EcoFlow Dual Feul Smart Generator Power stanica

0 ocjena - Napišite recenziju
Artikal trenutno nije dostupan.
Za više informacija kliknite na chat ili pozovite Call centar na broju 19933
BESPLATNA DOSTAVA

ZA SVE GRADOVE U CRNOJ GORI

KLIKNITE OVDJE
36 RATA
50.64
MULTICOM Finansiranje

Kupovina na 6-36 rata bez učešća i kamate

MULTICOM GARANCIJA

Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača

NAČIN DOSTAVE
KAKO KUPITI NA RATE ?
Opis

EcoFlow Smart Generator(Dual Fuel) Inverter generator - Frekvencija:  60Hz - Napon:  230V - Snaga:  1600W (1700W vrh) LPG - 1800W (1900 vrh) Plin (ZDG200-EU)

 

 

 

 

EcoFlow Smart Generator, Duel-Fuel rješenje! Uz podršku za dvostruko gorivo, ovaj generator je pametniji, efikasniji i intuitivniji od ostalih. Bilo da koristite propan ili plin, možete vjerovati EcoFlow generatorima koji će održavati vaše uređaje uključenim tokom dužih nestanka struje.

 

Povežite se sa vašim DELTA Pro ili Max Integrirajte Smart Generator sa vašim DELTA Pro ili Maxom za punjenje tokom dužih nestanka struje. Smart Generator je dio EcoFlow ekosistema, što znači da ga možete podesiti da automatski puni vaše DELTA Pro/Max ili Power Kitove kada padnu na određeni nivo. Uz veću efikasnost punjenja, možete se osloniti na Smart Generator da bi vaši uređaji bili uključeni.

 

Dva izvora goriva, više izbora Sa LPG (propanom) ili gasom, imate dva izvora energije za veću efikasnost, lakšu upotrebu i manje emisije. Smart Generator ima snagu od 1600W-1800W i rezervoar za benzin od 4L, koji proizvodi 5,4kWh u benzinu ili čak 20kWh sa TNG-om. To vam daje sate do 12,5 sati rada samo sa TNG.

 

Ostanite napajani čak i dok punite Dok punite baterije, i dalje možete koristiti AC utičnice za istovremeno napajanje drugih bitnih AC uređaja. Ako su i vaši AC i DC portovi u upotrebi, on će inteligentno odrediti prioritet vašeg napajanja naizmjeničnom strujom kako biste ostali napajani bez obzira na sve.

 

Praćenje i kontrola u realnom vremenu Pametnim generatorom je lako upravljati i nadgledati ga iz daljine pomoću aplikacije EcoFlow. Povežite se putem Bluetooth-a ili WiFi-a da biste postavili nivo baterije za automatsko pokretanje, kontrolirali nivoe DC izlaza, daljinsko pokretanje ili zaustavljanje jedinice i uključili Eco način rada. Takođe možete dobiti kompletan paket nadzora i upozorenja i koristiti ugrađeni LCD ekran za sve svoje vitalne podatke.

 

Sigurnost na prvom mjestu Pametni generator vas obavještava s detektorom ugljičnog monoksida, upozorenjem o gorivu, upozorenjem za motorno ulje, temperaturnom zaštitom, izbjegavanjem preopterećenja i još mnogo toga. Svi su jasno vidljivi sa indikatorima na jedinici i svi (osim upozorenja o gorivu) mogu pokrenuti automatsko isključivanje kako bi bili sigurni vi i vaše baterije.

 

Dvostruko gorivo nikada nije bilo ovako jednostavno Odaberite benzin ili propan (LPG) za napajanje i punjenje vaših osnovnih stvari. Sa TNG-om, učinili smo to lakšim nego ikad. Uključite u ulaz za TNG bez potrebe za zavrtanjem. Nakon postavljanja, možete koristiti generator neprimjetno bez mijenjanja načina rada, a zatim ga uključiti za nekoliko sekundi pomoću tipke za električni start. Prešli smo i dalje, sa ugrađenim regulatorom pritiska, lakše je nositi svoju jedinicu.

