PetKit Pura X Artikal

0 ocjena - Napišite recenziju
Artikal trenutno nije dostupan.
Za više informacija kliknite na chat ili pozovite Call centar na broju 19933
BESPLATNA DOSTAVA

ZA SVE GRADOVE U CRNOJ GORI

KLIKNITE OVDJE
36 RATA
20.55
MULTICOM Finansiranje

Kupovina na 6-36 rata bez učešća i kamate

MULTICOM GARANCIJA

Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača

NAČIN DOSTAVE
KAKO KUPITI NA RATE ?
Opis

PetKit Pura X inteligentna samočisteća kutija za mačke

 

 

Inteligentna, samočisteća kutija za otpatke od PetKit nezaobilazan je uređaj za svakog vlasnika mačke. Opremljen posebno dizajniranim filterom - dobro radi s raznim vrstama prljavštine. Jednostavan je za upotrebu i siguran za vašeg ljubimca. Automatski eliminiše neprijatan miris i zahvaljujući pričvršćenoj prostirci možete izbjeći razlijevanje smeća. Također možete upravljati kutijom za otpatke pomoću namjenske aplikacije. Uređaj se napaja posebnim adapterom, tako da ne morate brinuti o zamjeni baterija.

 

 

Samoposlužni za odvajanje čiste stelje od izmeta

Zaboravite na glomazno i ​​dugotrajno čišćenje kutije za otpatke. Princip rada uređaja je izuzetno jednostavan. Uz pomoć filtera odvaja leglo još pogodno za upotrebu od prljavštine koja se zatim usmjerava u posebnu vreću. Sve što treba da uradite je da ga s vremena na vreme bacite! Pura X sadrži oko 5 litara legla, tako da ga ne morate previše često mijenjati. Biljna, glinena i bentonitna stelja će najbolje funkcionirati zbog načina na koji se stelja vezuje za otpad. Proizvođač preporučuje korištenje Everclean ispirajućeg legla za mačke od PetKit-a. 

 

 

Reci zbogom lošem mirisu

Uređaj ima ugrađen poseban modul, koji je odgovoran za automatsko otklanjanje neugodnog mirisa. Zahvaljujući ovom modulu, Pura X spreja preparat za pročišćavanje odmah nakon što se vaša mačka pobrine za svoje potrebe. Tako da ne morate da brinete o mirisu koji dolazi iz kutije za otpatke ili o proliferaciji bakterija.

 

 

Zaboravite na prosutu smeću

Razbacana legla oko kutije za otpatke čest je problem za vlasnike mačaka. Uz PetKit, ne morate brinuti o tome - meka prostirka koju ćete pronaći u kompletu skuplja smeće i sprječava da ga vaš ljubimac širi po cijeloj kući. Prijatan je i na dodir za šape vaše mačke. Postavljate ga ispod prednjih nogu jedinice, što sprečava njegovo pomeranje i drži ga na mestu sve vreme.

 

 

Jednostavan rad sa LED ekranom i namenskom aplikacijom

Kutija za otpatke opremljena je lako čitljivim LED ekranom i dugmadima za jednostavno rukovanje. Također možete dodati uređaj u aplikaciju PetKit i kontrolirati ga daljinski - čak i kada ste daleko od kuće, kao što je na odmoru. Uključite i isključite Pura X, pregledajte statistiku i primajte obavijesti u stvarnom vremenu o tome koliko često vaša mačka koristi kutiju za otpatke, pa čak i o njenoj težini.

 

 

Za sigurnost vašeg ljubimca

Možete pustiti svoju mačku da koristi Pura X bez brige. Uređaj je opremljen sigurnosnim sistemom koji koristi 12 senzora visoke preciznosti. Senzori pokreta detektuju prisustvo vašeg ljubimca u realnom vremenu kako bi osigurali da u miru obavljaju svoje potrebe. Između ostalog, ovaj napredni sistem je odgovoran za ravnomjernu distribuciju topline, štiteći vas i vašeg ljubimca od opekotina.

 

 

Prilagođeno vama i vašoj mački

Pura X ima moderan, ali praktičan dizajn. Ulaz u sanduk je dizajniran tako da ga vaša mačka može koristiti slobodno i udobno. Kontejner za otpad se lako uklanja kako bi se vreća za prljavštinu odložila i zamijenila je novom. Mačke vole da drijemaju na neuobičajenim mjestima - tako da je gornji dio jedinice ravan kako bi i vaš ljubimac mogao spavati na njemu.

 



Zagarantovana sva prava i obaveze sadržane u Zakonu o zaštiti potrošača

Specifikacije

 

Brand PetKit
Vanjske dimenzije 532x504x646mm
Ulazne dimenzije 310x200mm
Veza 2.4GHz WiFi + Bluetooth
Kapacitet kutije za otpad 7l
Preporučena količina legla 5l
Materijal ABS
Pogodan za Mačke
Snaga 12V, 24W

 

ARTIKLI SLIČNE CIJENE
 
 
POPULARNI ARTIKLI
 
 
Zašto da odaberete nas ?
  • Multicom preporuka Vladimir Cerovic

    " Vrhunski izbor opreme po povoljnim cijenama, uz kvalitetnu uslugu. Sve preporuke. "

    Vladimir Cerovic
    Izvor: Facebook
  • Multicom preporuka Мишо Савовић

    " Preporuka I od mene. Toliko inovativan sajt. Ljubazni zaposleni. Od meraka da kupimo bas kod njih. :) "

    Мишо Савовић
    Izvor: Facebook
  • Multicom preporuka Vesna Ivanović

    " Sve sto objavljujete na stranici je upravo onako kako ga reklamirate. Kontaktirala sam ANU iz Niksica,u vezi baterije za "Vivax" telefon,njena profesionalnost i ljubaznost su na zavidnom nivou,pa sam ... "

    Vesna Ivanović
    Izvor: Facebook
16 GODINA
PRIJATELJSKOG ODNOSA
DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU
PLAĆANJE PO PRIJEMU
100% SIGURNO ONLINE PLAĆANJE