DJI Osmo Action 4 Adventure Combo akciona kamera

0 ocjena - Napišite recenziju
Maloprodajna cijena (MP): 744 €
Popust za jednokratno plaćanje: -15%
Cijena za jednokratno plaćanje
630.20 €
online NARUČIVANJE
   Dodaj u korpu    Kupi odmah
Poručite telefonom
  • Pozovite broj
  • 19933
  • Pročitajte šifru
  • 120490
BESPLATNA DOSTAVA

ZA SVE GRADOVE U CRNOJ GORI

KLIKNITE OVDJE
36 RATA
19.96
MULTICOM Finansiranje

Kupovina na 6-36 rata bez učešća i kamate

24
MJESECA
MULTICOM GARANCIJA

Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača

NAČIN DOSTAVE
KLIKNITE NA SLIKU ISPOD ZA VIŠE INFORMACIJA O TOM NAČINU DOSTAVE
Redovna dostava
BESPLATNA
Rok za poručivanje:
Bilo kada
Prosječno vrijeme dostave:
1-3 radna dana
Gradovi:
Svi gradovi
Način plaćanja:
Pri preuzimanju ili online
Express dostava
3
Rok za poručivanje:
Do 13h
Prosječno vrijeme dostave:
1-2 sata
Gradovi:
Podgorica
Način plaćanja:
Gotovinom ili karticom pri preuzimanju ili karticom online
Lično preuzimanje
Lokacije naših poslovnica možete pogledati klikom ovdje
Poslovnica Podgorica:
Rok za poručivanje: bilo kada
Preuzmite u ponedeljak nakon 16h
Poslovnica Nikšić:
Rok za poručivanje: bilo kada
Preuzmite u ponedeljak od 18h do 21h
DOSTAVA ISTOG DANA
5
Rok za poručivanje:
Do 12h
Prosječno vrijeme dostave:
Istog dana
Gradovi:
Nikšić, Danilovgrad, Cetinje, Tivat, Kotor, Budva, Bar, Ulcinj, HN
Način plaćanja:
Pri preuzimanju ili online
KAKO KUPITI NA RATE ?
KLIKNITE NA SLIKU ISPOD ZA VIŠE INFORMACIJA O TOM NAČINU PLAĆANJA
MULTICOM FINANSIRANJE
BEZ UČEŠĆA | BEZ KAMATE | BEZ ODLASKA U BANKU
6 RATA
105.03
12 RATA
55.14
24 RATE
28.75
36 RATA
19.96

Uslovi: Svi kreditno sposobni zaposleni i penzioneri. Važi za sve gradove

Procedura: Vršimo online provjeru kreditne sposobnosti. Nakon dobijanja pozitivnog odgovora kupcu izdajemo dokumentaciju koju ovjerava u firmi gdje radi ili u Fondu PIO ako je penzioner. Sa ovjerenom dokumentacijom opremu preuzimate odmah ili Vam je dostavljamo na kućnu adresu.

Kliknite ovdje za chat, pozovite nas na 19933 ili posaljite poruku na Viber kako bi dobili više informacija

Addiko instant kredit
BEZ UČEŠĆA | DO 60 MJESEČNIH RATA
12 RATA
56.72
Ukupno:
680.64 €
24 RATE
29.41
Ukupno:
705.84 €

Uslovi: Svi kreditno sposobni zaposleni . Važi za sve gradove

Procedura: Vršimo online provjeru kreditne sposobnosti. Nakon dobijanja pozitivnog odgovora kupcu izdajemo dokumentaciju koju ovjerava u firmi gdje radi. Ovjerena dokumentacija se predaje u bilo koju Addiko ekspozituru gdje se potpisuje ugovor a nakon toga opremu preuzimate u našim poslovnicama ili Vam je dostavljamo na kućnu adresu.

Kliknite ovdje za chat, pozovite nas na 19933 ili posaljite poruku na Viber kako bi dobili više informacija

SINDIKATI FIRMI
3 RATE
220.57
6 RATA
114.49
12 RATA
61.97

Uslovi: Zaposleni u firmama sa kojima imamo ugovor za kupovinu na rate. Spisak firmi možete pogledati klikom na ovaj link

Procedura: Iz računovodstva firme uzimate potvrdu za kupovinu na rate a zatim je zajedno sa ličnom kartom i čekom/listingom od zadnje plate donosite u našu poslovnicu, potpisujete račun i preuzimate robu

PENZIONERI PUTEM FONDA PIO
3 RATE
220.57
6 RATA
114.49
12 RATA
61.97

Uslovi: Penzioneri do 70 godina starosti iz Podgorice, Nikšića, Danilovgrada i Cetinja

