AOC U34V5C/BK LCD monitor

0 ocjena - Napišite recenziju
Maloprodajna cijena (MP): 369 €
Popust za jednokratno plaćanje: -15%
Cijena za jednokratno plaćanje
312.80 €
online NARUČIVANJE
   Dodaj u korpu    Kupi odmah
Poručite telefonom
  • Pozovite broj
  • 19933
  • Pročitajte šifru
  • 123265
BESPLATNA DOSTAVA

ZA SVE GRADOVE U CRNOJ GORI

KLIKNITE OVDJE
36 RATA
9.91
MULTICOM Finansiranje

Kupovina na 6-36 rata bez učešća i kamate

24
MJESECA
MULTICOM GARANCIJA

Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača

NAČIN DOSTAVE
KLIKNITE NA SLIKU ISPOD ZA VIŠE INFORMACIJA O TOM NAČINU DOSTAVE
Redovna dostava
BESPLATNA
Rok za poručivanje:
Bilo kada
Prosječno vrijeme dostave:
1-3 radna dana
Gradovi:
Svi gradovi
Način plaćanja:
Pri preuzimanju ili online
Express dostava
3
Rok za poručivanje:
Do 13h
Prosječno vrijeme dostave:
1-2 sata
Gradovi:
Podgorica
Način plaćanja:
Gotovinom ili karticom pri preuzimanju ili karticom online
Lično preuzimanje
Lokacije naših poslovnica možete pogledati klikom ovdje
Poslovnica Podgorica:
Rok za poručivanje: do 12h
Preuzmite nakon 30 minuta
Poslovnica Nikšić:
Rok za poručivanje: do 12h
Preuzmite od 18h do 20h
DOSTAVA ISTOG DANA
5
Rok za poručivanje:
Do 12h
Prosječno vrijeme dostave:
Istog dana
Gradovi:
Nikšić, Danilovgrad, Cetinje, Tivat, Kotor, Budva, Bar, Ulcinj, HN
Način plaćanja:
Pri preuzimanju ili online
KAKO KUPITI NA RATE ?
KLIKNITE NA SLIKU ISPOD ZA VIŠE INFORMACIJA O TOM NAČINU PLAĆANJA
MULTICOM FINANSIRANJE
BEZ UČEŠĆA | BEZ KAMATE | BEZ ODLASKA U BANKU
6 RATA
52.13
12 RATA
27.37
24 RATE
14.27
36 RATA
9.91

Uslovi: Svi kreditno sposobni zaposleni i penzioneri. Važi za sve gradove

Procedura: Vršimo online provjeru kreditne sposobnosti. Nakon dobijanja pozitivnog odgovora kupcu izdajemo dokumentaciju koju ovjerava u firmi gdje radi ili u Fondu PIO ako je penzioner. Sa ovjerenom dokumentacijom opremu preuzimate odmah ili Vam je dostavljamo na kućnu adresu.

Kliknite ovdje za chat, pozovite nas na 19933 ili posaljite poruku na Viber kako bi dobili više informacija

Addiko instant kredit
BEZ UČEŠĆA | DO 60 MJESEČNIH RATA
12 RATA
28.15
Ukupno:
337.8 €

Uslovi: Svi kreditno sposobni zaposleni . Važi za sve gradove

Procedura: Vršimo online provjeru kreditne sposobnosti. Nakon dobijanja pozitivnog odgovora kupcu izdajemo dokumentaciju koju ovjerava u firmi gdje radi. Ovjerena dokumentacija se predaje u bilo koju Addiko ekspozituru gdje se potpisuje ugovor a nakon toga opremu preuzimate u našim poslovnicama ili Vam je dostavljamo na kućnu adresu.

