VAŠ SMO NOVI AUTORIZOVANI APPLE PRODAVAC

Pogledajte kompletnu ponudu

Benefiti za zaposlene

 

 

Multicom benefit program

 

U želji da svojim kolegama pružimo što bolje uslove za rad i da ih dodatno nagradimo za svakodnevno zalaganje, odlučili smo da odemo korak dalje i ponudimo sveobuhvatan program benefita, Multicom Benefit program, koji će im pružiti dodatnu sigurnost kao i mnoge pogodnosti.

 

 

Multicom Benefit program se sastoji od sledećih grupa

 

 

 

premium zdravstveno osiguranje

 

 

sport i rekreacija

 

 

podrška roditeljima

 

 

podrška za nove roditelje

 

 

zajedničke stvari

 

 

edukacija

 

 

kupovina na rate

 

 

povoljni krediti

 

 

ostali benefiti

 

 

 

Pa krenimo redom smiley

 

 

 

 

 

pREMIUM ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

 

 

 

 

Svi naši zaposleni su od sada pokriveni polisom Premium zdravstvenog osiguranja koja im omogućava korišćenje usluga u velikoj mreži renomiranih privatnih zdravstvenih ustanova i labaratorija na teritoriji Crne Gore. Polisa zdravstvenog osiguranja između ostalog nudi i:

 

VANBOLNIČKO LIJEČENJE

 

Vanbolničko liječenje podrazumijeva troškove medicinskog tretmana, tj. liječenja koje je osigurano lice primilo u zdravstvenoj ustanovi, kao pružaocu zdravstvenih usluga, koja je dio Mreže zdravstvenih ustanova osiguravajuće kuće, a da pri tom osigurano lice nije provelo 24 sata u toj istoj ustanovi (nije boravilo preko noći, odnosno zauzimalo bolnički krevet).


Vanbolničko liječenje predstavlja dio osnovnog osiguravajućeg pokrića, a podrazumijeva:


- pregled kod ovlašćenog ljekara
- dijagnostičke metode koje zahtijeva ovlašćeni ljekar (laboratorijska ispitivanja, radiološka ispitivanja, endoskopske procedure, biopsije, ergometriju, spirometriju, EEG, EMG, EMNG, EKG holter, EKG i ostale medicinski indikovane dijagnostičke procedure),
- troškove kućnih posjeta ovlašćenog ljekara u hitnim slučajevima (uz odobrenje kontakt centra), nadoknadu za davanje terapije, troškove sanitetskog prevoza (hitni slučajevi, transport koji je odredio ovlašćeni ljekar), naknadu za medicinsko tehnička pomagala,
- zdravstvenu zaštitu trudnica – pregledi, brisevi, KKS, biohemija, analiza urina, ultrazvuk, ekspertski UZ, biohemijske skrininge na hromozomske aberacije, amniocenteza, biopsija horionskih čupica (prema medicinskoj indikaciji).

 

Godišnja suma osiguranja za vanbolničko liječenje koje je pokriveno polisom kompanije iznosi 2000€ i naše kolege u slučaju potrebe do tog iznosa mogu koristiti gore navedene usluge u odgovarajućim zdravstvenim ustanovama iz mreže partnerske osiguravajuće kuće.

 

SISTEMATSKI PREGLED

 

U okviru ovog benefita naše kolege sleduje i kompletan godišnji sistematski pregled koji podrazumijeva:


- laboratorijske analize: kvalitativni pregled urina sa sedimentom, kompletna krva slika, Se glukoza u krvi, AST, ALT, urea, kreatin, trigliceridi, holesterol – ukupni HDL i LDL holesterol,
- ginekološki pregled, kolposkopski pregled, PAPA test, UZ, UZ pregled dojki,
- pregled urologa i UZ prostate, PSA,
- pregled ljekara interniste,
- kardiološki pregled, EKG, ultrazvučni pregled srca,
- ultrazvučni pregled gornjeg abdomena,
- završni pregled i zaključivanje,
- dodatni specijalistički pregled ili dijagnostičke procedure do limita za sistematski pregled.

 

 

NAPOMENA: Ovom polisom nijesu obuhvaćeni raniji hronični zdravstveni problemi a kompletni uslovi polise osiguranja su dostupni na uvid svakom zaposlenom.

 

 

 

 

Sport i rekreacija - Bonus benefit 1

 

 

 

Moderan i brz način života ostavlja posledice na naš organizam. Svima nam je potrebna rekreacija pa smo zato našim kolegama omogućili da treniraju u nekom od partnerskih fitness centara ili koriste usluge gradskog bazena potpuno besplatno tj. kompanija Multicom će platiti kompletnu mjesečnu članarinu.