Procedura: Iz naše poslovnice uzimate izjavu koju ovjeravate u fondu PIO a zatim je zajedno sa ličnom kartom i čekom/listingom od zadnje penzije vraćate u našu poslovnicu, potpisujete račun i ugovor o prodaji i preuzimate robu

PLATNE KARTICE
NLB Banka
NLB Kartice
6 RATA
105.03
12 RATA
55.14
24 RATE
28.75
CKB banka
Shop&Go
6 RATA
108.85
12 RATA
55.67
24 RATE
29.41
CKB banka
LaRata
24 rate
29.54
Hipotekarna banka
Premium
6 RATA
110.07
12 RATA
58.03
24 RATE
29.51

Napomena: Podržavamo plaćanje na rate i karticama ostalih banaka. Kontaktirajte nas putem chat opcije za više detalja

Uslovi: Svi kupci koji posjeduju neku od navedenih kartica

Procedura: Vršimo naplatu u našoj poslovnici i odmah preuzimate robu a mjesečne rate se odbijaju od sledećih plata u skladu sa ugovorom koji imate sa bankom

Opis

DJI Osmo Action 4 Adventure Combo akciona kamera - 3 Batteries, 1.5m Extension rode, Multifunctional Battery Case (CP.OS.00000270.01) 1/1,3" CMOS senzor, široki 155° FOV - Prednji i zadnji ekran osetljiv na dodir u boji - Do UHD 4K120, 2.7K120, 1080p240 - Tehnologija brzog punjenja, upravljanje glasom

 

 

 

 

 

Snimite stabilne snimke visoke definicije u bukvalno bilo kom scenariju pomoću kombinacije Osmo Action 4 Camera Adventure Combo iz DJI-ja . Osmo Action 4 ima mnoge iste karakteristike kao i njegov prethodnik, kao što su dvostruki ekrani, RockSteady i HorizonSteady sistemi stabilizacije i vodootporno kućište kamere. Nešto veći senzor sa većim brojem MP, novi 10-bitni D-Log M režim boja i nadograđeni slot za microSD koji može da podrži veće veličine kartica čine poboljšani dizajn Action 4. Adventure Combo nadilazi standardnu ​​kombinaciju dodavanjem više baterija, multifunkcionalnog kućišta za baterije i produžetka za selfie.

 

 

DJI Osmo Action 4 Adventure Combo akciona kamera

 

 

Video visoke definicije sa širokim dinamičkim rasponom

 
Kamera ima senzor od 1/1,3" za snimanje do UHD 4K120 videa i snimanje iskustava sa dinamičnim, glatkim detaljima. Superširoko FOV od 155° osigurava da je sva radnja u kadru. 10-bitni D-Log M način rada u boji pruža vi sa više od milijardu boja i širim dinamičkim rasponom za živopisne snimke.
 
 

Kalibracija temperature boje

 
Senzor temperature boje Action 4 inteligentno prilagođava balans bijele i automatsku ekspoziciju za vrlo precizne boje, čak iu složenim svjetlosnim okruženjima kao što su ronjenje ili slobodno ronjenje duboko ispod površine. Sinhronizirajte s aplikacijom DJI Mimo za poboljšano prikazivanje detalja pod vodom.
 
 

RockSteady 3.0

 
Inteligentni algoritam stabilizacije eliminira podrhtavanje kamere u svim smjerovima kako bi osigurao da vaši visokoadrenalinski snimci brdskog biciklizma ili skijanja održavaju glatke pokrete. Podržava upotrebu tokom snimanja do 4K120, pružajući stabilnu i impresivnu perspektivu iz prvog lica.
 
 

HorizonSteady i HorizonBalancing

 
Ova funkcija pametne stabilizacije pomaže u uklanjanju podrhtavanja kamere u svim smjerovima, pa čak i horizontalno ispravlja nagib pod bilo kojim uglom u 2.7K60 videu. To znači da snimci mogu ostati vodoravno ravni, čak i kroz teške neravnine i rotacije od 360°. Osim toga, možete aktivirati HorizonBalancing, koji korigira nagib horizontalno unutar ±45° i podržava snimanje stabilnih 4K60 video zapisa.
 
 

Efikasne konfiguracije snimanja

 
Magnetni dizajn brzog otpuštanja Action 4 omogućava vam da lako promijenite stvari kada je to potrebno. Odvojite i prebacite se između različitih nosača i dodataka. Horizontalno-vertikalni zaštitni okvir omogućava vam da nativno snimate vertikalni video za platforme društvenih medija.
 