Kliknite ovdje za chat, pozovite nas na 19933 ili posaljite poruku na Viber kako bi dobili više informacija

SINDIKATI FIRMI
3 RATE
109.48
6 RATA
56.83
12 RATA
30.76

Uslovi: Zaposleni u firmama sa kojima imamo ugovor za kupovinu na rate. Spisak firmi možete pogledati klikom na ovaj link

Procedura: Iz računovodstva firme uzimate potvrdu za kupovinu na rate a zatim je zajedno sa ličnom kartom i čekom/listingom od zadnje plate donosite u našu poslovnicu, potpisujete račun i preuzimate robu

PENZIONERI PUTEM FONDA PIO
3 RATE
109.48
6 RATA
56.83
12 RATA
30.76

Uslovi: Penzioneri do 70 godina starosti iz Podgorice, Nikšića, Danilovgrada i Cetinja

Procedura: Iz naše poslovnice uzimate izjavu koju ovjeravate u fondu PIO a zatim je zajedno sa ličnom kartom i čekom/listingom od zadnje penzije vraćate u našu poslovnicu, potpisujete račun i ugovor o prodaji i preuzimate robu

PLATNE KARTICE
NLB Banka
NLB Kartice
6 RATA
52.13
12 RATA
27.37
24 RATE
14.27
CKB banka
Shop&Go
6 RATA
54.03
12 RATA
27.63
24 RATE
14.6
CKB banka
LaRata
24 rate
14.66
Hipotekarna banka
Premium
6 RATA
54.64
12 RATA
28.8
24 RATE
14.65

Napomena: Podržavamo plaćanje na rate i karticama ostalih banaka. Kontaktirajte nas putem chat opcije za više detalja

Uslovi: Svi kupci koji posjeduju neku od navedenih kartica

Procedura: Vršimo naplatu u našoj poslovnici i odmah preuzimate robu a mjesečne rate se odbijaju od sledećih plata u skladu sa ugovorom koji imate sa bankom

Opis

AOC V5 U34V5C/BK LED Monitor, 86,4 cm (34"), UltraWide Quad HD WQHD  3440 x 1440 piksela, 100Hz, LCD, HDMI / DP / USB Hub,USB-C, HAS / Swivel / Tilt, 5W x2 zvučnici, 4 ms (crna)

AOC U34V5C/BK LCD monitor

AOC U34V5C 

AOC U34V5C je opremljen 34” VA panelom sa WQHD 21:9 rezolucijom za impresivno iskustvo gledanja u šasiji bez okvira sa tri strane koju možete naginjati i podešavati visinu po potrebi. Spremni da povećate vašu produktivnost uz USB-C sa napajanjem do 65W, 4 USB porta & HDMI, takođe nudi Picture by Picture MultiView za najsloženiji multitasking.

Široka QHD (WQHD) rezolucija

Sa rezolucijom od 3440 x 1440, Wide Quad HD (WQHD) nudi vrhunski kvalitet slike i oštre slike koje otkrivaju svaki detalj. Široki omjer 21:9 savršen je za gledanje filmova u ekspanzivnom formatu ili za uranjanje u najnoviju igru, plus nudi više prostora kada je vrijeme za rad. Prava 8-bitna boja pruža široku paletu boja za živopisne slike koje izgledaju prirodno.

AOC U34V5C/BK LCD monitor
AOC U34V5C/BK LCD monitor

VA Panel

VA paneli (vertikalno poravnanje) prikazuju dublju crnu boju i visok kontrast za izuzetno žive i svetle slike.

100Hz Refresh Rate

Opremite se dvostruko većom brzinom kadrova u odnosu na druge monitore i recite zbogom mucanju slike i mutnom kretanju. Sa brzinom osvježavanja od 100 Hz svaki kadar se prikazuje oštro i glatko, tako da možete precizno postaviti svoje snimke i cijeniti utrke velike brzine u svoj njihovoj slavi.

AOC U34V5C/BK LCD monitor
AOC U34V5C/BK LCD monitor

USB-C

Pojednostavite povezivanje samo jednim kablom. USB-C veza pruža DisplayPort alternativni način rada za prijenos video signala visoke rezolucije s prijenosnog računala na monitor dok se istovremeno puni baterija prijenosnog računala sa monitora uz USB napajanje. Uz to, USB 3.1 osigurava munjevit prijenos podataka, tako da se čak i prijenos 4K filma može obaviti za manje od jedne minute.

