Philips 24M1N3200ZA LCD monitor

0 ocjena - Napišite recenziju
Maloprodajna cijena (MP): 198 €
Popust za jednokratno plaćanje: -15%
Cijena za jednokratno plaćanje
167.70 €
online NARUČIVANJE
   Dodaj u korpu    Kupi odmah
Poručite telefonom
  • Pozovite broj
  • 19933
  • Pročitajte šifru
  • 104667
BESPLATNA DOSTAVA

ZA SVE GRADOVE U CRNOJ GORI

KLIKNITE OVDJE
36 RATA
5.31
MULTICOM Finansiranje

Kupovina na 6-36 rata bez učešća i kamate

24
MJESECA
MULTICOM GARANCIJA

Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača

NAČIN DOSTAVE
KLIKNITE NA SLIKU ISPOD ZA VIŠE INFORMACIJA O TOM NAČINU DOSTAVE
Redovna dostava
BESPLATNA
Rok za poručivanje:
Bilo kada
Prosječno vrijeme dostave:
1-3 radna dana
Gradovi:
Svi gradovi
Način plaćanja:
Pri preuzimanju ili online
Express dostava
3
Rok za poručivanje:
Do 13h
Prosječno vrijeme dostave:
1-2 sata
Gradovi:
Podgorica
Način plaćanja:
Gotovinom ili karticom pri preuzimanju ili karticom online
Lično preuzimanje
Lokacije naših poslovnica možete pogledati klikom ovdje
Poslovnica Podgorica:
Rok za poručivanje: do 19h
Preuzmite nakon 20 minuta
Poslovnica Nikšić:
Rok za poručivanje: do 12h
Preuzmite od 18h do 20h
DOSTAVA ISTOG DANA
5
Rok za poručivanje:
Do 12h
Prosječno vrijeme dostave:
Istog dana
Gradovi:
Nikšić, Danilovgrad, Cetinje, Tivat, Kotor, Budva, Bar, Ulcinj, HN
Način plaćanja:
Pri preuzimanju ili online
KAKO KUPITI NA RATE ?
KLIKNITE NA SLIKU ISPOD ZA VIŠE INFORMACIJA O TOM NAČINU PLAĆANJA
MULTICOM FINANSIRANJE
BEZ UČEŠĆA | BEZ KAMATE | BEZ ODLASKA U BANKU
6 RATA
27.95
12 RATA
14.67
24 RATE
7.65
36 RATA
5.31

Uslovi: Svi kreditno sposobni zaposleni i penzioneri. Važi za sve gradove

Procedura: Vršimo online provjeru kreditne sposobnosti. Nakon dobijanja pozitivnog odgovora kupcu izdajemo dokumentaciju koju ovjerava u firmi gdje radi ili u Fondu PIO ako je penzioner. Sa ovjerenom dokumentacijom opremu preuzimate odmah ili Vam je dostavljamo na kućnu adresu.

Kliknite ovdje za chat, pozovite nas na 19933 ili posaljite poruku na Viber kako bi dobili više informacija

Addiko instant kredit
BEZ UČEŠĆA | DO 60 MJESEČNIH RATA

Uslovi: Svi kreditno sposobni zaposleni . Važi za sve gradove

Procedura: Vršimo online provjeru kreditne sposobnosti. Nakon dobijanja pozitivnog odgovora kupcu izdajemo dokumentaciju koju ovjerava u firmi gdje radi. Ovjerena dokumentacija se predaje u bilo koju Addiko ekspozituru gdje se potpisuje ugovor a nakon toga opremu preuzimate u našim poslovnicama ili Vam je dostavljamo na kućnu adresu.

Kliknite ovdje za chat, pozovite nas na 19933 ili posaljite poruku na Viber kako bi dobili više informacija

SINDIKATI FIRMI
3 RATE
58.7
6 RATA
30.47
12 RATA
16.49

Uslovi: Zaposleni u firmama sa kojima imamo ugovor za kupovinu na rate. Spisak firmi možete pogledati klikom na ovaj link

Procedura: Iz računovodstva firme uzimate potvrdu za kupovinu na rate a zatim je zajedno sa ličnom kartom i čekom/listingom od zadnje plate donosite u našu poslovnicu, potpisujete račun i preuzimate robu

PENZIONERI PUTEM FONDA PIO
3 RATE
58.7
6 RATA
30.47
12 RATA
16.49

Uslovi: Penzioneri do 70 godina starosti iz Podgorice, Nikšića, Danilovgrada i Cetinja