 

Komplet produžne šipke

 
Kao dio Adventure Combo-a, produžni štap pruža dugački nosač za vaš Action 4, koji se može protezati od 11,8" do 4,9' u dužinu, nudeći vam uglove štapa za selfije. Na dnu je navoj 1/4"-20 vertikalnog nosača koji vam omogućava da dodate dodatnu opremu ili da je montirate na drugu opremu.
 
 

Prilagođeni načini rada i dugme za brzo prebacivanje

 
Koristite funkcije kao što je SnapShot kako biste osigurali da nikada nećete propustiti trenutak. Sačuvajte često korišćena podešavanja u pet ugrađenih prečica za prebacivanje režima u hodu pomoću dugmeta za brzo prebacivanje ili glasovnih upita.
 
 

Glasovni upit i kontrola glasom

 
Intuitivna kontrola, čak i ako ne vidite ekrane. Kratko pritisnite dugme za brzo prebacivanje i kamera će glasom emitovati trenutni režim snimanja. Čak i ako je kamera postavljena na kacigu ili drugu teško vidljivu lokaciju, možete precizno odabrati željeni način rada i biti sigurni da nikada nećete propustiti trenutak koji želite snimiti. Možete čak dodati do pet skupova prilagođenih parametara na listu načina snimanja. Daljinski upravljajte kamerom samo svojim glasom. Idealan za scenarije u kojima su vaše ruke zauzete, Action 4 prepoznaje glasovne komande sa velikom stopom prepoznavanja, omogućavajući vam da ostanete zaključani u trenutku.
 
 

Dual Touchscreens

 
Prednji ekran od 1,4" pogodan je za bloganje i kadriranje selfija i podržava uobičajene funkcije kontrole dodirom. Nema više okretanja kamere radi podešavanja parametara, promjene načina rada ili reprodukcije videa. Kada se kamera prebacuje između horizontalne i vertikalne orijentacije, korisnik Ekrani na dodir su takođe dovoljno osetljivi da se njima lako rukuje mokrim rukama.
 
 

AI Selfie Stick uklanjanje

 
Koristite nadograđenu funkciju InvisiStick s aplikacijom DJI Mimo kako biste u potpunosti eliminirali selfie štap sa svojih snimaka kako biste održali POV kamere bez smetnji vaše opreme za montažu.
 
 

Wi-Fi prenos uživo

 
Prenosite uživo direktno sa svog Action 4 koristeći ugrađeni dvopojasni Wi-Fi ili pristupnu tačku vašeg telefona. Odaberite željenu platformu i rezoluciju da se povežete bilo gdje i snimite svoje snimke.
 
 

Ugrađeni audio interfejs

 
Tri ugrađena omnidirekciona mikrofona snimaju precizan i jasan zvuk. Skriveni mikrofon na dnu Action 4 potiskuje buku vjetra za vjetrovite ili brze scenarije. Povežite zasebno dostupan DJI mikrofon za prijenosno audio rješenje koje se lako montira sa razdaljinom prijenosa od 820'. Kamera se može povezati s drugim vanjskim mikrofonima pomoću opcionalnog USB-C do 3,5 mm kabela.
 
 

Vodootporan

 
Kućište kamere može biti potpuno potopljeno do 59', poboljšavajući vaše podvodne avanture bez potrebe za dodatnim priborom.
 
Dug vijek trajanja baterije, višenamjensko kućište za baterije
Neprekidno snimajte 2,6 sati sa baterijom velikog kapaciteta od 1770 mAh koja može raditi na temperaturama do -4°F. Tehnologija brzog punjenja omogućava vam da napunite bateriju za 80% za samo 18 minuta. Uključeno u Adventure Combo je višenamjensko kućište za baterije, koje pohranjuje tri Osmo 4 baterije i brzo ih puni istovremeno. Kućište se može napajati iz vanjskog izvora preko USB-C porta i djelovati kao power bank preko tog istog porta. Može čak pohraniti i dvije microSD kartice kako bi bile bezbedne i zaštićene.
 
 

Timecode Sync

 
Ugrađeni vremenski kod u Action 4 omogućava vam da lako sinhronizujete snimke u scenarijima snimanja sa više kamera.
 
 

LightCut Video Editor

 
Aplikacija LightCut za uređivanje videa temeljito je optimizirana za korištenje s Action 4. Može automatski odabrati klipove i inteligentno ih uskladiti s ekskluzivnim predlošcima za generiranje video uređivanja spremnih za dijeljenje. Podržava direktnu vezu sa Action 4 za brz i praktičan pregled snimaka. Nakon snimanja, jednostavno pustite AI da odabere vaše istaknute trenutke i generiše 4K HD video zapise. Birajte između brojnih zabavnih predložaka dizajniranih za brze snimke. Bilo da vozite bicikl, snoubording ili ronite, epske male izmjene su vam na dohvat ruke.
 
