Xiaomi Mi Vacuum Cleaners

Idealni kućni pomoćnici.

Xiaomi MI Vacuum Cleaner Mini 

 

Namijenjen je za brzo usisavanje mrvica sa stola, namještaja, računarskih tastatura, upotrebu u automobilu i tome slično. Kada god treba da nešto usisate a mrzi Vas da uzimate veliki usisivač tu je MI Vacuum Cleaner Mini.

Dolazi sa ugrađenim HEPA filterom čestica. Autonomija baterije je do 30 minuta normalnog rada a do 9 minuta nakon paljenja Turbo funkcije.


 

 
 

 

KUPI OVDJE

Xiaomi MI Cordless Vacuum cleaners

 

Za ugodno iskustvo čišćenja predstavljamo Vam Xiaomi Mi  bežične usisivače velike snage i efikasnosti za sve vrste podova. Efikasno usisavaju svaki kutak Vašeg doma od poda do plafona sa lakoćom i jednostavnošću korišćenja sa jednim od sledećih modela:


 

 
 

 

KUPI OVDJE

Xiaomi MI Robot Vacuum Mop 2 serija

 

Pet potpuno novih Xiaomi Robot Vacuum Mop 2 robot usisivača stiglo je u naše poslovnice. Pronađite u njima svog idealnog pomoćnika.

 
Odlikuje ih funkcija usisavanja i mokrog čišćenja uz jaku usisnu moć i dugo trajanje baterije. Laserski navigacioni sistem uz inovativne 3D tehnologije u zavisnosti od modela koji odaberete, analiziraju područja koja treba očistiti, generišu tačne mape kuće i lociraju prepreke kako bi se osiguralo visoko efikasno čišćenje.


 

 
 

 

KUPI OVDJE

16 GODINA
PRIJATELJSKOG ODNOSA
DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU
PLAĆANJE PO PRIJEMU
100% SIGURNO ONLINE PLAĆANJE