VAŠ SMO NOVI AUTORIZOVANI APPLE PRODAVAC

Pogledajte kompletnu ponudu

Sharp prečišćivači vazduha

Dišite lakše. Živite zdravije!

 

SHARP ekskluzivna i patentirana Plasmacluster tehnologija jonizacije eliminiše mikroskopske zagađivače koje tradicionalni filteri nisu u stanju replikujući prirodni proces samočišćenja stvaranjem pozitivnih i negativnih jona iz vodene pare u vazduhu. Ovi joni osvježavaju vazduh bez štetnih hemikalija ili parfema, istovremeno eliminišući mnoge viruse, bakterije, buđ i neprijatne mirise.

 

Prava HEPA filtracija idealna je za uklanjanje uobičajenih kućnih alergena poput prašine, polena, alergena životinjskog porekla i dima iz vazduha. Dodatni karbonski filter eliminiše neprijatne mirise poput duvanskog dima, kućnih ljubimaca, kućne hemije, kanalizacije ili izduvnih gasova.

 

Ugrađeni senzori za temperaturu, prašinu i vlažnost kontrolišu kvalitet vazduha i automatski ga prečišćavaju i vlaže po potrebi. U svakom trenutku znaćete kvalitet vazduha koji udišete i biti sigurni da je on idealan za Vaše zdravlje! Olakšajte probleme sa sinusima, suvim grlom, peckanjem u očima, ispucalim usnama i ostalim posledicama suvog vazduha. Smanjiti efekat suve kože usled korišćenja kozmetike i kućne hemije. Grejna tela koja se koriste zimi mogu smanjiti nivo vlažnosti vazduha tako da je korišćenje ovlaživača korisno i preporučeno.

 

16 GODINA
PRIJATELJSKOG ODNOSA
DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU
PLAĆANJE PO PRIJEMU
100% SIGURNO ONLINE PLAĆANJE