Beko mašine za veš

Inspirisana prirodnim pranjem tkanina potpuno nova linija Beko mašina za pranje veša donosi napredne programe koji će besprekorno oprati i sačuvati kvalitet Vašeg veša!

Talasastim pomjeranjem u bubnju Steamcare tehnologija će na principu pare efikasno ukloniti čak 24 vrste fleka, dok osjetljivi materijali ostaju očuvani a Vi dobijate čist veš koji nije izgužvan - u rekordnom vremenu. ProSmart Inverter motor visoke energetske efikasnosti uz moderan dizajn mašine i garanciju kvaliteta od pet godina, učiniće da se osjećate kao ponosan vlasnik inovativnog uređaja - sa besprekornim rezultatima.

 

 

POPULARNI MODELI:

 

Talasastim pomjeranjem u bubnju Steamcare tehnologija će na principu pare efikasno ukloniti čak 24 vrste fleka, dok osjetljivi materijali ostaju očuvani a Vi dobijate čist veš koji nije izgužvan - u rekordnom vremenu.

 

ProSmart Inverter motor visoke energetske efikasnosti uz moderan dizajn mašine i garanciju kvaliteta od pet godina, učiniće da se osjećate kao ponosan vlasnik inovativnog uređaja - sa besprekornim rezultatima.

 

 

POPULARNI MODELI:

 

 
 
KUPI OVDJE

 


16 GODINA
PRIJATELJSKOG ODNOSA
DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU
PLAĆANJE PO PRIJEMU
100% SIGURNO ONLINE PLAĆANJE