednokratno plaćanje karticom važe gotovinske cijene.
Poručite telefonom
Ostali načini
KUPITE ARTIKAL I PLAĆAJTE U RATAMA. KLIKNITE ISPOD ZA VIŠE INFORMACIJA
3 RATE
48.48
6 RATA
25.16
12 RATA
13.62

Uslovi: Zaposleni u firmama sa kojima imamo ugovor za kupovinu na rate. Spisak firmi možete pogledati klikom na ovaj link

Procedura: Iz računovodstva firme uzimate potvrdu za kupovinu na rate a zatim je zajedno sa ličnom kartom i čekom/listingom od zadnje plate donosite u našu poslovnicu, potpisujete račun i preuzimate robu

3 RATE
48.48
6 RATA
25.16
12 RATA
13.62

Uslovi: Penzioneri do 70 godina starosti iz Podgorice, Nikšića, Danilovgrada i Cetinja

Procedura: Iz naše poslovnice uzimate izjavu koju ovjeravate u fondu PIO a zatim je zajedno sa ličnom kartom i čekom/listingom od zadnje penzije vraćate u našu poslovnicu, potpisujete račun i ugovor o prodaji i preuzimate robu

Vrsta kartice
Relax
3 RATE
46.17
6 RATA
23.08
12 RATA
11.54
Premium
48.94
25.16
13.04
48.94
25.16
13.04
Libero
48.94
25.16
13.04

Uslovi: Svi kupci koji posjeduju neku od navedenih kartica

Procedura: Vršimo naplatu u našoj poslovnici i odmah preuzimate robu a mjesečne rate se odbijaju od sledećih plata u skladu sa ugovorom koji imate sa bankom


Ovaj proizvod nije moguće kupiti putem CKB banke.


Minimalni iznos za kupovinu je 300€


Uslovi: Svi kreditno sposobni klijenti CKB banke (zaposleni i penzioneri) i oni koji to postanu. Važi za sve gradove

Procedura: Izdajemo predračun i upućujemo kupca na referenta u filijali CKB banke u njegovom gradu. Nakon popunjavanja i odobrenja zahtjeva za kupovinu na rate dolazite sa ugovorom i preuzimate opremu ili Vam je dostavljamo na kućnu adresu.

Redovna dostava
BESPLATNA
Rok za poručivanje: bilo kada
Dostavljamo za 24h-48h
Gradovi: Svi gradovi
Plaćanje: pri preuzimanju
Express dostava
3
Rok za poručivanje: do 13h
Dostavljamo za 1-2h
Gradovi: Podgorica
Plaćanje: pri preuzimanju
Dostava istog dana
5
Rok za poručivanje: do 13h
Dostava istog dana
Gradovi: Nikšić, Danilovgrad, Cetinje, Tivat, Kotor, Budva, Bar, Ulcinj
Lično preuzimanje
Poslovnica Podgorica:
Rok za poručivanje: do 19h
Preuzmite nakon 20 minuta
Poslovnica Nikšić:
Rok za poručivanje: do 14h
Preuzmite od 18h do 20h
Ukoliko poručujete više artikala plaća se samo jedna dostava ili je dostava besplatna. Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti na chat-u.
Specifikacije

Wiko U FEEL 4G, SLATE, DUAL SIM, 5" IPS LCD 720 x 1280, 2.5D Glass, Quad-Core 1.3GHz, Cortex-A53, 3GB RAM, 16GB int, microSD slot, DUAL Cam: 13 MP, autofocus, LED flash + 5MP front + SELFIE FLASH, FingerPrint senzor - čitač otiska prstiju koji prepoznaje 5 otisaka, Baterija 2.500 Mah, Android™ 6.0

 

 

5 OTISAKA PRSTIJU - 5 KOMANDI

S jedne strane, nova mješavina materijala i boja, kombinacija metala, efekta kamena, jaki kontrasti i 2.5D zakrivljeno staklo koje mu daje superioran i upadljiv izgled. S druge strane, HD ekran s jakim osvjetljenjem, moćni multimedijalni doživljaj, sjajna kamera i najviše od svega… senzor otisaka prstiju i mogućnost da se 5 otisaka prstiju podesi za 5 različitih komandi!

 

 

 

SmartPhone telefon Wiko U FEEL 4G SLATE

 

URBANI IZGLED

Zaljubit ćete se u detalje. Dizajn Ufeel telefona se ističe svojim Neo Retro izgledom, koji kombinira klasične materijale sa smjelim kontrastima i sofisticiranim detaljima. Meke ivice i 2.5D zakrivljeno staklo su skladne i ergonomske, zbog čega je ovaj moderan uređaj ultra kompaktan. Savršeno pristaje na dlan a hladno metalno kućište je u kontrastu s taktilnim završnim slojem poklopca s efektom kamena. Tehnologija izrade stakla na Ufeel telefonu čini ekran vrlo otpornim na udarce i ogrebotine, zbog čega možete u potpunosti uživati u vašem uređaju. Ufeel će biti dostupan u 5 kombinacija boja od nježnih klasičnih do super trendi boja:Space Grey, Chocolate, Slate, Lime i Creamy.

 

 

SmartPhone telefon Wiko U FEEL 4G SLATE

OTISCI PRSTIJU KAO KLJUČ

Ufeel telefon ima ugrađen senzor za otiske prstiju druge generacije koji nudi bolje performanse, brzinu i veću točnost. Smješten tik ispod ekrana, senzor na ovom telefonu se lako postavlja i otključava vaš telefon za samo 0,48 sekundi, pružajući intuitivan doživaljaj. Senzor očitava otiske prstiju pod kutom od 360 stupnjeva zbog čega ih prepoznaje u svakom položaju. 

