Prihvati izazov

Popularna Redmi Note porodica je potpuno sprema za nove izazove! Da li ste i Vi?

U našoj ponudi možete pronaći nove modele Xioami Redmi Note 11 serije impresivnih pervormansi i besprekornog trendi dizajna ravnih linija, po odličnim cijenama!


UPOZNAJTE:

 

 

 

Xiaomi Redmi Note 11 - Dugoočekivani nastavak poznate i najprodavanije Xiaomi Redmi Note serije donosi nadograđeni sistem kamera, brže punjenje, bolji ekran i noviji čipset za besprekorni korisničko iskustvo srednjeg cjenovnog ranga.

 
 
 

KUPI OVDJE


 
 

Xiaomi Redmi Note 11 Pro pametni telefon je stigao da Vas osvoji svojim nevjerovatnim sistemom kamera, impresivnim ekranom i ultra brzim punjenjem.

Dizajn ravnog okvira krije snažni procesor sa LiquidCool tehnologijom hlađenja, uz turbo punjenje od 67W sa ogromnom baterijom od 5000mAh - pa možemo sa sigurnošću reći da je Redmi Note serija jača nego ikada. Dostupan je u 4G i 5G verziji odmah u našim poslovnicama i na našem portalu.

 
 
 

KUPI OVDJE


 
 

Xiaomi Redmi Note 11 Pro Plus 5G pametni telefon vrhunskog spoja naprednih komponenti!

 

Da je svaki minut je bitan pokazuje HyperCharge brzo punjenje od 120W gdje kompletno puni bateriju za nevjerovatnih 15 minuta - i to posebnu bateriju poboljšane strukture za maksimalnu izdržljivost. Uz LiquidCool tehnologiju hlađenja svaka komponente će efikasno obavljati zadatu komandu, dok uživate u sadržaju na AMOLED ekranu uz odziv od 120Hz kreiranom kroz sistem trostruke kamere od 108MP. A kako bi sve bilo po idealnoj mjeri pobrinuće se JBL dvostruki stereo zvučnici sa zvukom visoke rezolucije, smješetnim u kućištu savršene kombinacije elegantnog ravnog okvira sa staklenim tijelom.

 
 
 

KUPI OVDJE


 

16 GODINA
PRIJATELJSKOG ODNOSA
DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU
PLAĆANJE PO PRIJEMU
100% SIGURNO ONLINE PLAĆANJE