VAŠ SMO NOVI AUTORIZOVANI APPLE PRODAVAC

Pogledajte kompletnu ponudu

Premium spoj

Birajte premium AEG tehnologiju koja prepoznaje Vaše želje i isporučuje savršene ukuse SVAKI PUT, uz 5 godina garancije i po ODLIČNIM cijenama.

Vizija i filozofija dizajna Petera Behrensa postavila je čvrste temelje, na kojima se više od 130 godina gradi imperija premijum kvaliteta kućnih uređaja bijele tehnike. Konstantne inovacije daju vrhunski osjećaj majstorstva u kuvanju, čuvanju hrane, pranju posuđa i održavanju rublja.

 

Sam početak kreće u Berlinu davne 1883. godine i od tada kreativni tok inovacija samo ide naprijed, prkosi prosječnim očekivanjima i izaziva sve granice. AEG ima misiju da korisniku pokaže da kućni aparati služe da olakšaju svakodnevne kućne poslove efikasno i praktično

 

Premium dizajn svakog uređaja pokreće najnovija tehnologija inspirisana realnim potrebama. Uz AEG mašinu za pranje i sušenje za samo 60 minuta i operite i osušite odjeću, i već sledećeg minuta ona je spremna za nošenje.  Na pločama za kuvanje podešavajte temperaturu pokretom i gledajte kako se magija dešava, dok se rad nape sam prilagođava temperaturi ploče. Frižider će odmrznuti i zamrznuti hranu brzinom kojom Vi želite, a potom će se sam vratiti u normalan režim rada - i još mnogo funkcija koje će Vas impresionirati. 

 

Pored stalnih inovacija pokretačka snaga se ogleda i u prijateljskom odnosu prema životnoj sredini, pa je svaki uređaj ekološki održiv i energetski efikasan. 

 

UPOZNAJTE:

 


16 GODINA
PRIJATELJSKOG ODNOSA
DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU
PLAĆANJE PO PRIJEMU
100% SIGURNO ONLINE PLAĆANJE