DJI OSMO POCKET 2 CREATOR COMBO GIMBAL

 

Džepne veličine i izuzetno prenosiv, DJI Pocket 2 je sićušna kamera koja Vam omogućava kvalitetno i lako snimanje nezaboravnih trenutaka u životu. Savršeno staje u vašu ruku, torbu ili džep tako da ga možete ponijeti bilo gdje.

 

Dji Pocket 2 proširuje i poboljšava karakteristike Dji Pocket gimbala. Zumiranje u toku snimanja je sada moguće ! 3-osni gimbal stabilizuje kameru za dobijanje glatkog video zapisa u pokretu. Ova tehnologija je odlčna za dobijanje oštrih fotografija u bilo kom momentu. Gimbal održava kameru stabilnom, čak i za snimke u uslovima slabog osvjetljenja.

 

Nadograđeni 1 / 1,7-inčni senzor snima slike sa 64MP fotografijom i 4K video zapisom. Sočivo od 20 mm f / 1,8 pruža širok, živopisan filmski izgled.

 

Čine ga četiri mikrofona, DJI Matrix Stereo nudi snimanje zvuka u različitim pravcima, kao i Audio Zoom i SoundTrack, koji poboljšavaju zvuk zasnovan na smeru i fokusu kamere.

 

Napravite svoj najbolji selfi sa Glamour Effects opcijom. Pocket 2 omogućava fleksibilnije snimanje i savršeno komponovane snimke za društvene mreže. Uz Al editor sastavite sve isječke, dodajte muziku i napravite sadržav vrijedan dijeljenja. 

 

Dostupan je i kao Pocket 2 Creator Combo , koji uključuje Pocket 2 i njegovu dodatnu opremu, a dodaje i Pocket 2 Do-It-All ručku, bežični predajnik mikrofona i vjetrobransko staklo, kao i mikro stativ, dodatak za širokougaoni objektiv i USB kabal za punjenje.

 

 

 

 
ŠIFRA: 77793

DJI Osmo Pocket 2

DJI Osmo Pocket 2, 3-axis stabilization, 4K / 60 Video, 64MP Photo, HDR, Active Track 3.0, Timelapse

MP cijena: 512 €

434.10 €

Multicom Retail  MULTICOM FINANSIRANJE
36 RATA x 13.75€
ŠIFRA: 77792

DJI Osmo Pocket 2 Creator Combo

DJI Osmo Pocket 2 Creator Combo

MP cijena: 624 €

573.70 €

529.00 €

Multicom Retail  MULTICOM FINANSIRANJE
36 RATA x 16.75€
14 GODINA
PRIJATELJSKOG ODNOSA
DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU
PLAĆANJE PO PRIJEMU
100% SIGURNO ONLINE PLAĆANJE