 

Jednostavno održavanje i smanjenje buke Sa prostranim bočnim vratima za održavanje, možete održavati svoju jedinicu na poslu. A sa ugrađenim prigušivačem buke, emitira samo 56-67 db sa udaljenosti od 7 metara.

 

Nadogradite svoju prenosnu elektranu s EcoFlow Smart Generatorom i više nikada ne brinite o nestancima struje. Sa podrškom za dvostruko gorivo, nadzorom i kontrolom u realnom vremenu, te sigurnosnim funkcijama, ovaj generator je vrhunsko rješenje za rezervno napajanje. Pa zašto čekati? Nabavite svoj EcoFlow Smart Generator danas i ponesite svoju snagu gdje god da krenete!



Zagarantovana sva prava i obaveze sadržane u Zakonu o zaštiti potrošača


Više detalja o artiklu mozete pronaći na web stranici proizvođača na ovoj adresi


Specifikacije

Performanse

Naznačena snaga 1800 W
Nominalni napon 230 V
Nazivna frekvencija 50 Hz
Deklarisana struja 32 A
Neprekidno vreme rada pri maksimalnoj snazi pri nazivnom naponu 3,5 č
Maksimalna snaga 1900 W
Kapacitet rezervoara za gorivo 4 L
Vrste goriva Tečni naftni gas (TNG), Benzin
Broj taktova motora 4
Sistem paljenja Ručno/elektronski
Broj utikača 1 AC izlaza
Nivo buke 67 dB
Vrsta hlađenja Vazdušni
Broj taktova 4
Broj cilindara 1

Dizajni

Kapacitet rezervoara za ulje 0,38 L
Točkovi klizači
Ručka/e za nošenje
Boja proizvoda Crno

Karakteristike

Inverter tehnologija

Težina i dimenzije

Širina 300 mm
Dubina 597 mm
Visina 475 mm
Težina 30,5 kg

Sadržaj pakovanja

Levak
Ključ za svećicu
ARTIKLI SLIČNE CIJENE
 
EcoFlow RIVER 2 Max EcoFlow RIVER 2 Max

695.50 599.0 €

EcoFlow RIVER 2 Pro EcoFlow RIVER 2 Pro

907.50 699.0 €

 
POPULARNI ARTIKLI
 
EcoFlow RIVER 2 Max EcoFlow RIVER 2 Max

695.50 599.0 €

EcoFlow RIVER 2 EcoFlow RIVER 2

355.70 299.0 €

EcoFlow RIVER 2 Pro EcoFlow RIVER 2 Pro

907.50 699.0 €

 
Zašto da odaberete nas ?
  • Multicom preporuka Luka Šćepanović

    " Sigurno u top 5 najprofesionalnijih firmi kod nas. Pocevsi od sajta pa do ponude, kvaliteta proizvoda itd. Osoblje daleko najljubaznije! Uvjek maksimalno prijatni i spremni da izadju u susret i da vam... "

    Luka Šćepanović
    Izvor: Facebook
  • Multicom preporuka Güntekin Noyan

    " That was my first e-shopping experience here in Montenegro. They are super fast, super replying and customer-friendly. They kept their promise of delivery as agreed even in these hard quarantine days.... "

    Güntekin Noyan
    Izvor: Facebook
  • Multicom preporuka Vesna Ivanović

    " Sve sto objavljujete na stranici je upravo onako kako ga reklamirate. Kontaktirala sam ANU iz Niksica,u vezi baterije za "Vivax" telefon,njena profesionalnost i ljubaznost su na zavidnom nivou,pa sam ... "

    Vesna Ivanović
    Izvor: Facebook
16 GODINA
PRIJATELJSKOG ODNOSA
DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU
PLAĆANJE PO PRIJEMU
100% SIGURNO ONLINE PLAĆANJE