Snaga 65W

USB-C je tehnologija u usponu koja omogućava brz prijenos podataka, signal prikaza i isporuku energije za punjenje vaših uređaja dok radite. Preko jednog tankog kabla, AOC USB-C tehnologija napaja do 65W, puni konvencionalne uređaje male/visoke snage (kao što su miš ili tastatura), pametne telefone i laptopove.

AOC U34V5C/BK LCD monitor
AOC U34V5C/BK LCD monitor

USB Hub

Ugrađena USB čvorišta u AOC monitore donose lakoću upotrebe i praktičnost vašem stolu. Bočno postavljeni portovi su lako dostupni bez gledanja u njih; negiranje izgubljenog vremena tražeći pozadinu kućišta računara kako bi pronašli slobodan USB port.

HDMI

HDMI (High-Definition Multimedia Interface) je podržan od strane trenutnih igraćih konzola, trenutnih GPU-a, set-top box uređaja, koji podržavaju HDCP sistem zaštite digitalnog sadržaja. HDMI 1.3-1.4b verzije podržavaju brzinu osvježavanja do 144 Hz pri 1080p i 75 Hz pri 1440p, dok HDMI 2.0-2.0b verzije podržavaju 240Hz@1080p, 144Hz@1440p i 60 Hz@2160p (4K).

AOC U34V5C/BK LCD monitor
AOC U34V5C/BK LCD monitor

Display Port

DisplayPort nudi ultra-brz digitalni audio i video prenos bez gubitka kvaliteta ili kašnjenja u unosu. Brzo i jednostavno povežite niz uređaja na svoj ekran, uključujući računar, laptop, media player, konzolu za igre i još mnogo toga. Savršen je za profesionalce kao i za najzahtjevnije kućne korisnike.

Zvučnici

Ugrađeni zvučnici olakšavaju druženje sa porodicom, prijateljima i kolegama. Za filmove, muziku, igre i još mnogo toga, uživat ćete u kvalitetnom zvuku bez muke povezivanja vanjskih zvučnika.

AOC U34V5C/BK LCD monitor
AOC U34V5C/BK LCD monitor

Slika po sliku (PbP)

Slika po sliku je funkcija koja vam omogućava da istovremeno koristite više izvora (npr. sa vašeg laptopa i desktop računara) i prikazujete ih na istom ekranu. Njegov nadzorni pregled vam daje veću kontrolu i povećava vašu efikasnost i tokom strimovanja, rada i igranja.

Freesync

Tehnologija AMD FreeSync osigurava da su frekvencije osvježavanja GPU-a i monitora sinhronizirane, što pruža glatko iskustvo igranja bez suza. Cijenit ćete malo kašnjenje ulaza ako tražite najkvalitetnije vizuale u igrama s brzim tempom.

AOC U34V5C/BK LCD monitor
AOC U34V5C/BK LCD monitor

Postolje podesivo po visini

Podignite ili spustite ekran tako da odgovara visini i preferencijama svakog pojedinca. Stalak koji se lako podešava osigurava sate udobnosti.

Dizajn bez okvira

Osim što izgledaju moderno i atraktivno, dizajni bez okvira omogućavaju besprijekorne postavke za više monitora. Vaš kursor/prozori više neće biti izgubljeni u mračnom ponoru okvira, kada su mnogi displeji postavljeni jedan pored drugog.

AOC U34V5C/BK LCD monitor
AOC U34V5C/BK LCD monitor

Bez treperenja

AOC tehnologija bez treperenja koristi DC (Direct Current) panel pozadinskog osvetljenja, smanjujući nivoe treperenja svetla. Sa apsolutno minimalnim naprezanjem očiju i umorom, slobodno uživajte u dugim, intenzivnim igrama u udobnosti!