 

 

 

 

 

Podrška roditeljima - Bonus benefit 2

 

 

 

Veliki dio našeg kolektiva čine roditelji pa smo i za njih spremili posebnu grupu benefita. Neki od benefita koje nudimo su:

 

SUBENCIONISANI VRTIĆ

Naše kolege čija djeca idu u vrtić mogu računati na pomoć u plaćanju državnog vrtića i to u iznosu od 100% za jedno dijete i 50% za svako sledeće.

 

OPREMANJE ZA ŠKOLU

Svoj djeci naših kolega koja idu u školu pomažemo kupovinom kompletnog školskog pribora na početku školske godine.

 

NOVOGODIŠNJI PAKETIĆI

Svi klinci na kraju godine dobijaju sjajne slatke paketiće od Multicom djed mraza.

 

ŠKOLICA SPORTA

Ako neka od djece naših kolega predškolskog uzrasta ne idu u vrtić već vrijeme možda provode sa babom i djedom, na raspolaganju im je neka od partnerskih školica sporta pa se u slobodno vrijeme mogu igrati sa svojim vršnjacima i sticati nove vještine.

 

NAPOMENA:  Odabir ove opcije isključuje Bonus benefit 1.

 

 

 

 

Podrška za nove roditelje

 

 

 

 

Dolazak novog člana porodice je jedno od najljepših životnih iskustava ali i veliki izazov za nove roditelje. Potrudili smo se da našim kolegama pomognemo da se što bolje snađu u toj novoj ulozi.

 

POKLON ZA ROĐENJE DJETETA

Naše koleginice i kolege koje postanu roditelji od kompanije Multicom dobijaju poklon u iznosu od jedne mjesečne plate.

 

PERIOD PRILAGOĐAVANJA ZA MAJKE

Za koleginice koje se vraćaju sa porodiljskog odsustva nudimo mogućnost rada na pola radnog vremena (uz primanje pune plate) u trajanju od mjesec dana kako bi se i majke i djeca lakše navikli na povratak na posao.

 

 

 

 

ZAJEDNIČKE STVARI

 

 

 

Kompanija je tokom godina došla u posjed velikog broja uređaja i rekvizita za rekreaciju koje rado dijelimo sa našim kolegama. Bilo da im je potreban profesionalni foto aparat da naprave uspomene sa dječjeg rođendana, GoPro ili DJI kamera da zabilježe neke interesantne trenutke sa odmora, biciklo ili električni trotinet za vikend izlet, nosači za skije ili nešto slično, mogu se domaćinski poslužiti. Omogućavamo kolegama da koriste vrhunsku opremu a da ne troše svoj novac.

 

 

 

 

EDUKACIJA

 

 

 

U skladu sa ličnim i kompanijinim planom razvoja nudimo dodatnu edukaciju za sve zaposlene.. 

 

Ukoliko postoji kurs koji će nekom od kolega pomoći u profesionalnom razvoju a u isto vrijeme doprinijeti da efikasnije obavlja svoje radne zadatke, kompanija će sa zadovoljstvom pokriti trošak edukacije

 

Kompanija ima i otvoren nalog na Udemy platformi za online edukaciju sa preko 185,000 video kurseva iz različitih oblasti koji zaposleni mogu slobodno koristiti za sticanje dodatnih vještina koje su im potrebne za obavljanje dnevnih zadataka kao i za napredovanje na druge pozicije u kompaniji.

 

 

 

 

kupovina na rate

 

 

 

Nakon sticanja propisanih uslova, naše kolege imaju mogućnost kupovine na rate u našim poslovnicama kao i kod nekih od naših partnera.

 

 

 

 

povoljni krediti

POSEBNI USLOVI KOD POSLOVNIH BANAKA

 

 

 

Njegujući dobre poslovne odnose sa partnerskim bankama omogućili smo našim kolegama da nakon sticanja propisanih uslova dobiju mnoge benefite poput nižih kamatnih stopa za podizanje kredita, dužeg perioda otplate, dobijanja platnih kartica za kupovinu na rate i mnogih drugih kod naših partnerskih banaka.

 

 

 

I to nije sve. Trudićemo se da Multicom Benefit program konstantno unapređujemo kako bi svojim kolegama ponudili dodatne benefite i povlastice.

 

 

 

 

 

 

Ako i Vi želite da postanete dio Multicom tima, pogledajte ponudu otvorenih pozicija klikom na dugme ispod

 

Otvorene pozicije

 

 

 

16 GODINA
PRIJATELJSKOG ODNOSA
DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU
PLAĆANJE PO PRIJEMU
100% SIGURNO ONLINE PLAĆANJE