Procedura: Iz naše poslovnice uzimate izjavu koju ovjeravate u fondu PIO a zatim je zajedno sa ličnom kartom i čekom/listingom od zadnje penzije vraćate u našu poslovnicu, potpisujete račun i ugovor o prodaji i preuzimate robu

PLATNE KARTICE
NLB Banka
NLB Kartice
6 RATA
27.95
12 RATA
14.67
24 RATE
7.65
CKB banka
Shop&Go
6 RATA
28.96
12 RATA
14.81
CKB banka
LaRata
12 rata
15.3
Hipotekarna banka
Premium
6 RATA
29.29
12 RATA
15.44

Napomena: Podržavamo plaćanje na rate i karticama ostalih banaka. Kontaktirajte nas putem chat opcije za više detalja

Uslovi: Svi kupci koji posjeduju neku od navedenih kartica

Procedura: Vršimo naplatu u našoj poslovnici i odmah preuzimate robu a mjesečne rate se odbijaju od sledećih plata u skladu sa ugovorom koji imate sa bankom

Opis

PHILIPS Evnia Gaming IPS Monitor 24M1N3200ZA, Dijagonala: 23.8" (60,5 cm), Rezolucija: 1920 x 1080 piksela Full HD, FreeSync Premium, Učestalost osvježavanja: 165Hz, Vreme odziva: 1 ms, Video izlazi: HDMI*2 / DP, Pivot / Swivel, Ugrađeni zvučnici: 2x3W, Tip ekrana: IPS - 24M1N3200ZA/00

PHILIPS Evnia Gaming Monitor

Ovaj Philips monitor za igranje je idealan sveobuhvatan ekran za intenzivne PC igre. Brza brzina osvježavanja od 165 Hz i vrijeme odziva od 1 ms pružaju glatku igru. Uključuje vizuelno impresivan displej tankog okvira i Ultra Wide-Color. Pogledajte sve pogodnosti

Philips 24M1N3200ZA LCD monitor

IZDVAJAMO:

Philips 24M1N3200ZA LCD monitor

Certificiran NVIDIA® G-SYNC® kompatibilan za glatko i brzo igranje igara

Kada igrate intenzivne igre sa velikom brzinom osvježavanja, može se pojaviti trganje ekrana bez optimalne sinhronizacije grafike. Ovaj Philips ekran je sertifikovan kao kompatibilan sa NVIDIA® G-SYNC®, smanjuje cepanje ekrana i sinhronizuje brzinu osvežavanja vašeg monitora sa izlazom vaše grafičke kartice za lakše iskustvo igranja. Scene se pojavljuju odmah, objekti izgledaju oštrije, a igra je glatka, što vam daje zadivljujuće vizuelno iskustvo i ozbiljnu konkurentsku prednost.

Philips 24M1N3200ZA LCD monitor

AMD FreeSync™ Premium; bez trganja, bez prekida, tečno igranje

Igranje ne bi trebalo da bude izbor između isprekidanog igranja ili slomljenih okvira. AMD FreeSync™ Premium oprema ozbiljnim igračima tečnim iskustvom igranja bez suza uz vrhunske performanse. Nema kompromisa, igra pouzdano uz visoku stopu osvježavanja, nisku kompenzaciju frekvencije kadrova i malo kašnjenje.

Philips 24M1N3200ZA LCD monitor

Brzina osvježavanja od 165 Hz za ultra glatke, briljantne slike

Igrate intenzivne, takmičarske igre. Zahtevate prikaz sa ultra glatkim slikama bez zaostajanja. Ovaj Philips ekran ponovo iscrtava sliku na ekranu do 165 puta u sekundi, efektivno brže od standardnog ekrana. Niža brzina kadrova može učiniti da neprijatelji skaču s mjesta na mjesto na ekranu, što ih čini teškim za pogoditi mete. Sa brzinom kadrova od 165 Hz, dobijate one kritično nedostajuće slike na ekranu koje prikazuju kretanje neprijatelja u ultra glatkim pokretima tako da ih možete lako ciljati. Sa ultra malim kašnjenjem ulaza i bez kidanja ekrana, ovaj Philips ekran je vaš savršeni partner za igranje

Philips 24M1N3200ZA LCD monitor

Brz odziv od 1 ms (MPRT) za oštre slike i glatku igru

MPRT (vrijeme odziva na filmsku sliku) je intuitivniji način da se opiše vrijeme odziva, koje se direktno odnosi na trajanje između gledanja mutnog šuma i čistih, oštrih slika. Philipsov monitor za igre sa 1 ms MPRT efikasno eliminiše razmazivanje i zamućenje pokreta i pruža oštrije i preciznije vizualne slike kako biste poboljšali vaše iskustvo igranja. Najbolji izbor za igranje uzbudljivih igara osjetljivih na trzanje.

