Elegoo Mars 4 Max 6K 3D stampaci

0 ocjena - Napišite recenziju
Artikal trenutno nije dostupan.
Za više informacija kliknite na chat ili pozovite Call centar na broju 19933
BESPLATNA DOSTAVA

ZA SVE GRADOVE U CRNOJ GORI

KLIKNITE OVDJE
36 RATA
15.6
MULTICOM Finansiranje

Kupovina na 6-36 rata bez učešća i kamate

MULTICOM GARANCIJA

Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača

NAČIN DOSTAVE
KAKO KUPITI NA RATE ?
Opis

Elegoo Mars 4 Max 6k 3D Stampač, Tehnologija: MSLA 3D Stereo litografija, Brzina stampe: do 30-70 mm/h, Debljina sloja: 0.01-0.2 mm, USB povezivanje, 3.5 inčni ekran osetljiv na dodir, Izvor svjetlosti: UV integrirano svjetlo (talasna dužina 405nm), Težina: 7,5 kg - 50.101.010.300   

Elegoo Mars 4 Max 6K

Elegoo Mars 4 Max 6K 3D stampaci

【9,1-inčni 6K Mono LCD】ELEGOO MARS 4 Max ima monohromatski LCD ekran od 9,1 inča sa rezolucijom od 5760x3600 i XY rezolucijom od 34um, i brzinom štampanja do 70mm/H. Kaljeno staklo 9H tvrdoće sa odličnim prijenosom svjetlosti štiti LCD ekran od ogrebotina.


【COB+ Refraktivni izvor svjetlosti】MARS 4 Max usvaja COB+ izvor loma svjetlosti kako bi osigurao da emitirani snop talasne dužine od 405 nm bude vertikalniji i ravnomjerniji na cijelom LCD ekranu nakon prelamanja. Uparen sa potpunim algoritmom anti-aliasinga u sivim tonovima za pravljenje štampanih modela sa finijim i realističnijim detaljima i glatkijom površinom.


【Veliki volumen izrade】Veliki volumen izrade od 195,84x122,4x150 mm (7,71x4,81x5,9 inča) pruža vam kreativniji prostor za štampanje velikog modela ili štampanje više delova u serijama, čime se povećava vaša produktivnost.


【Efikasno rasipanje topline】 Dizajn sistema hlađenja s dvostrukim ventilatorom, jedan za ulaz zraka, a drugi za izlaz zraka, ima bržu cirkulaciju zraka i veću efikasnost odvođenja topline, što produžava vijek trajanja 3D štampača.


【Softver Voxeldance Tango】Ima 3 načina štampanja: statički i dinamički (uključujući glatki i brzi režim). U dinamičkom režimu, kada je poprečni presek štampanog modela mali, brzina podizanja štampe je veća da bi se poboljšala efikasnost štampanja; naprotiv, brzina štampanja će se usporiti. U kombinaciji sa novim GOO formatom za rezanje otvorenog koda koji je samostalno razvio ELEGOO, koji podržava višestruki softver za rezanje bez ograničenja.

6K tačnost štampanja

Sa 9,1-inčnim 6K mono LCD ekranom rezolucije 5760x3600, možete štampati modele sa visokim detaljima u rezoluciji od 34 mikrona XY, uz veću brzinu štampanja do 70 mm/H i vreme očvršćavanja od samo 1,5-3s po sloju. Zamenljivo kaljeno staklo sa tvrdoćom 9H efikasno sprečava ogrebotine i oštećenja LCD ekrana i produžava životni vek LCD ekrana. 

Elegoo Mars 4 Max 6K 3D stampaci
Elegoo Mars 4 Max 6K 3D stampaci

Stabilne performanse štampanja

20 mm deblja linearna vodilica Z-ose efektivno smanjuje amplitudu vibracija tokom kretanja Z-ose i uzorak sloja štampanih modela za bolji efekat štampanja. Peskarena ploča za građenje povećava prianjanje modela za veću stopu uspješnosti štampe.

