VAŠ SMO NOVI AUTORIZOVANI APPLE PRODAVAC

Pogledajte kompletnu ponudu

Braun Silk expert IPL

Trajno uklanjanje dlačica.

IPL je skraćenica za tehnologiju Intense Pulsed Light. Djeluje slanjem impulsa svjetlosti u kožu, prodirući u folikule dlake. Nakon upijanja svjetlosti, dlaka prelazi u fazu odmora i postepeno sve manje raste. Napravljeni da u kućnoj upotrebi ponude profesionalne rezultate Braun IPL epilatori su nabrži, najefikasniji i najsigurniji IPL uređaji do sada. Klinički su testirani od strane stručnjaka i tretmani su nježni i gotovo bezbolni.


BRAUN Epilator Silk·expert Pro 3 osigurava trajno smanjenje dlačica za samo 3 mjeseca, a  zahvaljujući SensoAdapt senzoru uređaji se automatski i konstantno prilagođavaju Vašem tonu kože kako bi osigurali optimalnu ravnotežu između efikasnosti i bezbijednosti. Precizan i nježan sa 300.000 svjetlosnih impulsa osigurava besprekorne rezultate.

 

 
KUPI OVDJE

BRAUN Silk-expert Pro 5 sa čak 400.000 svjetnoslih impulsa (PRO 5) omogućava Vam da i na najslabijem nivou jačine odradite tretman obje noge za manje od 5 minuta. Uz uređaj dolazi i precizni nastavak koji Vam omogućava tretman manjih površina poput lica i bikini zone. Idealan za veće površine, poput nogu, koje se obje mogu tretirati za pet minuta. Način pečata pruža precizniji tretman pogodan za manja i osjetljiva područja. 

 

 

KUPI OVDJE


Popularni Braun modeli:

 

16 GODINA
PRIJATELJSKOG ODNOSA
DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU
PLAĆANJE PO PRIJEMU
100% SIGURNO ONLINE PLAĆANJE