Low Blue Light

AOC Lowblue Light vas štiti od štetnog plavog svjetla za koje se pokazalo da tokom dugih sesija uzrokuje naprezanje očiju, glavobolje i poremećaje spavanja. Naša funkcija Lowblue Light smanjuje štetne talasne dužine koje se emituju bez žrtvovanja kompozicije boja, oslobađajući iskustvo od brige o oštećenju očiju.

AOC U34V5C/BK LCD monitor
AOC U34V5C/BK LCD monitor

Vesa Mount

AOC-ovi Ergo Base stalci donose svestranost, čvrstinu i jednostavnost upotrebe u jednom pakovanju. Ali da li i dalje želite da koristite svoj zidni nosač ili podešavanje za više monitora pomoću nosača za sto? VESA nosači vam donose najveću fleksibilnost. Okrenuti naopako, u okretnom načinu, jedan na drugi, pričvrstite svoj monitor gdje god želite pomoću nosača i postolja treće strane zahvaljujući opciji VESA montaže.


Zakonska garancija: 24 mjeseca/i

Zagarantovana sva prava i obaveze sadržane u Zakonu o zaštiti potrošača


Specifikacije

Displej

Dijagonala monitora

86,4 cm (34")

Rezolucije ekrana

3440 x 1440 piksela

Tip visoke definicije (HD)

UltraWide Quad HD

Izvorni odnos širina/visina

21:9

Tehnologija ekrana

LCD

Tip ekrana

VA

Tip pozadinskog osvetljenja

W-LED

Ekrani na dodir

Osvetljenje ekrana (tipično)

300 cd/m²

Vreme odziva

4 ms

Nereflektujući ekran

Oblik ekrana

Ravni

Odnos kontrasta (tipski)

4000:1

Odnos kontrasta (dinamički)

20000000:1

Maksimalna učestalost osvežavanja

100 Hz

Ugao gledanja, horizontalno

178°

Ugao gledanja, vertikalno

178°

Broj boja koje se mogu prikazati na monitoru

16,7 miliona boja

Rastojanje između piksela iste boje

0,23175 x 0,23175 mm

Gustina piksela

109 ppi

Dijagonala ekrana

86,4 cm

Tvrdoća površine

6H

sRGB pokrivenost (tipično)

115%

NTSC pokrivenost (tipično)

100%

Adobe RGB pokrivenost

98%

Performanse

NVIDIA G-SYNC

AMD FreeSync

Tehnologija slabog plavog svetla Low Blue Light

Multimediji

Ugrađeni zvučnici

Ugrađena kamera

Broj zvučnika

2

RMS snaga

10 W

Dizajni

Pozicioniranje na tržištu

Gaming

Boja proizvoda

Crno

Boja prednjeg okvira

Crno

Portovi i interfejsi

Ugrađeno USB čvorište

Verzija USB čvorišta

3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)

Tip uzvodnog USB porta

USB tipa C

Broj uzvodnih portova

1

Broj uzvodnih USB Tip-C portova

1

Broj nizvodnih portova USB tip-A

4

USB tip C kao alternativa za DisplayPort

USB napajanje

USB električno snabdevanje do

65 W

HDMI

Broj HDMI portova

1

HDMI verzija

2.0

Broj DisplayPortova

1

Verzija DisplayPorta

1.2

Izlaz za slušalice

Izlazi za slušalice

1

Mogućnost povezivanja slušalica

3,5 mm

HDCP

HDCP verzija

2.0

Ergonomija

VESA montaža

VESA standard za montažu interfejsa

100 x 100 mm

Rupe za zaključavanje kablom

Vrste proreza za kablovsko zaključavanje

Kensington

Podešavanje visine

Podešavanje visine

13 cm

Pivot

Okretanje

Ugao iskošenja

-3,5 - 21,5°

Slika u slici

Podešavanje nagiba

Menadžment potrošnje

Potrošnja energije

60 W

Potrošnja energije (standbz)

0,5 W

Potrošnja energije (isključen)

