VAŠ SMO NOVI AUTORIZOVANI APPLE PRODAVAC

Pogledajte kompletnu ponudu

Škola 2022

Neka Back To School 2022 započne odlučnim korakom ! Iz ponude izdvajamo najtraženije i najpopularnije osnove pripreme za školu. Počnimo ...

 
Šta tražite danas ?

popularni laptop brendovi

Kako bi roditeljima olakšali kupovinu novog računara pripremili smo najbolju ponudu i odlične cijene popularnih laptop modela, po povoljnim uslovima kupovine na rate. A sada već tradicionalno prije početka školske godine uz svaki kupljeni laptop računar poklanjamo odgovarajuću torbu i miš - potpuno besplatno ! Količina poklona predviđena akcijom je ograničena.

 

Odabir pravog laptop modela u okviru odgovarajućeg budžeta uvijek predstavlja izazov. Da li je u pitanju osnovna škola, fakultet, posao ili gaming..svaka oblast ima svoje zahtjeve - a naše ljubazne kolege su tu da Vam predlože najbolju opciju. Sada Vam predstavljamo kompletnu ponudu koju možete istražiti, a za sva pitanja Vam stojimo na raspolaganju u našim poslovnicama, čatu ili call cetru. 

 


pametni telefoni

xiaomi super cijene

 

Samo u periodu od 15. avgusta do 4. septembra 2022. godine tri popularna Xiaomi modela su dostupna po odličnim cijenama.

 

Popularni Redmi 9A odlikuje odličan kapacitet baterije od čak 5000mAh, pregledan ekran od 6.53 inča, dovoljno memorije za omiljene aplikacije i veoma korektne kamere. Novi Redmi 10C smartphone je idealan za lagodno korišćenje tokom cijelog dana. Pokreće ga Snapdragon 680 procesor u kombinaciji sa veoma brzom UFS memorijom, uz odličnu glavnu kameru od 50MP, jaku bateriju i brzo punjenje od 18W. Na ekranu veličine 6.71 inča svaki sadržaj djelovaće prijatno, a Vama preostaje da odaberete 64GB ili 128GB !

Xiaomi redmi 9A 

 

 
 

 

Xiaomi redmi 10C 

 

 
 

POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU

 


 
ranci za školu

tigernu

 

Super kvalitetni Tigernu lifestile i notebook ranci kombinacijom sigurnosnih i praktičnih opcija predstavljaju bezbjedno rešenje za prenos elektronike, knjiga i ličnih stvari. Potpuno novi modeli u našoj ponudi donose inovativne funkcije i moderan dizajn sa mnoštvom tajnih pregrada, ugrađenim bravama i tkaninama otpornim na rezanje i prskanje. Neka Vaše lične stvari budu sigurne na poslu, u školi, prevozu ili putovanju.

 

Udoban dizajn i ergonomsko uklapanje sa fizionomijom leđa, Tigernu rence čini idealom đačkom torbom.

 

 

TOP MODEL

 

Inovativni AntiTheft i USB ranac sa mnoštvom pregrada, izrađen je od kvalitetnog materijala. Prostor unutar ranca je odlično raspoređen za bezbjedno skladištenje laptop računara, knjiga i ličnih stvari. Raspored je praktičan, za lak i pregledan pristup. Odlikuje ga mjesto za laptop, klnjige, telefon, slušalice, pribor, termos, naočare, nekoliko AntiTheft džepova i još mnogo toga..

 

 
 

 

takođe pogledajte:

 

 
 

 


16 GODINA
PRIJATELJSKOG ODNOSA
DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU
PLAĆANJE PO PRIJEMU
100% SIGURNO ONLINE PLAĆANJE