Smart 4K monitor 43"

Iskusi sve prednosti velikog ekrana od 43” u UHD rezoluciji!

 

Odaberi veće

 

Ovaj Do-it-all monitor koji ima 4K UHD ekran sa HDR tehnologijom i automatski prilagođenom osvjetljenošću će ti pružiti optimalno iskustvo šta god da radiš - posao, odmor ili igra. A tu je i lako povezivanje putem  Type-C ulaza za radno okruženje bez kablova i bez stresa.

 

Radi pametnije 

 

Završi sav posao - sa ili bez kompjutera! Sa funkcijama kao što su PC-on-Screentm  za Windows, povezivanje preko Apple Airplaytm za Apple uređaje, i direktno povezivanje sa tvojim mobilnim telefonom - ovaj multifunkcionalni monitor ti daje širok spektar opcija. PC-on-Screentm pruža mogućnost rada od kuće - na računaru koji se nalazi u školi ili kancelariji, dok Apple Airplaytm  bežično povezuje tvoj Apple uređaj a bežični DeX prenosi tvoj mali telefonski ekran na veliki UHD 43inčni monitor.

 

Uživaj više

 

Beskrajno i kvalitetno strimovanje. Opušti se i uživaj u omiljenom sadržaju uz već ugrađene aplikacije za zabavu (Netflix, YouTube, HBO..) za koje ti više ne treba računar niti bilo kakvo drugo povezivanje. A da sve bude još opuštenije, tu su daljinsko upravljanje, upravljanje glasom i ugrađeni zvučnici.

 


Popularni Samsung modeli:

 

 

 
 

 

KLIK ZA KOMPLETNU PONUDU

16 GODINA
PRIJATELJSKOG ODNOSA
DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU
PLAĆANJE PO PRIJEMU
100% SIGURNO ONLINE PLAĆANJE