 
 

 

 


Zakonska garancija: 24 mjeseca/i

Zagarantovana sva prava i obaveze sadržane u Zakonu o zaštiti potrošača


Specifikacije

Senzor slike:

CMOS

Opis senzora slike:

1/1.3'' CMOS

Objektiv:

FOV: 155° Otvor blende: f/2.8 Fokus: 0.4 m do ∞"

Dijagonala ekrana:

1.4"

Rezolucija ekrana:

320 x 320

Opis ekrana:

Prednji ekran: 1.4'', 323 ppi, 320 x 320px Zadnji ekran: 2.25'', 326 ppi, 360 x 640px Ostetljenje prednjeg/zadnjeg ekrana: 750+-50 cd/m²

Podržane rezolucije snimanja:

• Standardni mod: ○ 4K (4:3): 3840 x 2880@24/25/30/48/50/60fps ○ 4K (16:9): 3840 x 2160@100/120fps ○ 4K (16:9): 3840 x 2160@24/25/30/48/50/60fps ○ 2.7K (4:3): 2688 x 2016@24/25/30/48/50/60fps ○ 2.7K (16:9): 2688 x 1512@100/120fps ○ 2.7K (16:9): 2688 x 1512@24/25/30/48/50/60fps ○ 1080p (16:9): 1920 x 1080@100/120/200/240fps ○ 1080p (16:9): 1920 x 1080@24/25/30/48/50/60fps • Slow Motion mod ○ 4K: 4x (120fps) ○ 2.7K: 4x (120fps) ○ 1080p: 8x (240fps), 4x (120fps) • Hyperlapse mod ○ 4K/2.7K/1080p: Auto/x2/x5/x10/x15/x30 • Timelapse ○ 4K/2.7K/1080p@30fps ○ Intervali: 0.5/1/2/3/4/5/6/8/10/15/20/25/30/40 s ○ Trajanje: 5/10/20/30 mins, 1/2/3/5 sati

Podržane rezolucije fotografija:

3648 x 2736

Digitalni zoom:

2x

Wi-Fi:

Da

Bluetooth:

Da

Interfejs:

USB-C

Ugrađen mikrofon:

3-kanalni

Skladištenje podataka:

microSD kartica (Do 512GB)

Ostale karakteristike:

Vodootpornost do 18m bez vodootporne maske/60m sa vodootornom maskom

Tip baterije:

Li-Polymer

Kapacitet baterije:

1770 mAh

Dimenzije:

70.5 x 44.2 x 32.8 mm

Masa:

145 g

Boja:

Crna

Sadržaj pakovanja:

1 x DJI Osmo Action 4 kamera 3 x DJI Osmo Action Extreme baterija 1 x DJI Osmo Action zaštitni ram 1 x DJI Osmo Action Quick-release adapter 1 x DJI Osmo Action Quick-release adapter (Mini) 1 x DJI Osmo Action Curved baza 2 x DJI Osmo Locking šraf 1 x USB-C PD kabl 1 x DJI Osmo Action Multifunkcionalna kutijica za baterije 1 x DJI Osmo 1.5m produžni držač 1 x DJI Osmo Action objektiv hood 1 x DJI Osmo Action Anti-slip pad 1 x DJI logo stiker

ARTIKLI SLIČNE CIJENE
 
 
POPULARNI ARTIKLI
 
 
Zašto da odaberete nas ?
  • Multicom preporuka Deniza Dervović

    " Dostava u rekordnom roku (opština Rožaje); ljubazni operateri; kupljeni uređaj odličan (mobilni telefon). Sve pohvale i preporuke! "

    Deniza Dervović
    Izvor: Facebook
  • Multicom preporuka Мишо Савовић

    " Preporuka I od mene. Toliko inovativan sajt. Ljubazni zaposleni. Od meraka da kupimo bas kod njih. :) "

    Мишо Савовић
    Izvor: Facebook
  • Multicom preporuka Srdjan Grujic

    " Veoma ljubazni, precizni, znaju svoj posao. Povoljne cijene i dobra ponuda. Topla preporuka! "

    Srdjan Grujic
    Izvor: Facebook
16 GODINA
PRIJATELJSKOG ODNOSA
DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU
PLAĆANJE PO PRIJEMU
100% SIGURNO ONLINE PLAĆANJE