Petoneer PBL010 pametna igracka

0 ocjena - Napišite recenziju
Artikal trenutno nije dostupan.
Za više informacija kliknite na chat ili pozovite Call centar na broju 19933
BESPLATNA DOSTAVA

ZA SVE GRADOVE U CRNOJ GORI

KLIKNITE OVDJE
6 RATA
3.67
MULTICOM Finansiranje

Kupovina na 6-36 rata bez učešća i kamate

MULTICOM GARANCIJA

Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača

NAČIN DOSTAVE
KAKO KUPITI NA RATE ?
Opis

Petoneer Smart Play lopta za kućne ljubimce PBL010

 

 

Pametna igračka za vašeg ljubimca

Petoneer Smartball je moderna zabava za vašeg ljubimca. Opremanje lopte motorom, crvenim svjetlom i spremnikom za mačju travu jamči stalno interesovanje vaše mačke. Igračka se može jednostavno puniti putem mikro USB-a, a snažna baterija od 320 mAh garantira dugo vrijeme rada. Lopta također ima napredni mikročip, koji je odgovoran za stalnu promjenu smjera njenog kretanja, stimulirajući vašeg ljubimca na aktivnost i pružajući mu odličnu zabavu.

 

Jednostavan za korištenje

Lopta je opremljena nevjerovatno preciznim senzorom pokreta. Zahvaljujući tome, sve što treba da uradite je da ga protresete da biste ga uključili ili isključili. To čini njegov rad neverovatno jednostavnim i brzim. Samo protresite igračku, stavite je na pod i gledajte kako vaša mačka juri za njom, zabavljajući se u tom procesu.

 

Način uštede energije i dugo vrijeme rada

Specijalni mikroprocesor stavlja igračku u stanje pripravnosti nakon 5 minuta neaktivnosti. Ovo, u kombinaciji sa snažnom baterijom, garantuje dugo vreme rada. Dostiže do 5 sati. To je odlična zabava za vašu mačku! Svetleći indikator vas obaveštava o statusu baterije.

 

Inteligentna zabava

Obrađujući informacije o svom okruženju, Smartball može prilagoditi svoju brzinu i kretanje prostoru u kojem se nalazi. Također može automatski napraviti nagle promjene smjera kada otkrije prepreku. Lopta će se spontano zaustaviti i kretati, otkotrljati se pravo ili okrenuti - mogućnosti su gotovo beskrajne. Ovo će povećati uključenost vašeg ljubimca u igru.

 

Petoneer PBL010 pametna igracka

 

Mirisni i vizuelni stimulansi

Ugrađeno, oku ugodno LED svjetlo je mnogo sigurnije od standardnih laserskih igračaka. Omogućava vam da vrlo brzo privučete pažnju vašeg ljubimca i potaknete ga na aktivnost. Tu iznenađenjima nije kraj! Ugrađeni spremnik za mačju metvu omogućava vam da stavite malu količinu mačje metvice u lopticu kako biste još više zainteresirali vašeg ljubimca. Smartball utiče na mačji nos i vid!

 

Pažljivo osmišljen dizajn

Dizajn proizvoda kombinuje zanimljiv stil i funkcionalnost. Uređaj je opremljen Micro USB ulazom za punjenje, skrivenim dugmetom koje sprečava slučajno isključivanje igračke, kao i DC motorom koji, uprkos svojoj maloj veličini, obezbeđuje visoke performanse. Lopta je također izuzetno slatka - uzorak mačje šape ne ostavlja nikakvu sumnju kome je namijenjena!



Zagarantovana sva prava i obaveze sadržane u Zakonu o zaštiti potrošača

Specifikacije

 

Model PBL010
Prečnik 71 mm
Težina 94 g
Baterija LiPo 320 mAh
Radno vrijeme Oko 5 sati
Interface Micro USB
ARTIKLI SLIČNE CIJENE
 
Kong Cozie Kong Cozie

19.0 €

Cheerble C0821 wicked mouse Cheerble C0821 wicked mouse

35.0 €

Rojeco RWJ-09 Rojeco RWJ-09

35.0 €

 
POPULARNI ARTIKLI
 
Cheerble Wickedbone Cheerble Wickedbone

79.2 €

Rojeco RWJ-09 Rojeco RWJ-09

35.0 €

Cheerble C0222 Cheerble C0222

39.0 €

Cheerble Ice Cream (plava) Cheerble Ice Cream (plava)

36.1 €

Kong Cozie Kong Cozie

19.0 €

 
Zašto da odaberete nas ?
  • Multicom preporuka Vuk Marko Kapisoda

    " Ljubazni, predusretljivi i sto je najbitnije pruzaju vrlo kvalitetno i realno savetovanje. Kompjuter je dosao sa vec postavljenim softverima prema mojim potrebama. Njihov izbor softvera je bio kao moj... "

    Vuk Marko Kapisoda
    Izvor: Facebook
  • Multicom preporuka Bilja Manigoda

    " Nasa omiljena radnja u gradu! kod njih ne razmisljas da li je nesto u garanciji ili nije, jer maksimalno ispostuju kupca uvijek! Sve preporuke! "

    Bilja Manigoda
    Izvor: Facebook
  • Multicom preporuka Luka Šćepanović

    " Sigurno u top 5 najprofesionalnijih firmi kod nas. Pocevsi od sajta pa do ponude, kvaliteta proizvoda itd. Osoblje daleko najljubaznije! Uvjek maksimalno prijatni i spremni da izadju u susret i da vam... "

    Luka Šćepanović
    Izvor: Facebook
16 GODINA
PRIJATELJSKOG ODNOSA
DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU
PLAĆANJE PO PRIJEMU
100% SIGURNO ONLINE PLAĆANJE