Philips 24M1N3200ZA LCD monitor

Nisko kašnjenje ulaza smanjuje vremensko kašnjenje između uređaja za praćenje

Kašnjenje unosa je vrijeme koje protekne između izvođenja radnje sa povezanim uređajima i prikazivanja rezultata na ekranu. Nisko kašnjenje unosa smanjuje vremensko kašnjenje između unosa naredbe sa vaših uređaja za praćenje, uvelike poboljšavajući igru ​​na video igricama osjetljivim na trzanje, što je posebno važno za igranje brzih, takmičarskih igara.

Philips 24M1N3200ZA LCD monitor

SmartImage način igre optimiziran za igrače

Novi Philips ekran za igre ima ekran za brzi pristup fino podešen za igrače, nudeći vam više opcija. "FPS" način rada (Snimanje iz prve osobe) poboljšava tamne teme u igrama, omogućavajući vam da vidite skrivene objekte u tamnim područjima. "Trke" mod prilagođava prikaz najbržim vremenom odziva i visokom bojom, zajedno sa podešavanjima slike. "RTS" režim (Strategija u realnom vremenu) ima poseban režim SmartFrame koji omogućava isticanje određene oblasti i omogućava podešavanje veličine i slike. Gamer 1 i Gamer 2 vam omogućavaju da sačuvate lične prilagođene postavke zasnovane na različitim igrama, obezbeđujući najbolje performanse.

Philips 24M1N3200ZA LCD monitor

Ugrađeni stereo zvučnici za multimediju

Par visokokvalitetnih stereo zvučnika ugrađenih u uređaj za prikaz. Mogu biti vidljivo pucanje sprijeda, ili nevidljivo paljenje prema dolje, gore, stražnje paljenje itd. ovisno o modelu i dizajnu.

Philips 24M1N3200ZA LCD monitor

LowBlue način rada i bez treperenja lak za gledanje

Naš LowBlue Mode i tehnologija bez treperenja razvijeni su kako bi smanjili naprezanje očiju i umor često uzrokovane dugim satima ispred monitora.

Philips 24M1N3200ZA LCD monitor

SmartErgoBase omogućava ergonomska podešavanja prilagođena korisniku

SmartErgoBase je baza monitora koja pruža ergonomski komfor ekrana i omogućava upravljanje kablovima. Baza se može okretati, naginjati i rotirati pod različitim uglovima kako bi se osigurala maksimalna udobnost. Stalak podesivo po visini garantuje optimalan nivo gledanja, smanjujući fizičke napore tokom dugog radnog dana, dok upravljanje kablovima smanjuje nered u kablovima i održava radni prostor urednim i profesionalnim.

Philips 24M1N3200ZA LCD monitor

Ultra Wide-Color širi raspon boja za živopisnu sliku

Ultra Wide-Color tehnologija pruža širi spektar boja za sjajniju sliku. Ultra Wide-Color širi "gamu boja" proizvodi zelenije prirodnog izgleda, živopisnije crvene i dublji plave. Oživite medijsku zabavu, slike, pa čak i produktivnost uz živopisne boje tehnologije Ultra Wide-Color.

Philips 24M1N3200ZA LCD monitor

IPS LED tehnologija širokog prikaza za tačnost slike i boja

IPS ekrani koriste naprednu tehnologiju koja vam daje izuzetno široke uglove gledanja od 178/178 stepeni, što omogućava pregled ekrana iz gotovo bilo kojeg ugla. Za razliku od standardnih TN panela, IPS ekrani vam daju izuzetno oštre slike sa živim bojama, što ih čini idealnim ne samo za fotografije, filmove i pregledavanje weba, već i za profesionalne aplikacije koje zahtijevaju tačnost boja i dosljednu svjetlinu u svakom trenutku.

Philips 24M1N3200ZA LCD monitor

16:9 Full HD ekran za oštre, detaljne slike

Kvalitet slike je bitan. Obični ekrani pružaju kvalitet, ali očekujete više. Ovaj ekran ima poboljšanu Full HD rezoluciju od 1920 x 1080. Uz Full HD za oštre detalje uparene s velikom svjetlinom, nevjerovatnim kontrastom i realističnim bojama, očekujte stvarnu sliku.



