Multicom Retail se bavi prodajom isključivo novih i originalnih mobilnih telefona koji dolaze u fabričkom pakovanju, sa fiskalnim računom i garancijom od 24 mjeseca. Svi telefoni u našoj ponudi imaju ovlašćene servise u Crnoj Gori. Vršimo dostavu za sve gradove.

Wiko U FEEL 4G SLATE SmartPhone telefon

BESPLATNA DOSTAVA

za sve gradove u CG

kliknite ovdje

Wiko U FEEL 4G, SLATE, DUAL SIM, 5" IPS LCD 720 x 1280, 2.5D Glass, Quad-Core 1.3GHz, Cortex-A53, 3GB RAM, 16GB int, microSD slot, DUAL Cam: 13 MP, autofocus, LED flash + 5MP front + SELFIE FLASH, FingerPrint senzor - čitač otiska prstiju koji prepoznaje 5 otisaka, Baterija 2.500 Mah, Android™ 6.0

Za detaljan opis i specifikacije kliknite ovdje
Provjerite dostupnost
Ostali načini
Specifikacije

Wiko U FEEL 4G, SLATE, DUAL SIM, 5" IPS LCD 720 x 1280, 2.5D Glass, Quad-Core 1.3GHz, Cortex-A53, 3GB RAM, 16GB int, microSD slot, DUAL Cam: 13 MP, autofocus, LED flash + 5MP front + SELFIE FLASH, FingerPrint senzor - čitač otiska prstiju koji prepoznaje 5 otisaka, Baterija 2.500 Mah, Android™ 6.0

 

 

5 OTISAKA PRSTIJU - 5 KOMANDI

S jedne strane, nova mješavina materijala i boja, kombinacija metala, efekta kamena, jaki kontrasti i 2.5D zakrivljeno staklo koje mu daje superioran i upadljiv izgled. S druge strane, HD ekran s jakim osvjetljenjem, moćni multimedijalni doživljaj, sjajna kamera i najviše od svega… senzor otisaka prstiju i mogućnost da se 5 otisaka prstiju podesi za 5 različitih komandi!

 

 

 

Wiko U FEEL 4G SLATE SmartPhone telefon

 

URBANI IZGLED

Zaljubit ćete se u detalje. Dizajn Ufeel telefona se ističe svojim Neo Retro izgledom, koji kombinira klasične materijale sa smjelim kontrastima i sofisticiranim detaljima. Meke ivice i 2.5D zakrivljeno staklo su skladne i ergonomske, zbog čega je ovaj moderan uređaj ultra kompaktan. Savršeno pristaje na dlan a hladno metalno kućište je u kontrastu s taktilnim završnim slojem poklopca s efektom kamena. Tehnologija izrade stakla na Ufeel telefonu čini ekran vrlo otpornim na udarce i ogrebotine, zbog čega možete u potpunosti uživati u vašem uređaju. Ufeel će biti dostupan u 5 kombinacija boja od nježnih klasičnih do super trendi boja:Space Grey, Chocolate, Slate, Lime i Creamy.

 

 

Wiko U FEEL 4G SLATE SmartPhone telefon

OTISCI PRSTIJU KAO KLJUČ

Ufeel telefon ima ugrađen senzor za otiske prstiju druge generacije koji nudi bolje performanse, brzinu i veću točnost. Smješten tik ispod ekrana, senzor na ovom telefonu se lako postavlja i otključava vaš telefon za samo 0,48 sekundi, pružajući intuitivan doživaljaj. Senzor očitava otiske prstiju pod kutom od 360 stupnjeva zbog čega ih prepoznaje u svakom položaju. 

I to nije sve... Otisci prstiju vas mogu odvesti još dalje!

 

 

Wiko U FEEL 4G SLATE SmartPhone telefon

 

5 OTISAKA PRSTIJU - 5 KOMANDI

Ufeel vam omogućava korekciju podešavanja vašeg pametnog telefona i doživite ga na potpuno sebi svojstven način. Registrirajte do 5 različitih otisaka prstiju, jedne ili obje ruke. Možete podesiti 5 komandi za izravni i brz pristup vašim omiljenim aplikacijama, funkcionalnostima koje najviše koristite ili za pozivanje voljenih osoba. Možete čak i omogućiti pristup nekome drugom, tako što ćete registrirati i njegov/njen otisak prsta, 5 otisaka prstiju, 5 komandi. Vi odlučujete!

