VAŠ SMO NOVI AUTORIZOVANI APPLE PRODAVAC

Pogledajte kompletnu ponudu

Xiaomi smart stepper

 

 

Predstavljamo Vam XIAOMI SMART STEPPER

 

 

 

Mini veličina, sklopiv dizajn. Idealan za kućne i kancelarijske uslove. Zahvaljujući svojoj kompaktnosti, pogodan je i za najmanje prostorije u kući. Takođe, njegove dimenzije vam omogućavaju da ga ponesete sa sobom i trenirate bilo gdje.Uređaj je dizajniran da stimuliše penjenje uz planinu, zbog čega je pogodan za ljude koji žele smršaviti u predjelu bedara.

 

Donji dio stepera je povezan sa gumenim držačima gdje istovremeno efikasno možete trenirati ruke, ramena i leđa dok aktivno radite na steperu. Efekat je dobijanje vaježbi koje stimulišu sagorijevanje masti. 4 efekta u jednoj spravi. podstiče takle ruke, čvrste trbušnjake i lijepe noge. 

 

Sadrži prigušivače zvuka koji efikasno smanjuju buku.Preko LCD pametnog displeja možete snimati pređene korake.Efikasno sprečava povrede zglobova i koljena. 

 

ŠIFRA: 83183
NIJE DOSTUPAN

Xiaomi Smart Stepper

Xiaomi Shua House Sports Stepper (FIT00340) - dizajniran je u skladu s principom normalnog hodanja i prirodnog kretanja ljudskog tijela i pruža otpor jednak penjanju na planine, što pomaže sagorijevanju masti. Opremljen ekranom koji prikazuje trajanje hodanja u stvarnom vremenu. Zahvaljujući čeličnom okviru, stepenik je u stanju da izdrži opterećenja do 100 kg

MP cijena: 357.0 €

302.50 €

Multicom Retail  MULTICOM FINANSIRANJE
36 RATA x 9.58€
16 GODINA
PRIJATELJSKOG ODNOSA
DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU
PLAĆANJE PO PRIJEMU
100% SIGURNO ONLINE PLAĆANJE