Praznična ponuda

 

Podijelite radost uz Multicom prazničnu ponudu 2022/2023.

U periodu od 19.12. do 31.12.2022. za vas smo pripremili minimalnih 20%* popusta za jednokratno plaćanje na baš sve artikle kao i specijalne super novogodišnje cijene za veliki broj artikala iz kompletnog asortimana (oznaka "Novogodišnja SUPER akcija" na portalu). I ne samo to :) - lista nije finalna već ćemo svakog dana dodavati nove artikle po super cijenama.

 
 
Pogledajte posebne ponude klikom na crveno dugme ispod

NOVOGODIŠNJA SUPER AKCIJA
 

 

MULTICOM KOMPLETNA PONUDA

 

 
 

Pripremili smo i poklon paketiće za vaše mališane pa za kupovinu proizvoda u iznosu većem od 30€ u našim poslovnicama dobijate odličan Milka paketić. Broj paketića je ograničen a jedan kupac može dobiti jedan paketić. Tu je i Milka nagradna igra koju organizuje kompanija Nelt pa imate priliku da osvojite i neku od vrijednih nagrada.

 

ZALIHE POKLON PAKETIĆA SU ISTEKLE :(

 

Pravila nagradne igre:

 

U navedenim paketićima se nalaze kartice koje sadrže kod, a koji je potrebno poslati putem SMS poruke na jedinstveni broj 14994 i na taj način steći pravo za učešće u nagradnoj igri.

 

Sadržaj poruke je sledeći: MILKA (razmak) KOD (razmak) IME I PREZIME na broj 14994. Karticu sa kodom je potrebno sačuvati do samog kraja i priložiti kao dokaz prilikom preuzimanja nagrade.

 

Ukupan nagradni fond – 100 Milka classic paketić, 5 Samsung tableta, 5 električnih trotineta, 1 iPhone 14 i 1 Sony Playstation 5.

 

Izvlačenje dobitnika će biti u toku nagradne igre na nedjeljnom nivou – 20 x Milka classic paketić, 1 x Samsung tablet, 1 x električni trotinet, dok će poslednje dvije sedmice biti izvučeni i dobitnici 1 x iPhone 14 i 1 x Sony Playstation 5.

 
VIŠE SAZNAJTE OVDJE
 

14 GODINA
PRIJATELJSKOG ODNOSA
DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU
PLAĆANJE PO PRIJEMU
100% SIGURNO ONLINE PLAĆANJE