Zakonska garancija: 24 mjeseca/i

Zagarantovana sva prava i obaveze sadržane u Zakonu o zaštiti potrošača



Više detalja o artiklu mozete pronaći na web stranici proizvođača na ovoj adresi


Specifikacije

Displej

Dijagonala monitora 60,5 cm (23.8")
Rezolucije ekrana 1920 x 1080 piksela
Tip visoke definicije (HD) Full HD
Izvorni odnos širina/visina 16:9
Tehnologija ekrana LED
Tip ekrana IPS
Tip pozadinskog osvetljenja W-LED
Ekrani na dodir
Osvetljenje ekrana (tipično) 250 cd/m²
Vreme odziva 4 ms
Površina ekrana Mat
Nereflektujući ekran
Oblik ekrana Ravni
Odnos širina/visina 16:9
Odnos kontrasta (tipski) 1100:1
Marketinški naziv dinamičkog odnosa kontrasta Mega Infinity DCR
Maksimalna učestalost osvežavanja 165 Hz
Ugao gledanja, horizontalno 178°
Ugao gledanja, vertikalno 178°
Broj boja koje se mogu prikazati na monitoru 16,7 miliona boja
Vreme odziva (brzo) 1 ms
Rastojanje između piksela iste boje 0,2745 x 0,2745 mm
Gustina piksela 92,56 ppi
Horizontalni frekventni opseg 30 - 200 kHz
Vertikalni frekventni opseg 48 - 165 Hz
Vidljiva veličina, horizontalno 52,7 cm
Vidljiva veličina, vertikalno 29,6 cm
Dijagonala ekrana 60,5 cm
DDC/CI
Nivo zamagljivanja 25%
Tvrdoća površine 3H
Prostor RGB boja sRGB
sRGB pokrivenost (tipično) 123,9%
NTSC pokrivenost (tipično) 106%
Adobe RGB pokrivenost 90,4%
s-RGB displej

Performanse

NVIDIA G-SYNC
AMD FreeSync
AMD FreeSinc tip FreeSync Premium
Sinhronizacija komponentnog video signala Separate sync
Tehnologija bez treperenja
Tehnologija slabog plavog svetla Low Blue Light
Nisko kašnjenje unosa
Kompatibilni operativni sistemi Mac OS X Windows 10 / 8.1 / 8 / 7

Multimediji

Ugrađeni zvučnici
Ugrađena kamera
Broj zvučnika 2
RMS snaga 6 W

Dizajni

Pozicioniranje na tržištu Gaming
Boja proizvoda Crno
Boje nogara Crno
Sertifikacija CB, CE Mark, FCC Class B, ICES-003, CU-EAC, EAEU RoHS, TUV/ISO9241-307, TUV-BAUART

Portovi i interfejsi

Ugrađeno USB čvorište
HDMI
Broj HDMI portova 2
HDMI verzija 2.0
Broj DisplayPortova 1
Verzija DisplayPorta 1.2
Audio izlaz
HDCP
HDCP verzija 2.2

Ergonomija

VESA montaža
VESA standard za montažu interfejsa 100 x 100 mm
Rupe za zaključavanje kablom
Vrste proreza za kablovsko zaključavanje Kensington
Podešavanje visine
Podešavanje visine 13 cm
Pivot
Ugao kružnog kretanja -90 - 90°
Okretanje
Raspon ugla rotacije -45 - 45°
Ugao iskošenja -5 - 20°
OSD ekran
OSD jezici Uprošćeni kineski, Tradicionalni kineski, Češki, Nemački, Holandski, Engleski, Španski, Finski, Francuski, Grčki, Mađarski, Italijanski, Japanski, Korejski, Poljski, Portugalski, Ruski, Švedski, Turski, Ukrajinski
Broj jezika menija na ekranu 21
Plug and Play (podrška za automatsko prepoznavanje uređaja)
LED indikatori Rad, Pripravnost

Menadžment potrošnje

Klasa energetske efikasnosti (SDR) E
Klasa energetske efikasnosti (HDR) Nedostupni
Potrošnja energije (SDR) na 1.000 sati 21 kWh
Potrošnja energije 23,8 W
Potrošnja energije (standbz) 0,5 W
Potrošnja energije (isključen) 0,3 W
Ulazni napon naizmenične struje 100 - 240 V
Ulazna frekvencija naizmenične struje 50 - 60 Hz
Tip napajanja Spoljašnji
Skala energetske efikasnosti A do G

