VAŠ SMO NOVI AUTORIZOVANI APPLE PRODAVAC

Pogledajte kompletnu ponudu

Ecovacs

Mapiraće Vaš dom, odrediće granice a onda usisati i očistiti sve podove koje mu zadate - potpuno samostalno!

U kvalitetnim i efikasnim Ecovacs robot usiisvačima pronađite svog malog idealnog pomoćnika. 

 

Odlikuje ih funkcija usisavanja i mokrog čišćenja uz jaku usisnu moć i dugo trajanje baterije. Laserski navigacioni sistem i inovativne 3D tehnologije u zavisnosti od modela koji odaberete, analiziraju područja koja treba očistiti, generišu tačne mape prostorija i lociraju prepreke kako bi se osiguralo efikasno čišćenje. U našoj ponudi takođe možete pronaći Winbot robot čistače staklenih površina, a novitet na koji smo posebno ponosni je Ecovacs DEEBOT X1 OMNI prvi robotski usisavač koji upravlja cijelim procesom čišćenja podova. Saznajte više..


Deebot N8 serija

Popularna Ecovacs Deebot N8 serija naprednih robot usisivača sa novom TrueDetect3D tehnologijom za precizno prepoznavanje prepreka i trenutno izbjegavanje predstavlja odličan izbor ukoliko želite pravog pomoćnika, koji i usisava i briše podove. Modeli dolaze sa podrškom za mapiranje više spratova, podrškom za stanicu za automatsko praznjenje kao i sa jakom snagom usisavanja.

 

 

 
 
KUPI OVDJE

Deebot T serija

Kada najbolje postane još bolje! Upznajte #Ecovacs T8 i T9 seriju pametnih robot usisivača koji usisavaju i brišu u jednom pokretu. Odlikuje ih: Usisavanje i brisanje istovremeno / Inteligentno prepoznavanje predmeta i prepreka / Precizno lasersko mapiranje više spratova / Virtuelne granice / Čišćenje uz osvježivač vazduha*.

 

Posebno izdvajamo TOP model Ecovacs Deebot T9 AIVI kojeg pokreće vještačka inteligencija i kamera visoke rezolucije, pa osim što će besprekorno očistiti Vaše podove, na svom telefonu možete u realnom vremenu pratiti šta Vaš kućni ljubimac radi.

 

 

 
 
KUPI OVDJE

Deebot X serija

Inteligentna i potpuno nova Ecovacs Deebot X serija robot usisivača se nalazi na samom vrhu sistema čišćenja, gdje kompletan proces rada podiže na impresivan nivo. Po prvi put u našoj ponudi možete pronaći Ecovacs DEEBOT X1 OMNI robot usisivač koji upravlja cijelim procesom čišćenja podova - od usisavanja, ribanja i automatskog pražnjenja, pa sve do pranja i sušenja jastučića mopa.

 

 

 
 
KUPI OVDJE

16 GODINA
PRIJATELJSKOG ODNOSA
DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU
PLAĆANJE PO PRIJEMU
100% SIGURNO ONLINE PLAĆANJE