VAŠ SMO NOVI AUTORIZOVANI APPLE PRODAVAC

Pogledajte kompletnu ponudu

Xiaomi Mi Vacuum Cleaners

Idealni kućni pomoćnici.

Xiaomi MI Vacuum Cleaner Mini 

 

Namijenjen je za brzo usisavanje mrvica sa stola, namještaja, računarskih tastatura, upotrebu u automobilu i tome slično. Kada god treba da nešto usisate a mrzi Vas da uzimate veliki usisivač tu je MI Vacuum Cleaner Mini.

Dolazi sa ugrađenim HEPA filterom čestica. Autonomija baterije je do 30 minuta normalnog rada a do 9 minuta nakon paljenja Turbo funkcije.


 

 
 

 

KUPI OVDJE

Xiaomi MI Cordless Vacuum cleaners

 

Za ugodno iskustvo čišćenja predstavljamo Vam Xiaomi Mi  bežične usisivače velike snage i efikasnosti za sve vrste podova. Efikasno usisavaju svaki kutak Vašeg doma od poda do plafona sa lakoćom i jednostavnošću korišćenja sa jednim od sledećih modela:


 

 
 

 

KUPI OVDJE

Xiaomi MI Robot Vacuum Mop 2 serija

 

Pet potpuno novih Xiaomi Robot Vacuum Mop 2 robot usisivača stiglo je u naše poslovnice. Pronađite u njima svog idealnog pomoćnika.

 
Odlikuje ih funkcija usisavanja i mokrog čišćenja uz jaku usisnu moć i dugo trajanje baterije. Laserski navigacioni sistem uz inovativne 3D tehnologije u zavisnosti od modela koji odaberete, analiziraju područja koja treba očistiti, generišu tačne mape kuće i lociraju prepreke kako bi se osiguralo visoko efikasno čišćenje.


 

 
 

 

KUPI OVDJE

16 GODINA
PRIJATELJSKOG ODNOSA
DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU
PLAĆANJE PO PRIJEMU
100% SIGURNO ONLINE PLAĆANJE