I to nije sve... Otisci prstiju vas mogu odvesti još dalje!

 

 

SmartPhone telefon Wiko U FEEL 4G SLATE

 

5 OTISAKA PRSTIJU - 5 KOMANDI

Ufeel vam omogućava korekciju podešavanja vašeg pametnog telefona i doživite ga na potpuno sebi svojstven način. Registrirajte do 5 različitih otisaka prstiju, jedne ili obje ruke. Možete podesiti 5 komandi za izravni i brz pristup vašim omiljenim aplikacijama, funkcionalnostima koje najviše koristite ili za pozivanje voljenih osoba. Možete čak i omogućiti pristup nekome drugom, tako što ćete registrirati i njegov/njen otisak prsta, 5 otisaka prstiju, 5 komandi. Vi odlučujete!

 

SmartPhone telefon Wiko U FEEL 4G SLATE

 

 

VAŠ PAMETNI TELEFON SLUŠA SAMO VAS

Vaš pametni telefon je dragocena stvar, baš kao i njegov sadržaj... Ufeel telefon to razume! Tehnologija otiska prstiju na Ufeel telefonu otključava telefon ali isto tako čuva osetljive informacije. Vi odlučite da li želite da obezbedite vaše omiljene aplikacije tako što ćete podesiti prepoznavanje otisaka prstiju za njihovo otvaranje. Niko drugo neće moći da im pristupi. Čuvajte privatne datoteke u šifriranim boksovima koje samo vi možete otvoriti. Vaše fotografije, video zapisi, muzika i druge datoteke osetljive prirode će biti bezbedne. Uskoro će vaša ruka biti najbolja lozinka i sigurnosni ključ koji ste ikada imali!

  •  Sigurnosno otključavanje
  •  Zaključavanje aplikacija
  •  Zaključavanje sadržaja

 

 

BRŽE JE BOLJE

Odzivnost je neophodna karakteristika za maksimalno uživanje u rukovanju telefonom. Moćan procesor u kombinaciji sa 3GB RAM memorije Ufeel telefona nudi brži multitasking, brže učitavanje aplikacija i sjajnu pouzdanost za zahtjevne korisnike. Nitko ne voli čekati, zar ne? Zato se možemo kladiti na LTG 4G mrežu, kategorije 4! Sve će raditi brže, od preuzimanje aplikacija do učitavanja sadržaja ili video streaminga. Sada je pravo pitanje: hoćete li uspjeti održati korak s telefonom?

Telefon ima u sebi ugrađen Marshmallow 6.0 operativni sustav i oko 1.6 miliona otkačenih aplikacija! Čuvanje podataka za Ufeel neće biti problem jer ima 16GB ROM memorije i 80 GB proširive memorijekorištenjem mikro SD kartice. Slatki mali dodaci!

 

 

SmartPhone telefon Wiko U FEEL 4G SLATE

 

 

 

HD I VIŠE OD TOGA

Ufeel telefon ima HD ekran od 5 inča s rezolucijom 1280 x 720 piksela, upravo savršene veličine za gledanje multimedijalnih sadržaja i ugodno korištenje telefona. Ali ima toga još. Kao prvo, osvjetljenje ekrana će vam omogućiti uživanje u sjajnim fotografijama čak i pri jarkom suncu, dok CABC tehnologijaautomatski podešava pozadinsko osvjetljenje za jasnije gledanje video zapisa, prikaz teksta pa čak i uštedu baterije!

Tada na scenu stupa On-cell tehnologija. Uprkos nejasnom nazivu, ovu tehnologiju je vrlo lako razumjeti. Znači da je prostor između stakla i ekrana značajno smanjen. Što to znači za vas? Pa, bolji odziv ekrana koji će se potpuno zamračiti kada je isključen i tako osigurati optimalno trajanje baterije. I na koncu, ali ne najmanje značajno, vizuelizacija sadržaja će biti bolja zbog smanjene refleksije i jačeg kontrasta.

 

 

SmartPhone telefon Wiko U FEEL 4G SLATE

 

FANTISTIČNA ZADNJA KAMERA

Napravite oštre fotografije živih boja sa SONY IMX 258 zadnjom kamerom od 13MP koja je opremljena s lećama od 5P i plavim optičkim filterom. Pa čak i u uvjetima slabog osvjetljenja, jer imate blic od 240LM! Autofokus od 0.5 sekundiomogućava trenutno pravljenje fotografija, zato budite na oprezu!

 

 

SmartPhone telefon Wiko U FEEL 4G SLATE

 

LJUBITELJ SELFIJA

Svi mogu stati u kadar zahvaljujući prednjoj kameri od 5MP sa širokim kutom od 84 stupnja. To vam nije dovoljno? Možete koristiti i opciju za selfi od 100 stupnjeva zahvaljujući režimu slikanja širokog selfija! Naravno, s prednjim blicommoći ćete praviti zapanjujuće fotografije i u uvjetima slabog osvjetljenja!

 

 

Wiko korisnički interface obećava glatko i intuitivno iskustvo korištenja telefona. Sastoji se od cijelog skupa aplikacija koje optimizuju i olakšavaju korištenje smart telefona:

 

SmartPhone telefon Wiko U FEEL 4G SLATE


Zakonska garancija: 24 mjeseca/i

Zagarantovana sva prava i obaveze sadržane u Zakonu o zaštiti potrošačaViše detalja o artiklu mozete pronaći na web stranici proizvođača na ovoj adresi


Zašto da odaberete nas ?