VAŠ SMO NOVI AUTORIZOVANI APPLE PRODAVAC

Pogledajte kompletnu ponudu

Livall kacige

Istražite nove horizonte dok bezbjetnost ostaje prioritet!

U našoj ponudi možete pronaći Livall Smart kacige za sigurnu vožnju Vašim omiljenim prevoznim sredstvom. Opremljene prefinjenim signalnim svijetlima i pametnim funkcijama, Livall kacige redefinišu pitanje bezbjednosti bilo da vozite skuter, električni trotinet ili biciklo.

 

ČITAJ DALJE 


 

Livall BH51T Neo - Pametna biciklistička kaciga donosi maksimalnu vidljivost od 270 stepeni zahvaljujući pametnim LED diodama okrenutim naprijed i svijetla upozorenja za automatsko kočenje, dok senzor koji prati kretanje i uporedno određuje aktiviranje svijetla da djeluju kao stop svjetla koja upozoravaju promet i pješake da usporavate. Preko Bluetooth daljinskog upravljača upravljajte LED svijetlima kao pokazivačima smjera kretanja. Detekcija pada i SOS upozorenje štite vozača i održavaju vezu sa porodicom ili prijateljima u opasnim situacijma. 

 

 

 
 
OVDJE POGLEDAJ VIŠE

 

Livall C20 - Iskusite veću vidljivost danju i noću uz pojačano osvjetljenje. Jarka svijetla donose bolju vidljivost na putu za Vas dok ste ostalim učesnicima u saobraćaju lakše uočljivi. Svijetla upozorenja kočnice, detekcija pada i SOS alarm su funkcije koje doprinose većoj bezbjednosti za lagodniju vožnju. Kaciga detektuje iznenadno ubrzanje ili usporavanje nakon čega nema pokreta i prepoznaje to kao pad, aktivirajući odbrojavanje od 90 sekundi. Ako ste u redu, jednostavno isključite alarm na pametnom telefonu i alarm se poništava. U suprotnom, kada tajmer istekne, SMS tekstualna poruka će se automatski poslati vašim kontaktima za hitne slučajeve (koje ste postavili u aplikaciji).

 

 

 
 
OVDJE POGLEDAJ VIŠE

16 GODINA
PRIJATELJSKOG ODNOSA
DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU
PLAĆANJE PO PRIJEMU
100% SIGURNO ONLINE PLAĆANJE