Deerma CM800 Parocistac

0 ocjena - Napišite recenziju
Artikal trenutno nije dostupan.
Za više informacija kliknite na chat ili pozovite Call centar na broju 19933
BESPLATNA DOSTAVA

ZA SVE GRADOVE U CRNOJ GORI

KLIKNITE OVDJE
12 RATA
5.16
MULTICOM Finansiranje

Kupovina na 6-36 rata bez učešća i kamate

24
MJESECA
MULTICOM GARANCIJA

Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača

NAČIN DOSTAVE
KAKO KUPITI NA RATE ?
Opis

Deerma uređaj za čišćenje grinja CM800 za brz i efikasan način da se riješite neželjene prljavštine ili grinja iz vašeg okruženja

 

 

 

Deerma CM800 usisivač je brz i efikasan način da se riješite neželjene prljavštine ili grinja iz vašeg okruženja. Uređaj inovativno kombinuje visoku temperaturu, ultraljubičasto svjetlo, veliku snagu usisavanja i visokofrekventne vibracije kako bi se osiguralo efikasno uklanjanje alergena. Snažan vibracioni element, snažan motor i upravljački modul zaslužni su za visoku efikasnost proizvoda.

 

Deerma CM800 Parocistac

 

Ultraljubičasta snaga

Hoover koristi ljubičastu svjetlost dužine 253,7 nm, koja je efikasna u uklanjanju i odraslih jedinki i jajašca grinja. Efikasnost ove metode je 99,9%! Uz to, ultraljubičasta lampa ima virusna i baktericidna svojstva što je čini idealnom za upotrebu od strane alergičara i čini dušek izuzetno svježim i higijenskim. 

 

Visoke temperature

Vazduh sa temperaturom od 50 stepeni Celzijusa smrtonosan je za grinje i može da prodre duboko u dušek kako bi još efikasnije eliminisao neželjene primerke.

 

Snaga usisavanja

Visoka usisna snaga od 13000 Pa i vibracije od 8000 otkucaja u minuti omogućavaju temeljno čišćenje dušeka bez ostavljanja kontaminiranih područja. 

 

Filtracija

Osim toga, hoover je opremljen HEPA filterom i dvostrukim filterskim slojem tako da prilikom čišćenja dušeka istovremeno čisti zrak oko uređaja.

 
Praktična rješenja
Kućište je izrađeno od visokokvalitetnih materijala koji garantuju dug životni vijek hoover-a, a udobna ručka osigurava visoku udobnost i brzinu korištenja. Posuda za prašinu se lako čisti, nakon pražnjenja dovoljno je oprati je pod tekućom vodom.

 

Sigurna upotreba

Posebna zaštita osigurava da se lampa aktivira samo pri kontaktu sa ravnom površinom, čime se pruža UV zaštita i zaštita očiju. U kućištu se nalaze posebne ventilacijske rešetke koje osiguravaju da uređaj održava odgovarajuću temperaturu bez pregrijavanja.

 

 


Zakonska garancija: 24 mjeseca/i

Zagarantovana sva prava i obaveze sadržane u Zakonu o zaštiti potrošača


Specifikacije

 

Brand Deerma
Model CM800
Snaga usisavanja >13kPa
Nazivni napon 220-240V~50-60Hz
Nazivne snage 450W
Nivo buke <78dB

 

ARTIKLI SLIČNE CIJENE
 
Gorenje SC1200W Gorenje SC1200W

92.00 79.0 €

 
POPULARNI ARTIKLI
 
 
Zašto da odaberete nas ?
  • Multicom preporuka Nebojša Orlandić

    " Vrlo profesionalan odnos sa kupcima, tacnost za svaku pohvalu, sve u svemu prepopucujem svima koji zele da budu ispostovani maksimalno. "

    Nebojša Orlandić
    Izvor: Facebook
  • Multicom preporuka Zoran Ubu Rakočević

    " Profesionalni i brzi. Bolje nisam sreo :-) Uz preporuku da, kad neko vec kupi komp kod vas, instalirate operativni sistem gratis. "

    Zoran Ubu Rakočević
    Izvor: Facebook
  • Multicom preporuka Luka Šćepanović

    " Sigurno u top 5 najprofesionalnijih firmi kod nas. Pocevsi od sajta pa do ponude, kvaliteta proizvoda itd. Osoblje daleko najljubaznije! Uvjek maksimalno prijatni i spremni da izadju u susret i da vam... "

    Luka Šćepanović
    Izvor: Facebook
16 GODINA
PRIJATELJSKOG ODNOSA
DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU
PLAĆANJE PO PRIJEMU
100% SIGURNO ONLINE PLAĆANJE