Maono A04E Mikrofon

0 ocjena - Napišite recenziju
Artikal trenutno nije dostupan.
Za više informacija kliknite na chat ili pozovite Call centar na broju 19933
BESPLATNA DOSTAVA

ZA SVE GRADOVE U CRNOJ GORI

KLIKNITE OVDJE
12 RATA
5.69
MULTICOM Finansiranje

Kupovina na 6-36 rata bez učešća i kamate

MULTICOM GARANCIJA

Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača

NAČIN DOSTAVE
KAKO KUPITI NA RATE ?
Opis

MAONO A04E mikrofon sa postoljem - Visokokvalitetni kardioidni mikrofon - Podesivo postolje - Boja: Crna - Tip mikrofona: Kardioid - ENC funkcija - Kompatibilnost: Windows, Apple Mac, iOS, Android - 6972237681748

MAONO A04E mikrofon sa postoljem

Maono A04E je visokokvalitetni kardioidni mikrofon sa podesivim postoljem koje se može pričvrstiti na ivicu stola. Nudi fantastičan kvalitet zvuka, omogućavajući vam da snimate podcaste, vodite streamove, video konferencije i još mnogo toga. Funkcija ENC dodatno smanjuje vanjsku buku kako bi osigurala jasan i oštar zvuk za vašu publiku. Uz priloženi kabl sa izmjenjivim utikačima, mikrofon se može spojiti i na računar ili laptop i na telefon, proširujući vaše mogućnosti i čineći korištenje uređaja još praktičnijim. Međutim, prednosti tu ne prestaju.

Maono A04E Mikrofon

IZDVAJAMO:

Maono A04E Mikrofon

Odličan kvalitet zvuka

Maono A04E nudi odličan kvalitet zvuka koji će privući pažnju vaše publike. Bilo da snimate podcaste, strimujete ili učestvujete u video konferencijama, ovaj mikrofon pruža izuzetnu jasnoću i kvalitet zvuka.

Maono A04E Mikrofon

Ugrađeni audio interfejs i zvučna kartica

Mikrofon A04E ima ugrađeni audio interfejs i zvučnu karticu, omogućavajući jednostavno povezivanje sa računarom, laptopom ili telefonom. To znači da ne morate brinuti o složenim konfiguracijama ili dodatnim uređajima – samo se priključite i počnite snimati.

Maono A04E Mikrofon

Softver za efekte reverbiranja

Uz uključen softver za efekte reverb, imate kontrolu nad zvukom vaših snimaka. Možete dodati dubinu i dimenziju svojim materijalima kako biste dodatno zadovoljili svoju publiku. Ovaj alat vam omogućava da s lakoćom kreirate profesionalne zvučne efekte.

Maono A04E Mikrofon

Izdržljiva konstrukcija

Maono A04E je dizajniran za izdržljivost. Napravljen od metala, ovaj mikrofon ne samo da izgleda elegantno, već je i izuzetno robustan, osiguravajući dug životni vijek uređaja.

Maono A04E Mikrofon

Ekološki prihvatljiva ambalaža

U nastojanju da bude ekološki osviještena, ambalaža za komplet Maono A04E je dizajnirana da svede na minimum upotrebu plastike, smanjujući plastični otpad za približno 90%. Papir koji se koristi za pakovanje se 100% može reciklirati, što ga čini ekološki prihvatljivim izborom.

Maono A04E Mikrofon

Vision Link

Maono Link je intuitivan i jednostavan za korištenje softver koji obezbjeđuje proizvođač kompleta Maono A04E kako bi korisnicima pružio potpunu kontrolu nad mikrofonom. Uz Maono Link, možete podesiti pojačanje mikrofona, smanjiti ambijentalnu buku i dodati efekte reverb da biste prilagodili zvuk svojim individualnim preferencijama.


U kutiji:

Mikrofon


Shock Mount


Pop filter


Uputstvo za upotrebu


USB-C na USB-C/USB-A kabl


Nosač


Zakačka za nosač


Spužva za mikrofon

Maono A04E Mikrofon


Zagarantovana sva prava i obaveze sadržane u Zakonu o zaštiti potrošača

Specifikacije

Model

A04E

Boja

Crna

Tip

Kardioid

Kompatibilnost

Windows, Apple Mac, iOS, Android

ENC

Da

ARTIKLI SLIČNE CIJENE
 
 
POPULARNI ARTIKLI
 
 
Zašto da odaberete nas ?
  • Multicom preporuka Vesna Ivanović

    " Sve sto objavljujete na stranici je upravo onako kako ga reklamirate. Kontaktirala sam ANU iz Niksica,u vezi baterije za "Vivax" telefon,njena profesionalnost i ljubaznost su na zavidnom nivou,pa sam ... "

    Vesna Ivanović
    Izvor: Facebook
  • Multicom preporuka Zoran Ubu Rakočević

    " Profesionalni i brzi. Bolje nisam sreo :-) Uz preporuku da, kad neko vec kupi komp kod vas, instalirate operativni sistem gratis. "

    Zoran Ubu Rakočević
    Izvor: Facebook
  • Multicom preporuka Мишо Савовић

    " Preporuka I od mene. Toliko inovativan sajt. Ljubazni zaposleni. Od meraka da kupimo bas kod njih. :) "

    Мишо Савовић
    Izvor: Facebook
16 GODINA
PRIJATELJSKOG ODNOSA
DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU
PLAĆANJE PO PRIJEMU
100% SIGURNO ONLINE PLAĆANJE