VAŠ SMO NOVI AUTORIZOVANI APPLE PRODAVAC

Pogledajte kompletnu ponudu

Masažer

Za sve one momente kada bi sve dali samo za jednu masažu #Xiaomi ima pravo rešenje!

Umirite napetost u mišičima, ublažite bolove i efikasno zagrijavajte svaki mišić na tijelu dok postižete duboku relaksaciju uz Xiaomi Massage Gun električni masažer - i to baš u svom domu !

 

Šta čini dobar pištolj za masažu ? Amplituda, frekvencija i sila su ključ dobrog masažera koji može pomoći u ublažavanju bolova u mišićima koji se javljaju nakon vježbanja i poboljšanju atletskih performansi. Xiaomi Massage Gun može pružiti performanse visokog nivoa, zajedno sa inteligentnom kontrolom snage, kako bi vam pružio stabilnu duboku masažu tkiva.

 

Motor bez četkica velike brzine i velikog obrtnog momenta može generisati maksimalnu silu od 570 mN i frekvenciju do 3.200 o/min, što može pomoći ovom masažeru da dosegne mišićno tkivo do 10 mm. Inteligentna kontrola snage pruža stabilnu izlaznu snagu, dok na osnovu povratnih informacija stvara idealan pritisak za svaki dio tijela.

 

Tih, lagan i lako prenosiv neće umoriti Vaše ruke u toku korišćenja zahvaljujući ručki od meke gume koja apsorbuje talase u toku rada. Trajanje baterije sa jednim punjenjem je i do mjesec dana ili čak 30 puta lagodne upotrebe.

 

 
 
SAZNAJ VIŠE

 


16 GODINA
PRIJATELJSKOG ODNOSA
DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU
PLAĆANJE PO PRIJEMU
100% SIGURNO ONLINE PLAĆANJE