Radni uslovi

Raspon radne temperature (T-T) 0 - 40 °C
Dozvoljeni raspon temperatura za skladištenje -20 - 60 °C
Radni opseg vlažnosti 20 - 80%
Dozvoljena nadmorska visina 0 - 3658 m
Dozvoljena nadmorska visina - Isključeno 3658 - 12192 m

Sadržaj pakovanja

Uključeno postolje
Kablovi uključeni HDMI, DisplayPort, AC
Uputstvo

Težina i dimenzije

Širina (sa postoljem) 540 mm
Dubina (sa postoljem) 213 mm
Visina (sa postoljem) 513 mm
Težina (sa postoljem) 3,78 kg
Širina (bez stalka) 540 mm
Dužina (bez stalka) 43 mm
Visina (bez stalka) 321 mm
Težina (bez stalka) 2,4 kg

Podaci o pakovanju

Širina paketa 600 mm
Dubina paketa 164 mm
Visina paketa 526 mm
Težina paketa 5,73 kg

Održivost

Usklađenost sa održivošću
Sertifikati o održivosti RoHS
Ne sadrži Živa, PVC/BFR

Ostale karakteristike

Vrsta spoljne završne obrade Sa teksturom
Poboljšanje slike SmartImage game
Materijal pakovanja se reciklira 100%
Odobrenja regulatornih tela CB; CE Mark; FCC Class B; ICES-003; CU-EAC; EAEU RoHS; TUV/ISO9241-307; TUV-BAUART
Režim EasyRead
LowBlue mode
Klasa energetske efikasnosti (stara) F
Prosečno vreme između dva kvara 50000 č
ARTIKLI SLIČNE CIJENE
 
ASUS VG249Q1R ASUS VG249Q1R
  • Vrsta panela IPS panel
  • Veličina ekrana 24 inča
  • Refresh rate 144hz

166.4 €

LG 24GQ50F-B LG 24GQ50F-B
  • Veličina ekrana 24 inča
  • Refresh rate 165Hz

166.4 €

HP 2D9K0E9 HP 2D9K0E9
  • Vrsta panela IPS panel
  • Veličina ekrana 24 inča

166.4 €

ASUS VG249Q1R ASUS VG249Q1R

169.0 €

HP 34Y22E9 HP 34Y22E9
  • Vrsta panela IPS panel
  • Veličina ekrana 24 inča

171.7 €

LG 24GQ50F-B LG 24GQ50F-B
  • Veličina ekrana 24 inča
  • Refresh rate 165Hz

171.7 €

 
POPULARNI ARTIKLI
 
MSI G272CQP MSI G272CQP
  • Veličina ekrana 27 inča

232.9 €

ASUS 90LM05S1-B01E70 ASUS 90LM05S1-B01E70
  • Vrsta panela IPS panel
  • Veličina ekrana 27 inča
  • Refresh rate 144hz

246.20 219.0 €

LG 24GQ50F-B (CRNA) LG 24GQ50F-B (CRNA)
  • Veličina ekrana 24 inča
  • Refresh rate 165Hz

158.4 €

ASUS VG249Q ASUS VG249Q
  • Vrsta panela IPS panel
  • Veličina ekrana 24 inča

209.00 179.0 €

BenQ  EX240N BenQ EX240N
  • Veličina ekrana 24 inča

199.00 154.0 €

ASUS VG249Q3A ASUS VG249Q3A
  • Vrsta panela IPS panel
  • Veličina ekrana 24 inča

199.00 179.0 €

 
Zašto da odaberete nas ?
  • Multicom preporuka Nebojša Orlandić

    " Vrlo profesionalan odnos sa kupcima, tacnost za svaku pohvalu, sve u svemu prepopucujem svima koji zele da budu ispostovani maksimalno. "

    Nebojša Orlandić
    Izvor: Facebook
  • Multicom preporuka Srdjan Grujic

    " Veoma ljubazni, precizni, znaju svoj posao. Povoljne cijene i dobra ponuda. Topla preporuka! "

    Srdjan Grujic
    Izvor: Facebook
  • Multicom preporuka Mirko Stojadinovic

    " Ljubaznost , kvalitet, brzina i profesionalnist. Kupio sam klimu poslije dva sata bilo je sve zavrseno i postavljeno. Hvala "

    Mirko Stojadinovic
    Izvor: Facebook
16 GODINA
PRIJATELJSKOG ODNOSA
DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU
PLAĆANJE PO PRIJEMU
100% SIGURNO ONLINE PLAĆANJE