0,3 W

Ulazni napon naizmenične struje

100 - 240 V

Ulazna frekvencija naizmenične struje

50/65 Hz

Sadržaj pakovanja

Kablovi uključeni

HDMI, USB tip-C na USB tip-C

Dužina HDMI kabla

1,5 m

Težina i dimenzije

Širina (sa postoljem)

817,5 mm

Dubina (sa postoljem)

250 mm

Visina (sa postoljem)

534,5 mm

Težina (sa postoljem)

9,14 kg

Širina (bez stalka)

817,5 mm

Dužina (bez stalka)

55,3 mm

Visina (bez stalka)

370,7 mm

Težina (bez stalka)

6,56 kg

Podaci o pakovanju

Širina paketa

481 mm

Dubina paketa

1070 mm

Visina paketa

162 mm

Težina paketa

11,7 kg

Dužina USB kabla

1,8 m

Ostale karakteristike

DCI-P3 gama boja

91%

Funkcija „Slika po slika” (PbP)

ARTIKLI SLIČNE CIJENE
 
Dell S2722DGM Dell S2722DGM
  • Veličina ekrana 27 inča
  • Refresh rate 165Hz

306.1 €

MSI G321CQP E2 MSI G321CQP E2
  • Veličina ekrana 32 inča

306.1 €

ASUS VG279QM ASUS VG279QM
  • Vrsta panela IPS panel
  • Veličina ekrana 27 inča

309.0 €

LG 27UP650P-W LG 27UP650P-W
  • Vrsta panela IPS panel
  • Veličina ekrana 27 inča
  • Rezolucija 4K UltraHD

318.1 €

Dell U2424H Dell U2424H
  • Vrsta panela IPS panel
  • Veličina ekrana 24 inča

318.1 €

Lenovo 62CFGAT1EU Lenovo 62CFGAT1EU
  • Vrsta panela IPS panel
  • Veličina ekrana 24 inča

318.1 €

 
POPULARNI ARTIKLI
 
Xiaomi Mi Desktop Monitor 27" Xiaomi Mi Desktop Monitor 27"
  • Veličina ekrana 27 inča

249.00 219.0 €

ASUS VG249Q3A ASUS VG249Q3A
  • Vrsta panela IPS panel
  • Veličina ekrana 24 inča

199.00 179.0 €

ASUS VA24EHF ASUS VA24EHF
  • Veličina ekrana 24 inča
  • Refresh rate 100Hz

111.3 €

MSI G272CQP MSI G272CQP
  • Veličina ekrana 27 inča

232.9 €

ASUS VG249Q ASUS VG249Q
  • Vrsta panela IPS panel
  • Veličina ekrana 24 inča

209.00 179.0 €

LG 24GQ50F-B (CRNA) LG 24GQ50F-B (CRNA)
  • Veličina ekrana 24 inča
  • Refresh rate 165Hz

158.4 €

 
Zašto da odaberete nas ?
  • Multicom preporuka Dragana Đokić

    " Zadovoljna. <3 Ljubazni, odgovaraju na svaki upit. Kupila sam Lenovo Vibe K 5 i super je. (: "

    Dragana Đokić
    Izvor: Facebook
  • Multicom preporuka Luka Šćepanović

    " Sigurno u top 5 najprofesionalnijih firmi kod nas. Pocevsi od sajta pa do ponude, kvaliteta proizvoda itd. Osoblje daleko najljubaznije! Uvjek maksimalno prijatni i spremni da izadju u susret i da vam... "

    Luka Šćepanović
    Izvor: Facebook
  • Multicom preporuka Amanda Beširević

    " 🥰 brza poruzbina,brza dostava, cijena u odnosu na kvalitet vise nego fer. Hvala ! "

    Amanda Beširević
    Izvor: Facebook
16 GODINA
PRIJATELJSKOG ODNOSA
DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU
PLAĆANJE PO PRIJEMU
100% SIGURNO ONLINE PLAĆANJE