Foreo

Nadogradite svoju rutinu njege kože s Foreo Skin Supremes setom ili obradujte dragu osobu ovim savršenim poklonom!

Tražite nježan, ali efikasan način za čišćenje kože? Ne tražite dalje od Foreo Skin Supremes! Predstavljamo Vam dva luksuzna Foreo Skin Supremes seta za njegu kože lica. Čine ih kombinacija naših najprodavanijih uređaja, dizajniranih da Vam pomognu da postignete blistavu kožu zdravog izgleda.

 

Ovi inovativni uređaji za čišćenje lica koriste zvučne pulsacije i meke silikonske čekinje za uklanjanje nečistoća, ostavljajući vašu kožu osvježenom i blistavom. Osim toga, vodootporne su i punjive, što ih čini lakim za korištenje i održavanje.

 

Set1 sadrži Foreo Luna Mini 3 nježni, ali moćni uređaj za čišćenje lica koji uklanja nečistoće i osvježava pore dubinskim čišćenjem. Savršen je za sve tipove kože i ima osam podesivih intenziteta rada. Set2 sadrži Bear Mini uređaj za podizanje i toniranje lica koji koristi nježne mikrostruje kako bi poboljšao izgled finih linija i bora. Savršen je za sve tipove kože i ima tri intenziteta rada.

 

Isprobajte naše Foreo Skin Supremes setove već danas i uvjerite se u razliku!

.

 

 

 
 

 KUPI OVDJE

 


 

noviteti

 

 
 

 

KUPI OVDJE

 


 

KOMPLETNA FOREO PONUDA


 

Upoznajte Foreo tehnologiju ljepote koja brigu o sebi pretvara u ljubav prema sebi.

FOREO je izuzetno kreativan švedski beauty-tech brend kreiran da Vam pruži proizvode koji stvarno djeluju kroz stalne inovacije u svijetu ljepote i wellness-a. Još 2013. godine kada je predstavljen prvi LUNA model, FOREO je napravio revoluciju na beauty tržištu koju predvodi i danas sa preko 20 miliona prodatih inovativnih beauty-tech proizvoda.

FOREO proizvodi imaju savršenu formulu za njegu kože koja će Vas ispuniti toplinom i osigurati Vam zdrav i blistav ten, osvježiti i tonirati Vaše lice i zadržati mladalački izgled - brzo, lako i profesionalno i to iz udobnosti Vašeg doma

U našoj ponudi možete pronaći:

Personalni masažeri za čišćenje lica:

 
 
KUPI OVDJE

 

Mikro-strujni masažeri:

 
 
KUPI OVDJE

Masažeri za područje oko očiju:

 
 
KUPI OVDJE

Uređaji za ubrzane tretmane maske:

 
 
KUPI OVDJE

Iluminirajuće maske za lice:

 
 
KUPI OVDJE

Cleanser-i i serumi za mladalački sjaj:

 
 
KUPI OVDJE

14 GODINA
PRIJATELJSKOG ODNOSA
DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU
PLAĆANJE PO PRIJEMU
100% SIGURNO ONLINE PLAĆANJE