VAŠ SMO NOVI AUTORIZOVANI APPLE PRODAVAC

Pogledajte kompletnu ponudu

Garmin Vivofit jr3 (Peach Leopard) Smartwatch

0 ocjena - Napišite recenziju
Artikal trenutno nije dostupan.
Za više informacija kliknite na chat ili pozovite Call centar na broju 19933
BESPLATNA DOSTAVA

ZA SVE GRADOVE U CRNOJ GORI

KLIKNITE OVDJE
12 RATA
7.79
MULTICOM Finansiranje

Kupovina na 6-36 rata bez učešća i kamate

24
MJESECA
MULTICOM GARANCIJA

Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača

NAČIN DOSTAVE
KAKO KUPITI NA RATE ?
Opis

GARMIN Vivofit jr3 Peach Leopard (010-02441-04) uređaj za interaktivan doživljaj u kom dete aktivnostima otključava uzbudljive pustolovine

 

 

 

 

 

Pregled

vívofit jr. 3 nije samo fitness tracker za djecu. To je interaktivno iskustvo u kojem aktivnost vašeg djeteta otključava obrazovne avanture u aplikaciji za kretanje po svijetu1.

 

 

Ključne karakteristike

 

 

Aktivnost otključava avanturu
Uz vas kao svog prijatelja na putovanju, vaše dijete će otkrivati ​​obrazovne avanture, učiti o poznatim mjestima i otkrivati ​​misterije dok istražuje svuda od antičke Grčke do Mont Everesta.

 

Kvizovi i igre
Ne samo da 60 minuta dnevnih aktivnosti otključava avanturu, što više aktivnih minuta djeca zapisuju, to će imati više šansi da polažu pop kvizove, nauče fitnes pokrete i igraju tap izazove i igrice za podudaranje.

 

Kolekcionarski dragulji
Ispunjavanje svojih dnevnih ciljeva aktivnosti također nagrađuje vaše dijete šarenim draguljima. Mogu koristiti dragulje da otkriju slike u spomenarima koji sadrže sjećanja na sve njihove avanture.

 

Fitnes kartice
Uz podučavanje svojih saputnika na putovanju, vaše dijete će naučiti osnovne pokrete vježbanja iz kartica za fitnes trening, uključujući skakače, pas koji se spušta, planinare i još mnogo toga.

 

Vremenske aktivnosti
Nove tempirane aktivnosti omogućavaju djeci da prate svoje korake i procijenjenu udaljenost tokom igranja u parku, treninga fudbala i još mnogo toga. Pregledajte sačuvane aktivnosti kasnije u aplikaciji Garmin Jr.™1.

 

Ekran u boji
Čak i tokom jarkih, sunčanih dana, deca će moći da vide sve na displeju u boji. A možete im pomoći da ga prilagode sa zabavnim brojčanicima.

 

Ice (U hitnom slučaju) Widget
Nikada ne škodi biti spreman. Unesite kontakt informacije za hitne slučajeve vašeg djeteta u ICE widget, tako da im se može brzo pristupiti ako je potrebno.

 

Praćenje aktivnosti
Uz aplikaciju Garmin Jr., roditelji mogu vidjeti aktivnosti, obaveze, spavanje, podatke o kućnim poslovima i još mnogo toga nakon sinhronizacije s kompatibilnim uređajima.

 

Poslovi i nagrade
Dodijelite zadatke i kućne poslove iz aplikacije1 i odredite vrijednost virtualnog novčića za nagradu. Te novčiće u aplikaciji vaša djeca mogu iskoristiti za dogovorene nagrade.

 

Prijateljski podsjetnici
Kada dodijelite zadatke i zakažete upozorenja, detetov tracker će ga obavijestiti ikonom koja pokazuje šta treba da se uradi. One se mogu podesiti da se ponavljaju sedmično ili čak dnevno.

 

Izazovi koraka
Uz izazove koraka Toe-to-Toe™, djeca se mogu sinkronizirati s prijateljima u blizini kako bi se takmičila u takmičenjima u koracima. I roditelji se mogu zabaviti uz aplikaciju Toe-to-Toe i kompatibilni Garmin uređaj za nošenje.

 

Ostanite aktivni zajedno
Povežite se s prijateljima vašeg djeteta u aplikaciji Garmin Connect™ i povežite se s drugim porodicama u aplikaciji Garmin Jr.1. Družite se s njima i takmičite se u višeporodičnim nedjeljnim step izazovima.

 

Način rada za djecu
Omogućite način rada za djecu u aplikaciji Garmin Jr. 1 kako biste svom djetetu omogućili ograničen pristup da nadzire i provjeri vlastite kućne poslove i da vidi najnoviju misiju u svojoj avanturi aplikacije.

 

UPOZORENJE: Ovaj proizvod sadrži bateriju s dugmetom/kovanicom i opasan je. Držite baterije podalje od djece. Baterije mogu uzrokovati teške ili smrtonosne ozljede za 2 sata ili manje ako se progutaju ili stave u bilo koji dio tijela. Treba odmah potražiti medicinsku pomoć ako se sumnja da je baterija progutana ili stavljena u bilo koji dio tijela.

 

 

 

 

 

Garmin Vivofit jr3 (Peach Leopard)Garmin Vivofit jr3 (Peach Leopard)Garmin Vivofit jr3 (Peach Leopard)Garmin Vivofit jr3 (Peach Leopard)Garmin Vivofit jr3 (Peach Leopard)Garmin Vivofit jr3 (Peach Leopard)


Zakonska garancija: 24 mjeseca/i

Zagarantovana sva prava i obaveze sadržane u Zakonu o zaštiti potrošača


Specifikacije
Materijal narukvice Silikon
Vrsta baterije CR2025
Ekran osetljiv na dodir Da
Ekran u boji Da
Veličina ekrana, Š x V 14,11 x 14,11 mm
Rezolucija ekrana, Š x V 112 x 112 piksela
Vrsta ekrana MIP memorija (memory-in-pixel)
Težina 25 g
Trajanje baterije Do 1 godine (1 x CR2025, korisnik je može zameniti)
Vodootpornost Da (50m)
Ugrađena memorija 7 merenih aktivnosti, podaci za 14 dana praćenja aktivnosti

Funkcije sata

Funkcije sata Da

Svakodnevne pametne funkcije

Povezivanje Bluetooth®
Kompatibilnost sa pametnim telefonom iPhone®, Android™

Funkcije za praćenje aktivnosti

Brojač koraka Da
ARTIKLI SLIČNE CIJENE
 
 
Zašto da odaberete nas ?
 • Multicom preporuka Vesna Ivanović

  " Sve sto objavljujete na stranici je upravo onako kako ga reklamirate. Kontaktirala sam ANU iz Niksica,u vezi baterije za "Vivax" telefon,njena profesionalnost i ljubaznost su na zavidnom nivou,pa sam ... "

  Vesna Ivanović
  Izvor: Facebook
 • Multicom preporuka Stefan Čelan

  " Profesionalnost, ljubaznost, jako povoljne cijene i brza dostava :) "

  Stefan Čelan
  Izvor: Facebook
 • Multicom preporuka Mirko Blagojevic

  " Sve pohvale za Multicom. Kupio sam dosta uredjaja do sad i mogu reci samo da sam zadovoljan i uslugom i cijenom i kvalitetom. Nedavno sam kupio TV TESLA 43" i prezadovoljan sam. "

  Mirko Blagojevic
  Izvor: Facebook
16 GODINA
PRIJATELJSKOG ODNOSA
DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU
PLAĆANJE PO PRIJEMU
100% SIGURNO ONLINE PLAĆANJE