 

Wiko U FEEL 4G SLATE SmartPhone telefon

 

 

VAŠ PAMETNI TELEFON SLUŠA SAMO VAS

Vaš pametni telefon je dragocena stvar, baš kao i njegov sadržaj... Ufeel telefon to razume! Tehnologija otiska prstiju na Ufeel telefonu otključava telefon ali isto tako čuva osetljive informacije. Vi odlučite da li želite da obezbedite vaše omiljene aplikacije tako što ćete podesiti prepoznavanje otisaka prstiju za njihovo otvaranje. Niko drugo neće moći da im pristupi. Čuvajte privatne datoteke u šifriranim boksovima koje samo vi možete otvoriti. Vaše fotografije, video zapisi, muzika i druge datoteke osetljive prirode će biti bezbedne. Uskoro će vaša ruka biti najbolja lozinka i sigurnosni ključ koji ste ikada imali!

  •  Sigurnosno otključavanje
  •  Zaključavanje aplikacija
  •  Zaključavanje sadržaja

 

 

BRŽE JE BOLJE

Odzivnost je neophodna karakteristika za maksimalno uživanje u rukovanju telefonom. Moćan procesor u kombinaciji sa 3GB RAM memorije Ufeel telefona nudi brži multitasking, brže učitavanje aplikacija i sjajnu pouzdanost za zahtjevne korisnike. Nitko ne voli čekati, zar ne? Zato se možemo kladiti na LTG 4G mrežu, kategorije 4! Sve će raditi brže, od preuzimanje aplikacija do učitavanja sadržaja ili video streaminga. Sada je pravo pitanje: hoćete li uspjeti održati korak s telefonom?

Telefon ima u sebi ugrađen Marshmallow 6.0 operativni sustav i oko 1.6 miliona otkačenih aplikacija! Čuvanje podataka za Ufeel neće biti problem jer ima 16GB ROM memorije i 80 GB proširive memorijekorištenjem mikro SD kartice. Slatki mali dodaci!

 

 

Wiko U FEEL 4G SLATE SmartPhone telefon

 

 

 

HD I VIŠE OD TOGA

Ufeel telefon ima HD ekran od 5 inča s rezolucijom 1280 x 720 piksela, upravo savršene veličine za gledanje multimedijalnih sadržaja i ugodno korištenje telefona. Ali ima toga još. Kao prvo, osvjetljenje ekrana će vam omogućiti uživanje u sjajnim fotografijama čak i pri jarkom suncu, dok CABC tehnologijaautomatski podešava pozadinsko osvjetljenje za jasnije gledanje video zapisa, prikaz teksta pa čak i uštedu baterije!

Tada na scenu stupa On-cell tehnologija. Uprkos nejasnom nazivu, ovu tehnologiju je vrlo lako razumjeti. Znači da je prostor između stakla i ekrana značajno smanjen. Što to znači za vas? Pa, bolji odziv ekrana koji će se potpuno zamračiti kada je isključen i tako osigurati optimalno trajanje baterije. I na koncu, ali ne najmanje značajno, vizuelizacija sadržaja će biti bolja zbog smanjene refleksije i jačeg kontrasta.

 

 

Wiko U FEEL 4G SLATE SmartPhone telefon

 

FANTISTIČNA ZADNJA KAMERA

Napravite oštre fotografije živih boja sa SONY IMX 258 zadnjom kamerom od 13MP koja je opremljena s lećama od 5P i plavim optičkim filterom. Pa čak i u uvjetima slabog osvjetljenja, jer imate blic od 240LM! Autofokus od 0.5 sekundiomogućava trenutno pravljenje fotografija, zato budite na oprezu!

 

 

Wiko U FEEL 4G SLATE SmartPhone telefon

 

LJUBITELJ SELFIJA

Svi mogu stati u kadar zahvaljujući prednjoj kameri od 5MP sa širokim kutom od 84 stupnja. To vam nije dovoljno? Možete koristiti i opciju za selfi od 100 stupnjeva zahvaljujući režimu slikanja širokog selfija! Naravno, s prednjim blicommoći ćete praviti zapanjujuće fotografije i u uvjetima slabog osvjetljenja!

 

 

Wiko korisnički interface obećava glatko i intuitivno iskustvo korištenja telefona. Sastoji se od cijelog skupa aplikacija koje optimizuju i olakšavaju korištenje smart telefona:

 

Wiko U FEEL 4G SLATE SmartPhone telefon


Zakonska garancija: 24 mjeseca/i

Zagarantovana sva prava i obaveze sadržane u Zakonu o zaštiti potrošačaViše detalja o artiklu mozete pronaći na web stranici proizvođača na ovoj adresi


Zašto da odaberete nas ?