Glatkija završna obrada površine

COB+ izvor refrakcijskog svjetla osigurava da je izloženost snopu talasne dužine od 405 nm preko LCD ekrana ravnomjernija i okomitija sa dosljednom preciznošću. U kombinaciji sa anti-aliasing algoritmima u punoj sivini, što značajno smanjuje "stepenište" efekat, što rezultira finijim detaljima i glatkijom površinom.

Elegoo Mars 4 Max 6K 3D stampaci
Elegoo Mars 4 Max 6K 3D stampaci

Efikasan ekosistem

Dvostruka struktura ventilatora za hlađenje raspršuje toplinu brže i efikasnije, čime se produžava vijek trajanja MARS 4 MAX. Pročišćivač zraka je povezan preko USB-a, sa filterom od aktivnog uglja za smanjenje mirisa smole u komori štampača. Također možete odabrati nadolazeći ELEGOO-ov prvi veliki pročišćivač zraka, koji može ukloniti formaldehid i do 95% VOC.

Višestruki režimi štampanja

Voxeldance Tango softver pruža 3 načina štampanja: statički i dinamički (uključujući glatki i brzi režim). Prilikom odabira dinamičkog načina rada, on će dinamički prilagoditi brzinu ispisa prema veličini poprečnog presjeka odštampanog modela, što smanjuje utjecaj sile oslobađanja i poboljšava efikasnost tiska. Osim toga, ELEGOO je samostalno razvio novi GOO slice format otvorenog koda, koji je kompatibilan sa softverom treće strane, kao što su CHITUBOX i Lychee Slicer.

Elegoo Mars 4 Max 6K 3D stampaci


Zagarantovana sva prava i obaveze sadržane u Zakonu o zaštiti potrošača

Specifikacije

Model proizvoda

MARS 4 Max

Sistem

EL3D-3.0.1

Softver za rezanje

Voxeldance Tango, ChituBox

Tehnologija

MSLA 3D Stereo litografija

Debljina sloja

0,01-0,2 mm

Brzina štampanja

30-70 mm/h

Preciznost ose Z

0,00125 mm

XY rezolucija

0,034 mm (5700*3600)

Zapremina izrade

195,84 mm(L)*122,4mm(Š)*150mm(V)

Izvor svjetlosti

UV integrirano svjetlo (talasna dužina 405nm)

Jezici

kineski, engleski, japanski, holandski, korejski, francuski, njemački, ruski, talijanski, španjolski, turski, portugalski

Povezivanje

USB

Težina

16,5 lbs (7,5 kg)

Rad

3,5 inčni ekran osetljiv na dodir

Zahtevi za napajanje

100-240V 50/60 Hz 24V3A 72W

Dimenzije štampača

24,6cm(D)*23cm(Š)*45,3cm(V)

ARTIKLI SLIČNE CIJENE
 
 
Zašto da odaberete nas ?
  • Multicom preporuka Stefan Čelan

    " Profesionalnost, ljubaznost, jako povoljne cijene i brza dostava :) "

    Stefan Čelan
    Izvor: Facebook
  • Multicom preporuka Luka Šćepanović

    " Sigurno u top 5 najprofesionalnijih firmi kod nas. Pocevsi od sajta pa do ponude, kvaliteta proizvoda itd. Osoblje daleko najljubaznije! Uvjek maksimalno prijatni i spremni da izadju u susret i da vam... "

    Luka Šćepanović
    Izvor: Facebook
  • Multicom preporuka Srdjan Grujic

    " Veoma ljubazni, precizni, znaju svoj posao. Povoljne cijene i dobra ponuda. Topla preporuka! "

    Srdjan Grujic
    Izvor: Facebook
16 GODINA
PRIJATELJSKOG ODNOSA
DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU
PLAĆANJE PO PRIJEMU
100% SIGURNO ONLINE PLAĆANJE